- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
ev satışa çıkarmıştık iyi bi fiyata satılmış... yani babamlar çıkarmıştı..
hayırlı uğurlu olsun canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ev satışa çıkarmıştık iyi bi fiyata satılmış... yani babamlar çıkarmıştı..
kızlar nerdesinizbugün cuma unuttunuzmu,nerde bildirimler
hadi kilo bildirimimide yapiyim kızlar.. :)
9.5.2013 (geçen hafta) : 67.100
17.5.2013 (bugün) : 66.00 (tok karın) 65.300 (aç karın)
Verilen kilo : 1.100 gr
hedef kilo : 58 :) ayyyy çok heyecanlı yazarken bilene
sevgilerrr... :)
Günaydınnn.. 105,1 ile ilk bildirimimi yapıyorum :) vatana millete hayırlı olsun
Dünkü menümü de yazayım..
Sabah
1 kapekli tost
Ara
3 kayısı+5 badem
öğlen
3 yk taze fas.
2 yk pilav
Salata
Yoğurt
Ara 14:30
1 dilim ananas
ara 16:30
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
akşam
ızgara köfte
:)
herkese günaydın dün akşam tartıldığımda 63.9 gelmiştim gece 2 gibi bişeyler yedim onun da etkisi var sanırım. sabah 64.2 olsun buna da razıyım
günaydın fıstıklar ..yine bol bol kaloriler gitmiş eminim ...ben de kilo bild yapıp çıkıyorum ..
başlangıç kilo : 70
geçen hafta : 70
bu hafta : 69.4
giden : 600 g
boy :155 cm
hedef kilo : 58
hesaplamayı unutmuşum kaptanım , akşam hatırlatırsın bana , hepinize hayırlı cumalar ..
teşekkür ederim neslihan ablacım :) çıplak tartılamıyorum kayınvalidemlerde baskül onların :) ama diğer kriterler aynı açkende tokkende aynı çıktım gene.. dünkü bulgurdan sonra akşam 66.3 çıkmıştı ama sabah çok şükürki gene tok karnıma 66 geldim..
sehercim tebrik ederim
seni bu hafta listeye ekliyorum,gayet güzel kg vermişsin,paylaşımında güzel
yanlız asıl kilomuz sabah aç karnına wc sonrası ve çıplak haldetartıldığımız kilodurşimdi sen aç tok derken bu sabah içinmi söyledin,yoksa iftar öncesimi tam anlşamadım:26:
günaydın denizcimbaşlangıç kilonu 105,1 olarak kaydediyorum canım,haftaya inş.bol eksili bi bildirim yaparsın
sehercim tebrik ederim
seni bu hafta listeye ekliyorum,gayet güzel kg vermişsin,paylaşımında güzel
yanlız asıl kilomuz sabah aç karnına wc sonrası ve çıplak haldetartıldığımız kilodurşimdi sen aç tok derken bu sabah içinmi söyledin,yoksa iftar öncesimi tam anlşamadım:26:
günaydın denizcimbaşlangıç kilonu 105,1 olarak kaydediyorum canım,haftaya inş.bol eksili bi bildirim yaparsın
herkese günaydın dün akşam tartıldığımda 63.9 gelmiştim gece 2 gibi bişeyler yedim onun da etkisi var sanırım. sabah 64.2 olsun buna da razıyım
günaydın hepinize,hayırlı cumalar
hemen dünki menümü vereyim(protein günü)
sabah
yulah kepeği ile tost
öğle
tavuk biftek
yoğurt
ara
1 ad haşlanmış yumurta
akşam
et döner (pide pilav hatta salata bile koydurmadım)
ayran
3 litre su
dün akşam dr.dan sonra kocişim yemeğe götürdü beni,sadece kuru et döner istedim garson böyle bön bön baktı,abla salatadamı olmasın diyo,hayır olmasın dedim
yemekten sonrada eve gittik eşofmanlarımızı giyip doğru yürüyüşe,1,5 saat tempolu yürüdüm(90 dakika çiğdemimm)
gelelim kilo bildiriminedünki protein gününden harika sonuç aldım
başlangıç : 88,3
geçen hafta: 74,6
bu hafta : 73,8
bu haftaki hedef :73,9 hedefime ulaştım 100 gr cıkta geçtim
Günaydınnn.. 105,1 ile ilk bildirimimi yapıyorum :) vatana millete hayırlı olsun
Dünkü menümü de yazayım..
Sabah
1 kapekli tost
Ara
3 kayısı+5 badem
öğlen
3 yk taze fas.
2 yk pilav
Salata
Yoğurt
Ara 14:30
1 dilim ananas
ara 16:30
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
akşam
ızgara köfte
:)
shilemmm yakaladim seniii instagramda bugün bi listeye bende katilabilirmiyim yazmissin o kadin bende de ekli, simdi kilonu görünce emin oldum sanal dünya küçükmüs baya
eyvahhh basıldım :)))
Kimsin ki sen şimdi acep :) instagram nickin neee :)
ekliorum simdi seni
teşekkür ederim neslihan ablacım :) çıplak tartılamıyorum kayınvalidemlerde baskül onların :) ama diğer kriterler aynı açkende tokkende aynı çıktım gene.. dünkü bulgurdan sonra akşam 66.3 çıkmıştı ama sabah çok şükürki gene tok karnıma 66 geldim..
Günaydin hanimlar hayirli cumalar :)))
başlangıç : 66,0
geçen hafta : 65,0
bu hafta : 64,0
bu haftaki hedef : 63,5
Ay ne kadar yuvarlak rakamlarim varmis pehhh
Neslim ben yine göremedim 63'leri
Günaydin kaç gram gitti canim senden.. Ben bi kilo verdim geçen haftaya göre
sporun harika tatlim özlem 90dan fazla yapmadiysa birinci yine sensin
hahah garsona çok güldüm yazik ilk kez duydu heralde sirf et istiyen kadin
doktorda naptiniz? nasildi?
tebrik ederimmmmm ne güzel 73leri görmüssün
shilemmm yakaladim seniii instagramda bugün bi listeye bende katilabilirmiyim yazmissin o kadin bende de ekli, simdi kilonu görünce emin oldum sanal dünya küçükmüs baya
gelelim kilo bildiriminedünki protein gününden harika sonuç aldım
başlangıç : 88,3
geçen hafta: 74,6
bu hafta : 73,8
bu haftaki hedef :73,9 hedefime ulaştım 100 gr cıkta geçtim
Bekliyorum ayy çok heyecanlandım :18:
kuzucum teşekkür ederimmsende 100 gr cıkla kaçırmışsın,ama sonuçta 1 kg gitmiş eminim haftaya şahane bi rakam görüceksin
doktor da muayene etmedi malum reglimpatoloji sonucum şükür temiz çıktı,regl bitince rahim filmi çekilcek:18::18ndan sonrada aşılama,tüp bebek tutmazsa miyom ameliyatı dedi:26:bende şu anda tüp bebek istemiyorum dedim,o zaman bi filmi çektir duruma göre karar verelim dedi
cigdemcım bu arada 90 dak sporum daha var onu da ekle canım .... bizim sporculara yetışmek zor ama napalım peslerınden gelıyoruz kaplumbag gıbı