- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
allahım 83ten kurtulayım dıyodum bende ters teptı 84 oldum yine uff yaaa:)hatta farkındaysan gr kısmını söylemıyorum yuvarlıyorum:)
kuzum senın hedef 60 mı??
5 kılo fazlam olsa bırak zayıflama topıgınde çabalamayı
nanikk yapar giderdim:)
kılo fazla olunca tabı 5 kılo devede kulak kalıyo bana:)
hehehe ben zayıf olunca cok uyuz bişey olcam kesın çokkk
hahahahaha devede kulak belki ama gitmeyen yapisik kulak
aslinda hedefim 60 ama 58'i görünce ayrilcam burdan, 2 kiloda marj birakiyorum kendime alirsam 60'a kadar cikarim sonra geri inerim diye düsündüm... yapabilirsem sikilmamis olursam 55'ide düsünebilirim tam 10 kilo yani hedef
esra bogazimizi tutsak cidden tam naniklik durum ama yemeyi seviyoruz
sen zayif olunca su gicik arkadasin gibi olursan gelme buraya hahahah bizi sinir eder gidersin
yalniz bak ben burda durcam sen mezun olcan gibi konustum kendimi ömür boyu kilolu görcem galiba
esra gülnihal ablamizin dedigi gibi sen yanlis dua etmissin canim kurtulmak icin kilo versende olurdu ama sen almissin
aaaduymamış olayım kuzu,ne yapalım illa eskide oluncamı bildirim yapcezbu haftada artıda olursun ama bu seni hırslandırır haftaya eksiye geçersin
ayy çiğdemim sen 63,ben 73,esra 83 nedir bu 3 lerden çektiğimiz
bende artıda değilim ama eksidede değilim,bakalım tek umudum bugünki protein günümgeçen hafta 700 gr birden gitmişti,bu haftada giderse ala
tamam neslim kizma yarinda en çok kim aldi yarismasi olsun ozaman napalim
hirslandiriyo ama cuma aksamindan sonra etkisi gidiyo pazartesi hirslandirsa ya ne var
sahi nasil gidio protein sen baya memnun kaldin bu isten iyi bari ya
çarşıya çıkp son eksiklerimide aldım,akşamda ağdaya gidicem,yarında kaşları aldırdıkmı tatil için hazırım artıkk
yaa bu arada kızlar ben geçen sene aldığım mayomu bi türlü bulamadım,akşam ara tara, sanki yer yarıldı içine girdi yok ta yokacaba eve hırsız girdide mayomumu çaldı
gerçi çokta beğenerek almamıştım,siyah düz sade bişeydi,elbise modelinden,malum geçen sene onu giydiğimde 88 dim,neyse çıkmışken buda bahane oldu kendime mayoda aldım,çokta hoşuma gittiaynadaki beni beğendim
oyyyy gule gule kullan mayonu eskisini bulamaman isabet olmus canim incelmis halinle yeni mayonla yakicaksin ortaligi
---
mutlu simdi istanbulda pis kiz resim yollayip duruyorlar yine kkdan bi arkadasla bulustu ah ulen dertlendim
Son düzenleme: