- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Kızlarr bu hafta 64ü görmek istiyorumm dünkü çikolata bozdu moralimi.. öfff umarım görürümm
Canim insallah gorursun dikkat edelim hep beraber cok abartmadiysan bi cikolatadan biseycik olmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlaaaar bu hafta evet dikkat edelim. Ekip biraz yoparlasın kendini. Birinci olamasak bile hepimiz kilo verelim azıcık da olsa. Dikkat edersek olur. Hemen yazın yediklerinizi bu bence biraz olsun engeller.
canım arada altı kilo var 1-2 kilo neyse de galiba tartı zıvanadan çıktıCanim ac mi tartildin orda ayakkabi kiyafet falan da farkeder biliyorsun ben tek bir tartiyi baz aliyorum
Yoksa farkli cikabiliyor
inşaallah canım o günlerde gelir ben 20 yaşına kadar öyleydim ve sürekli tepki alıyordum çevremden ikramlarını geri çeviriyorum diye çok kızıyorlardı sonra elimi verdim kolumu kaptırdımhadi bu hafta acısını çıkaralım bu günün. her zaman yemeği fazla kaçırmamız için bir sebep olacak ama biz her şeyden azar azar yiyerek yaşamımızı değiştireceğiz. yoksa hayatımız diyetler ve kilo almalar arasında geçip gidecek. hayır yemicem demekten lezzet alır duruma gelicez biz.
Canim ben yapmaya calisirim ayrintili bilgi sahibi olursam tabi ki 😉uzun zaman oldu boyle seylerle ugrasmayali ama nasil olsa her gun burdayim
Kesinlikle canım, arada buraya girmek şart haftasonları da :)
Evet, o tatlıyı görmüyoruz diyen arkadaş candır :) Eski şirketimde maalesef ben kilo veremiyorsam çevremdekilere aldırırım zihniyeti vardı :) 8 kilo almıştım.
Ben yardımcı olurum diyecektim ama sosyestetik yazmış zaten. Onun dışında herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa istemen yeterli :)
elini veren kolunu kaptırıyor bunlarainşaallah canım o günlerde gelir ben 20 yaşına kadar öyleydim ve sürekli tepki alıyordum çevremden ikramlarını geri çeviriyorum diye çok kızıyorlardı sonra elimi verdim kolumu kaptırdım
takıma sık sık girelim yoksa motivasyon kayboluyor.Kızlaaaar bu hafta evet dikkat edelim. Ekip biraz yoparlasın kendini. Birinci olamasak bile hepimiz kilo verelim azıcık da olsa. Dikkat edersek olur. Hemen yazın yediklerinizi bu bence biraz olsun engeller.
tebrikler bak bende bir muzla geçiştirdim öğlen yemeğimi ama 5 gibi sebzeli makarna pişirip yemeyi planlıyorum. erken bir akşam yemeğinde birazcık makarnadan bişey olmaz değil mi?Öğle yemeğinde peynirli börek vardı, aldım saat 4 gibi çok acıkıyorum yerim diye. Yemeği yiyene kadar iş arkadaşım böreği geri bırakmaya ikna etti beni :) Ben bu kızın sayesinde kilo vereceğim sanırım :) Kendimi de tebrik ediyorum yani, böreğe hiç hayır diyemezdim, çok güzel görünüyordu böyle çıtır çıtır
Kızlar ikinizin ismini kaptan yardımcısı olarak bildiriyorum. Kardeş takım olarakta 4. Takım ı bildiricem. Püsküüt karar defterini düzenliyor linkini yazarım buraya.
ne kadar yiyeceğine bağlı canım :) bence abartılmadığı sürece sorun olmaz makarna, pirinç pilavından iyidir en azından. çok seviyorum ben makarnayı ya, şöyle boool salçalı, maydanozlu spagetti. mmm olsa da yesemtebrikler bak bende bir muzla geçiştirdim öğlen yemeğimi ama 5 gibi sebzeli makarna pişirip yemeyi planlıyorum. erken bir akşam yemeğinde birazcık makarnadan bişey olmaz değil mi?
Kızlar ikinizin ismini kaptan yardımcısı olarak bildiriyorum. Kardeş takım olarakta 4. Takım ı bildiricem. Püsküüt karar defterini düzenliyor linkini yazarım buraya.
bol yağlı salçalı makarnaya bayılırım yanında yoğurtlane kadar yiyeceğine bağlı canım :) bence abartılmadığı sürece sorun olmaz makarna, pirinç pilavından iyidir en azından. çok seviyorum ben makarnayı ya, şöyle boool salçalı, maydanozlu spagetti. mmm olsa da yesem
Tamamdır :) Ama ufaktan ne yapacağımızı anlatırsan sevinirim :)
ne kadar yiyeceğine bağlı canım :) bence abartılmadığı sürece sorun olmaz makarna, pirinç pilavından iyidir en azından. çok seviyorum ben makarnayı ya, şöyle boool salçalı, maydanozlu spagetti. mmm olsa da yesem
Tamam canim insallah yapmaya calisacagiz
bol yağlı salçalı makarnaya bayılırım yanında yoğurtla
besleyici olsun diye domatesli biberli kaşarlı yapıyorum. Kızım makarna seviyor bu sayede domates biber kaşar yesin diye.
artık tek çeşit yemek hazırlıyorum ; barbunya yanına salata, dolma yanına cacık. bugünde çorba ve sebzeli makarna. ikinci bir yemek ikinci birporsiyon demek. çok acıktım bende saat 5 i bekliyorum
Slm bi baş ağrısıdır gidiyor bugünsabahtan beri bişey yemedim canım bişey istemiyor suyumda 2ltyi aştı ama sanki hiç su içmemiş gibi susuzum
canım çok geçmiş olsunmigren, sinüzit bişey mi var sende?
Genel Kuralları biliyosunuz zaten üyeleri takip ediyoruz perşembe bildirim günü liste hazırlıyoruz liste hazır olduğunda paylaşım alanına taşıyoruz. Diğer arkadaşlar kurallara uymazsa uyarıyoruz vs vs. Farklı fikirler gelistirebiliriz 2 li yarışlar olabilir kilosu yakın olanlar arasında yada başka farklı fikirleri degerlendirebiliriz.
Slm bi baş ağrısıdır gidiyor bugünsabahtan beri bişey yemedim canım bişey istemiyor suyumda 2ltyi aştı ama sanki hiç su içmemiş gibi susuzum
Aynen canim su yakin kilo muhabbeti bence de cok uygun, oylamaya mi sunsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?