allahım 83ten kurtulayım dıyodum bende ters teptı 84 oldum yine uff yaaa:)hatta farkındaysan gr kısmını söylemıyorum yuvarlıyorum:)
kuzum senın hedef 60 mı??
5 kılo fazlam olsa bırak zayıflama topıgınde çabalamayı
nanikk yapar giderdim:)
kılo fazla olunca tabı 5 kılo devede kulak kalıyo bana:)
hehehe ben zayıf olunca cok uyuz bişey olcam kesın çokkk
aaaduymamış olayım kuzu,ne yapalım illa eskide oluncamı bildirim yapcez bu haftada artıda olursun ama bu seni hırslandırır haftaya eksiye geçersin
ayy çiğdemim sen 63,ben 73,esra 83nedir bu 3 lerden çektiğimiz
bende artıda değilim ama eksidede değilim,bakalım tek umudum bugünki protein günümgeçen hafta 700 gr birden gitmişti,bu haftada giderse ala
çarşıya çıkp son eksiklerimide aldım,akşamda ağdaya gidicem,yarında kaşları aldırdıkmı tatil için hazırım artıkk
yaa bu arada kızlar ben geçen sene aldığım mayomu bi türlü bulamadım,akşam ara tara, sanki yer yarıldı içine girdi yok ta yokacaba eve hırsız girdide mayomumu çaldı
gerçi çokta beğenerek almamıştım,siyah düz sade bişeydi,elbise modelinden,malum geçen sene onu giydiğimde 88 dim,neyse çıkmışken buda bahane oldu kendime mayoda aldım,çokta hoşuma gitti aynadaki beni beğendim
çoksevindim tatlımm güneşin denizin tadını bizim için de çıkar iyi tatiller cnmçarşıya çıkp son eksiklerimide aldım,akşamda ağdaya gidicem,yarında kaşları aldırdıkmı tatil için hazırım artıkk
yaa bu arada kızlar ben geçen sene aldığım mayomu bi türlü bulamadım,akşam ara tara, sanki yer yarıldı içine girdi yok ta yokacaba eve hırsız girdide mayomumu çaldı
gerçi çokta beğenerek almamıştım,siyah düz sade bişeydi,elbise modelinden,malum geçen sene onu giydiğimde 88 dim,neyse çıkmışken buda bahane oldu kendime mayoda aldım,çokta hoşuma gitti aynadaki beni beğendim
ben geçen hafta hep öyleydim geçer cnm ama üç ltle şişmen normal zatenahh kızlarcım yaa karnım bi şiş bi şiş anlatamam bu dolunay benide etkiledi sanırım..yaa yarını iple çekiyorum 1 hafta içinde kaç kilo vermişim yada inşallah vermişimdir.. 3 lt su içtim o mu şişirdi ki? üff hadi tatlı rüyalar size bende gidiorum
çok az yemişin tatlım sanki günü kurtarmaya çalışmışsınn ama insan böle yapınca haftasonu patlıyor...evet gerçekten altın günü gbi 2 gün geçiridim:18:
neyseki bugün toparlamaya çalıştım
9.00
1 elma
2 dilim peynir
11.30
10 erik
14.00
1 kase yoğurt
20.00
yarım patatesle biraz semiz otu
salatası yedim
umuyorum yarın bol eksili gün olur
spor yapıo msn cnmmerhaba arkadaşlar
dün ve bugün yazamadım ,öğrencilerle pikniğe gittik ve güneş beni çok etkilemiş , hemen uyudum ..
bugünde bir akrabamıza kız isteme vardı , eve yeni geldim ...bugün ayran içtim , ah karnım bir şişti anlatamam , bana süt ve ayran hiç yaramıyor . siz neler yaptınız , ne kadar kilo gitti yarını ( aslında bugün oldu ) iple çekiyorum ..ben halen regl olmadım ve karnım kocaman dolaşıyorum ,sinir oldum ya ..salı olacaktı ve bugüne biraz düzelmiş olacaktım halen ses yok ...inşallah yarın biraz da olsa zayıflamış olurum ..yaza ablamın oğlunun ve akrabaların düğünleri var en az 10 kilo gitmesi gerekiyor ..aslında ayda 3 kilo çok değil ama benim vücudum diyet yapıp bırakmaktan artık zor cevap veriyor ..
ödemdendir ben 54.4 gördüm çarşamba günü... şimdi 53.6günaydn kızlar..
başlangıç kilo : 67.1
geçen hafta : 66.0
bu hafta : 65.9
giden : 100 g
hedef : 58
vere vere 100 grcık vermişimbu benim moralimi bozdu oysaki spora daha çok asılmıştım bu hafta suya daha çok önem vermiştim karnım hala şiş regl zamanım yakınlaşıyo bundan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?