• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nrymn ( 63,4 / 63,7 / -0,3 / -0,47 % )
neşemeşe (77,3 / 77,1 / 0,2 / 0,26% )
daisy06 (61,5/61,5/0%0)
flawless ( 67,6 / 66,5 / 1,1 / 1,63 % )
hayat70 (59,7 / 59,7 / 0 / 0%)
mavideniz (69 / 69/ 0 / 0 %)
KHENA (66,9 / 66,8 / 0,1 / 0,15%)
yasmine8383 (60,3 / 60,3 / 0 / 0%)
sekey (78,9 /78/0,9 /1,14 %)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (604,6 / 602,6 / 2 / 0,33% )

not: mavidenizcim, bu haftalık ve son kez listeyi editledim haberin olsun...
yasmine8383, cicim kurallar çok açık, perşembe günü "kilo bildirimi" bitimiş olacak ve sen bugün gelip kilonu bildirmmeişsinnn analmadım ben bu durumu??

kızlar çok acil çıkmam gerek saat 2 de üniversiteden hocam ile görüşmem laızm ve geç kaldım.,
görüşrüüzz

şekeycim slm,
geçmiş sayfaları ve paylaşım alnaını okursan çok sevinriim, bi bildirim yapamn gerekiyora.s

Son düzenleme:
1.GÜN 73 KİLO
kahvaltıya kadar 4 bardak su içtim

KAHVALTI
1kk peynir
1 yumurta
4 kuru kayısı
1br kayısı suyu
1dilim kepek ekmeği
ÖĞLE
1tabak sütlaç

ARA
1 mandalina

AKŞAM
1tb fırında köfteli patetes
1kase yoğurt
1puğaça kadar mısır ekmeği
salata

ARA
1fincan limonlu ıhlamur

YATARKEN
1 elma

1. gün için nasıl arkadaşlar yalnız bhk gibi bende spor yapamadımsenağlama ama evi temizledim

günaydın kızlar yarışma heycanı sarmış forumu bakıyorumda inş haftaya bizde aranızda oluruz

ben internetten digital tartı siparişi vermeye karar verdim sabah namaza kalktığımda tartıldıl 72 kiloydum o gazla 2 bardak su içtim yattım kalktım tartıldım 74 çıkıyo kafayı yedim neyse bebişimle ilgileneyim öğle girer talimat veririm

mavidenizcim herhafta bir bahane sende ki yahuu
üstelik bi zahmet yapıverseniz yookk
bu takıdam kalıcı olmanın genel kuralı herkes kendi hesabını kendisi yapacak ve lsiteye kendisi editleyecek
çok zor bişi deil inanyerimseniben
yaapbilrisina.s

üstelik not:hani hamur işi makarna pilav yoktu 68 olana kadar hı??sanırım sen bu takım işini beceremeyeceksin hı?biraz gayret hadi bakalımmmm

((sanırım sen bu takım işini beceremeyeceksin hı?)) merhaba sanırım ben bu işi beceremeyecegim..bahane degil benimkisi oldugunu gibi yazdım buraya ama bahane olarak görüyorsuanız bir lafım yok..evet biraz aksilikler oldu tartılmam da..kalıcı olmamdaki kuralı yerine getiremiyorum malesef...bu takımdan farklı bir şekilde ayrılmak isterdim ama olmadı umarım hepiniz istedigin kiloya ulaşırsınız.... başarılar..

((sanırım sen bu takım işini beceremeyeceksin hı?)) merhaba sanırım ben bu işi beceremeyecegim..bahane degil benimkisi oldugunu gibi yazdım buraya ama bahane olarak görüyorsuanız bir lafım yok..evet biraz aksilikler oldu tartılmam da..kalıcı olmamdaki kuralı yerine getiremiyorum malesef...bu takımdan farklı bir şekilde ayrılmak isterdim ama olmadı umarım hepiniz istedigin kiloya ulaşırsınız.... başarılar..

canım ya bence nrmyn şaka yollu söyledi öyle.
alındığını okuyunca o da çok üzülür eminim.
bırakıp gitme sakın.
hep beraber zayıflıcaz

Selam kizlar ,

sabah kahvaltim:
=============
1 adet tost (kepek ekmekli)
4 adet siyah zeytin
2 dilim domates
1 tatli kasigi marmelat
bitki cayi

yorumum : cok iyi. sabah boyle metabolizmanin calismasi icin dugmeye basmak gibi kahvalti. olcek hebal olcek insallah. kaydirigubbakcemile

ya saka maka , ben bu saglikli yeme isini cok sevdim. kendimi iyi hissediyorum. aksamlari uyku bastirmiyo, kizis uyuduktan sonra bi dolu sey okuyacak kadar zihnim acik oluyo. :nazar:

ya kizlar sizce carsambaya kadar 2,5 kilo verebilir miyim? sure cok az di mi? bizim nisan yildonumumuz de soyle tartida tam 90'i gorsem, esime de surpriz olcek. yani 6 gunde 2.5 kilo olabilir mi? cok ucuk dimi. sevgililer gunu hangi gunmus ona bi bakayim. belki o zamana yetisir.kaydirigubbakcemile3

cok spor yapmam lazim biliyorum. ama belimden korkuyorum hala. bari bu hafta yuruyuslere baslayayim. saglam kafa saglam vucutta bulunur. sositososito

selam kizlar,

06.02.2009

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 kase nesfit (yagsiz sut ile)
16.30: 1 pogaca, 1 borek, 1 kurabiye, 1 fincan sekersiz cay

2.5 - 3 litre su, 8'e dogru yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su icerim.

120 dk yuruyus, 20 sinav, 100 bacak kaldirma

bugun biraz sacmaladim, farkindayim. pastalari ablam taaa adanadan yollamisti, ben de onlari almak icin ciktigimda cok acikmis ve mutfaga ogle yemegimi hazirlamama ragmen unutup evden ciktim. yuruyerek gittim aldim, geri dondum. sacmaladigim icin de bugunu bu sekilde sona erdiriyorum. aksama cok acikirsam salatalik yerim.

bir de tuvalete cikamadigimdan bahsetmistim. dun aksam neyse ki o sorunum kalmadi. daha sonra tartildigimda 76.4 ciktim. ustelik 77.5 ciktigimda da dun tartilmistim. yine de kilomu degistirmeyip 77.5 olarak aliyorum.

cezalarinizi bekliyorum kizlar :)

canim nereye? hic bir yere gitmiyorsun. hep birlikte kilo vercez burda.

sevgililer gunu cumartesi imis. yani tam 9 gun var. tabi burda sabah oldugu icin bugunu de dahil ettim.

ya kizlar, dun sabah 92.5 dum. ama c.tesi sabahina 2.5 kilo vermek bana pek gercekci gelmedi. ama 2 kilo verilebilir, iyi bi performansla. zaten iki kilo versem. yine 91 den az olcek yani 90,5 gibi olcek. onu 90 olarak presente edebilirim kocacima. kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:

boyle hedefler koyunca daha iyi motive oluyom ben.

2.GÜN 73 KİLO
kahvaltıya kadar 4 bardak su içtim

KAHVALTI
1kk peynir
1 yumurta
4 kuru kayısı
1br kayısı suyu
1dilim kepek ekmeği
2biberi 1tatlı kaşıgı yagda çevirdim yedim

ÖĞLE
1br kayısı suyu (kayınvalidemin evini temizledim çocuk falan derken yiyemedim akşam yemeğini öne aldım ama abarttım galiba

AKŞAM

1kepçe nohut
2kaşık pilav
4kaşık et yemeği
2dilim ekmek
1kase yoğurt
salata
1kase kabak tatlısı
artık yazmaya bile utanıyorum :utangac:ama insan en azından farkında oluyo:1no2:

2 bardak kayısı suyu

offf anam off ne yemişimkafamçokkarıştı
amaönceden 2 katını yiyodum

kesinlikle iyki burdayım süper oluyo en azından suçluluk hissediyorum ceza olarak yarın çok az yiyip telafi edicem ayrıca 40 dk nivea nın cd sini uygulayacağım:içelim:

herbal kız yarışalım mı sevgililer gününe kadar ben 69.9 olmak istiyorum senin şu 90 ıda 89.9 yapalım 8o li sayılara inmiş ol belki biraz daha motive oluruz ne kadar verdiğimizi birbirimize söyleriz kıskançlık yaparız tamam mı canım kaybeden kazananın yarışma için kilo hesabınıo yapsın hemde 2 hafta

mavidenizcim biraz daha gayret hadi diyorum, beni yanlış anlayacağını ve alınacağını düşünemedim açıkcası...
diyorum ki hesap işi çok basit anlamadığın neresi ise beraber yapalım ancak birileri snein adına yapmak zorunda deil bu işi
baştan beri herkese söylüyorum bunu sadece sana değil alınma..
kalıcı olmak için hesabı yapmak şart maalesef ki...
ancak gayret göstermeyip öğrenmeyeceğim dersen bilemem, kendi isteiğinle ayrılmış olursun ki bunu hiç istemem
burası sağlıkla zayıflama yeri..
ben bahane olayında da esasında seni biraz daha motive etmek istedim zira, takımca sana ceza veriyoruz üstüne yine pilav makarna yiyiosun, hani belki burda skıştırırsak motivasyon motivasyon diye geçtiğimiz hafta söylendiğin konuyu yerine getirmiş oluruz takım olarak diye düşndüm..
o sebeple alınack bişi yokyerimseniben

Back