nasısısnız kızlar
120 kg mu gösterdiallah korusun canım ya şakası bile kötü
edacım sen güçlü bi kadınsın,zamanla daha iyi olucağına inanıyorum ben
hee var delüü
bende 2008 den beri takımlardayım ama hiç böyle bişey duymadım canım,reglken bildirim yapıyoruz biz
haftaya inş.eksili rakamlar görürsün
nasısısnız kızlar
cnm bizimki yarışma takımlarından değildi diyet grubuydu ama aynı sizin gibi çok güzel paylaşımlarımız oldu hala iletişimimizin kopmadığı arkadaşlarımız var sanal alemde tanıştık ama reel alemdekilerin çoğuyla o yoğunlukta paylaşımda bulunmadım... biz bildirimde bulunmuyoduk regl haftası çünkü kilo mutlaka oynuyo benimki genelde bi kilo artıyo ole olsa gerçekten çokk mutlu olurum
ÜYE İZİN HAKLARI
Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımıın başlangıcı Ekim ayıdır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir. Bu kural 276.etap itibariyle geçerlidir.
ben yukarıdaki kurala göre hareket etmiştim:26::26:yani 276.etaptan önce ayrıldığı (önceden geri dönmek üzere ile kendi isteği ile ayrıldı aynı diye)için
bu durumda yeni üye gibi düşündüm,şimdi yanlışmı oldu:26::26:
bu arada paylaşımda düzelttim listeyi
selammm kızlarr :)
annecim babacım ve kardeşim geldi çok şükür akşam giremedim o sebeple nete.. misafirlerime patlıcan oturtma pirinç pilavı mercimek çorbası ve peynirli pogaca yaptım :) ilk başta içim gitti ya yersem diye ama ağzıma bi lokma bile almadımmmmbaşardım kızlar artık bugün de yarında tutarım kendimi inşallah.. size dünkü menümü yazıyım hemen..
sabah;
domates salatalık
bi dilim peynir
şekersiz çay
ara;
5 fındık
öğle;
1 haşlanmış tavuk budu
yoğurt ve salata
ara;
1salatalık
akşam;
yeşil salata
1 kase yoğurt
1 kase çorba
ara
azcık fındık
toplam; 2.5 lt su
( evett çok şükür günümü sonlandırdım.. :)
merhabalar güzeller...
geri dönüyorum artık dün ilacımı aldım daha fazla dayanamadım antidepresanım bugün çok enerjiğim mezarlığa gitmeme rağmen hiç kötü olmadım gözlerim yaşardı (olacak o kadar ) ama ağlamadım. hatta mezarlıkta lastiğim patladı son hız patlak lastikle kendimi dışarı caddeye atıp tlf açtım. tam cuma olduğu için biraz zor oldu bulmak yolda lastik değiştirdim :) dükkanlar kapalıymış öğleden sonra tam bir yenilemeye çıkacağım inşallah. yarın akşam dönüyorum antalya ya zor olacak annemi tek bırakmak...
bugün tartılayım dedim ama tartı beni 120 kg gösteriyor gelen misafirler çoktu çocukları da yeğenlerimde sanırım tartının üstünde fazla zıplamışlar sanmıyorum 84 ten 1 haftada 120 ye çıkacağımı :)
selammm kızlarr :)
annecim babacım ve kardeşim geldi çok şükür akşam giremedim o sebeple nete.. misafirlerime patlıcan oturtma pirinç pilavı mercimek çorbası ve peynirli pogaca yaptım :) ilk başta içim gitti ya yersem diye ama ağzıma bi lokma bile almadımmmmbaşardım kızlar artık bugün de yarında tutarım kendimi inşallah.. size dünkü menümü yazıyım hemen..
sabah;
domates salatalık
bi dilim peynir
şekersiz çay
ara;
5 fındık
öğle;
1 haşlanmış tavuk budu
yoğurt ve salata
ara;
1salatalık
akşam;
yeşil salata
1 kase yoğurt
1 kase çorba
ara
azcık fındık
toplam; 2.5 lt su
( evett çok şükür günümü sonlandırdım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?