evet canim bende de yuksekti o bi ara dostinex diye bi ilacla dengelendi ama.. simdi sorun yok yani nedir ne var bilmiorum cidden, hicte sevmiorum doktor doktor kosturmayi, Allah onlarin yoklugunuda göstermesin, onlara muhtaçta etmesin insallah
offff baya geç dönmüssün esram ya
kocanin anlayissizligi üstündeymis bosver üstüne ugrama sen kendi kendine iyi bak, sicak biseyler ic cabuk atlat bol c vitamini ye..
limon seviyosan limon ye valla hem metabolizmayi hizlandirir hemde full c vitamini :26:
günaydin neslim
masallah sporuna
arada oluyor gerginlik canim ya bugün yumusak davranirsin kocacigina keyif yaparsiniz beraber
waaaw
helal olsun superrrrrrrrrrr belden 6cm gitmis saka gibi yaaaaaaaa harika bi sonuc
------------
dünkü menüm:
Sabah: 1 yumurta + 1 kk peynir
Ara: 1 elma
Öglen: Pirinç salatasi
Ara: 1 elma
Aksam: 1 dilim bazlama ekmegi + 4/5 sucuk dilimi + 1 tabak kremali tavuklu hazir çorba + yesil salata ve tursu.
45 dakika spor (full eliptik + 30 mekik)
Tamam aksam cok yedim ama bi günde 65 küsür cikmayi haketmedim yaaa.. ama su var tursuyu yedikten sonra acayip su ictim
ve sabah o butun sularin ciktigini düsünmüyorum
galiba su kaldi vucudumda... bgndende umudum yok aksam pasta var ve menü güzel, kocamla tanisma yildönümümüzü kutlicaz valla yarina ekside cikmak zor olcak...