- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
peki..bugün iyi olduğuna sevindim hemşerim..benim ilçemde ne dağıtacaksak bir tepsiye koyarız.sokağa çıkarız.çocuklar sürüler halinde gezerler zaten:))öyle dağıtırız...denizliye ilk geldiğimde bir poşete doldurdum dağıtacaklarımı sokağa indim..kime uzatsam hayır teşekkür ederim diyor:))burda sadece komşulara ekmek,helva gibi verebiliyorsun..heryer değişik...
isim verirsen daha iyi olur canım dua edelim inşallah..Rabbim meleklerine berat gecesinde 1 sene boyunca başımıza gelecekleri yazdırıyor.inşallah bu fıstığa şifa yazar...amin..
gözün aydın sehercim..tirit yedir annenlere,sacarası yedir.."gülnihal ablamın yerine yiyorum" de benim için de sen ye..
evett buranın tiritini ilk yediğimde çok değişik gelmişti ama güzeldi :) annemler etliekmeği çok sevdiler .. ablacım ben yersem olmaz hazır vermişken geri almayalım kiloları azıcık tadına bakarım sadece naapim ya bide kilo üzerine hamile kalırsam çok daha fazlasını alırım.. aah ah kilolarım maşallah sende çok güzel vermişsin çok tebrik ederim bence yediklerine dikkat edip spor yaparsan böyle kalırsın gibime geliyo :)
Eskişehir'de de sadece komşulara un helvası yada peksimet dağıtılır gönlünden geçende sokakta oynayan çocuklara çukulata dağıtır :) her yer farklı cidden..