- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
Gunaydin arkadaslar
Dunku menum
Sabah: bezelye yemegi yarim porsiyon(dunden kalan canim cekmisti okula da gidiyordum aceleyle onu yedim)
Oglen.
1 kase mercimek corbasi
Ara
3 top dondurma
Aksam
5 kofte 1 dilim cavdar ekmegi salata 3 tane de kizarmis patates canim cekti.
Su 2 lt yi gecmistir
Spor 2 kere leslie ile 2 mil.
Ve bu sabah 3. Cocuguma hamile oldugumu ogrendim. Insaaallah kilo almam digerlerinde oldugu gibi. Homini girtlak 35 kilo alip 3.5 kilo cocuk dogurmamsaglikli bir hamilelik gecirme karari aldim. Sporumu yapip saglikli beslenmeye devam edecegim.
Gunaydin arkadaslar
Dunku menum
Sabah: bezelye yemegi yarim porsiyon(dunden kalan canim cekmisti okula da gidiyordum aceleyle onu yedim)
Oglen.
1 kase mercimek corbasi
Ara
3 top dondurma
Aksam
5 kofte 1 dilim cavdar ekmegi salata 3 tane de kizarmis patates canim cekti.
Su 2 lt yi gecmistir
Spor 2 kere leslie ile 2 mil.
Ve bu sabah 3. Cocuguma hamile oldugumu ogrendim. Insaaallah kilo almam digerlerinde oldugu gibi. Homini girtlak 35 kilo alip 3.5 kilo cocuk dogurmamsaglikli bir hamilelik gecirme karari aldim. Sporumu yapip saglikli beslenmeye devam edecegim.
bu hafta tartıda maalesef eksi göremiyeceğim,karbonhidrat ağırlılklı beslenmenin cezası,yarın dan sonra tam egzersilerime başlıyorum
sıkılmadan yapacağım egzersiz önerisi olan
bu hafta tartıda maalesef eksi göremiyeceğim,karbonhidrat ağırlılklı beslenmenin cezası,yarın dan sonra tam egzersilerime başlıyorum
sıkılmadan yapacağım egzersiz önerisi olan
Benimkide oyle canim ya korkuyorum veremedim diye yuruyuse gidecegim birazdan bende
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar jillian michaelin 30 dağ shared i yapin cidden ise yariyor. Ayrica mekik de çok ise yariyor. Ben birde küçük dambillarla kollarimin sikilasmasi içinde hareketler yapiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar jillian michaelin 30 dağ shared i yapin cidden ise yariyor. Ayrica mekik de çok ise yariyor. Ben birde küçük dambillarla kollarimin sikilasmasi içinde hareketler yapiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimkide oyle canim ya korkuyorum veremedim diye yuruyuse gidecegim birazdan bende
Ben geçen sene belimi incittim jillian yapıcam diye bir hafta iki büklüm gezdim daha yapmam ama mekik olur.yanlız doğru mekik çekme videosu izleyin netten yanlış yapınca zararlı olur.
Ben geçen sene belimi incittim jillian yapıcam diye bir hafta iki büklüm gezdim daha yapmam ama mekik olur.yanlız doğru mekik çekme videosu izleyin netten yanlış yapınca zararlı olur.
Yuruyus yapip geldim kizlar ben bir bcuk saat hemdeee 😊😊aferin bana
Kizlar ne alemdesiniz sessizsiniz pek bi
Süperrr
Sessizlikkk çökmüş
Yuruyus yapip geldim kizlar ben bir bcuk saat hemdeee 😊😊aferin bana
Kizlar ne alemdesiniz sessizsiniz pek bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?