- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
neslicim incelmeler süper özellıkle bel 6 cm cok ıyı senın altta bişi yok zaten sırt göbek olayın var full spor:)
sen yaparsınnnnnnnnnn
çiğdemcim tam bır gıcıktı dün tüm gün,tabi gündüz yaptıgımız kavgadan dolayıda bıraz uzak durdu ama bugün arıyo ılgılenıyo falan vicdan yaptı heralde:)
bide bugün kendımı böyle duvardan duvara vurasım var,dün anlattıgım akşam karmaşası içinde ben hiçbişey yemedım tabi yanı aksama dair bi lokma bişi yemedım ama sabah tartıda 84leri gördüm bu nedır ne oluyo anlamıyorum bıktım yaaa
ben yedimde arti ciktim hadi ben hakettim ama sen yememissinde
nesli dolunay diyor olabilir mi ki cidden ya ben kendi açimdan sanmiorum beni tursu halletti neslim yarin bildirim yapmayalim cok utaniyorum
sehercim plates uzun vadede süper etkili bişey,ama sabır lazım,hemen etki etmiyo,bende ilk zamanlar çok zorlandım,hala yapamadığım hareketler var ama zamanla daha iyi olucak inş.
teşekkür ederim balım
akşama kutlama var desenecanım benim Rabbim ağınızın tadını hiç bozmasın inş.pastayıda çok abartma olmamı
esram dün hocaya dedimki bu göbek nasıl gidecek,bana ne dese beğenirsin,"diyet yapıyosan eğer göbek diyet sevmez dedi"
bi yaşıma daha girdim ee napcaz o zaman dedim,zamanla sporla birlikte gider,hatta en son orası gider dedi
bu arada sizin bu artılarınızın sebebini biliyorum benyarın dolunay var,herkes şişlikten,tartıda artı çıkmaktan yakınıyo haberiniz olsun
abartmam kuzum tamam :2:
ama cidden yarin fena artida olacagim bildirim yapmasam :26:
pis dolunay