günaydın kızlar nasılsınız bugün?ben kötüyüm moralim çok bozuk..bugünde dünkünden daha geç kalktık işede geç kaldım zaten..neyse tartılamadım maalesef biliyorum kaptanım kızacaksın ama ne yapayım kasıtlı olan bir şey degildi beni 69 yazarmısın..aslında geçen akşam tartıldıgımda 69 çıkmıştım kimvbilir sabah tartıldıgımda daha az çıkardım öyle tahmin ediyorum ama en fazla yarım yada 1 kilo vermişimdir eger verdiysem.. ..neyse çok heveslenmek istemiyorum...dünkü yediklerim yazayım hemen..
sabah 4 sunta büsküvü ve peynir
ara 9 kat büsküvüde 2 tane yedim
ögle mercimek çorbası 2 köfte yagsız 1 parça tavuk gögsü (yemek tatlı degil)3 domates 2 ymek kaşıgı makarna 3 yenek kaşıgı helva
ara bir portakal ve diyet süt
akşam et kıyma lavaşla birlikte
sonrada lapa yaptım
bence uygun bir menü ögleyi tam yedim akşamı az yedim yemek yemeyip sadece lapa yiyebilirdim ama birazda eşimi yalnız bırakmadıgım için yedim..
umarım herkese kısa zamanda istedigi kiloya ulaşır..
sabah 4 sunta büsküvü ve peynir
ara 9 kat büsküvüde 2 tane yedim
ögle mercimek çorbası 2 köfte yagsız 1 parça tavuk gögsü (yemek tatlı degil)3 domates 2 ymek kaşıgı makarna 3 yenek kaşıgı helva
ara bir portakal ve diyet süt
akşam et kıyma lavaşla birlikte
sonrada lapa yaptım
bence uygun bir menü ögleyi tam yedim akşamı az yedim yemek yemeyip sadece lapa yiyebilirdim ama birazda eşimi yalnız bırakmadıgım için yedim..
umarım herkese kısa zamanda istedigi kiloya ulaşır..
Son düzenleme: