Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meleğim 78 kg mu oldunharikasın canım,ohh kurtulmuşsun 80 lerden,bi daha rüyanda bile görmezsin inş.
tamamdır hemen ekliyorum listeye
melegım hosgeldın canımmmm süper gözüküyosun maşallahh
nasılsın görüşmeyelı uzun zaman oldu
selamlar kızlar..hayırlı kandiller herkese...
ben de baskülü çok beğendim."gülnihal yağına suyuna başlatma..diyeti bırak artık" dedi halil
aaaahhh..seni o kadar iyi anlıyorum ki...ilaç kullanıyor musun canım..
teşekkür ederim....
eveeettt..şivlilik bizim adetimiz..poşetlerle geziyor çocuklar değil mi...
çok hoş olmuşsun melek tebrikler...zor günler geçmiş çok şükür..Allah kaldıramayacağımız imtihanlar vermesin inşallah..
melegım hosgeldın canımmmm süper gözüküyosun maşallahh
nasılsın görüşmeyelı uzun zaman oldu
inşallah canım. vallahi hamile kalırsam görecek gibiyim ama bakalım :44:
esraaaaaaaaaaaaaaaaaam güzeller güzeliiiii..özledim kız seni. nasılsın bakalım nasıl gidiyor diyet?
yok ablacım ben çok sıkışmadıkça ilaç kullanmam ki psikiyatriye falanda gerek duymadım hiç dua edince azıcık ağlayınca içimi dökerim ve geçer Allahın izniyle.. bugün bomba gibiyim :) yarın annemler geliyo beni süzülmüş görcekler :)
evett bugün biçok çocuk geldi kapıya :) çok güzel bişey ya ne kadar hevesli ve neşeliydiler.. poşetlerini açıyolar içine kimin gönlünden ne kopmuşsa onu koyuyor :) ben ilk kez gördüm böyle bişey ama çokda sevindim.. :)
ben iyiyim canım. bomba gibiyim. şükür. sizler de iyisinizdir inşallah.
nasıl yeni evinde mutlu musun?
eşin hala kıskanç mı?
vallahi ben zayıflayınca benim eşim de biraz manyaklık yapmya başladı.
topiğe foto koyan fıstık arkadaşım nickini unuttum kk bende çok yavaş açılıyor saç baş yolduruyor o yüzden geri dönüp bakamıcam şimdi
iki üç kez sordum sizde yavaş mı kızlar die ama hiç cevap veren olmadı... neyse...
cnm senin vücut tipin harika çok şanslısın incecik bi belin sıkı bi popon yuvarlak bi kalçan var yani yağlar tam da olmaları gereken yerlerde
benimkiler sadece ve sadece göbekeğe gidior da kıskandım
bu arada boyun kaç cnm
ben iyiyim canım. bomba gibiyim. şükür. sizler de iyisinizdir inşallah.
nasıl yeni evinde mutlu musun?
eşin hala kıskanç mı?
vallahi ben zayıflayınca benim eşim de biraz manyaklık yapmya başladı.
hayırlısı olsun canım,bebek için katlanır o kiloya
sehercim iyi olmana çok sevindim,ohh annenlerde geliyomuş keyfini çıkar
ee yavrum adam kıskanıyo, haklıda
nickini akılda tutamamam normalmiş melekcim
bu arada kızlar işyerinden bi abimizin kızı kansermiş dün akşam öğrendim, ileri safhada kemik kanseri...
gerçi çocukların direnci yüksek oluyor... 14 yaşında falan sanırım kızcağız..
temiz kalplerinizle onun için bi dua okursanız bu kandil günü çok sevinirim... umarım atlatır hastalığını.. sağolun..
ıyıyız canım sevındım valla senı gördüğüme
evıme alıstım cok sukur 4 ay falan oldu işte
o kıskançlık baki canı geçmez kolay kolay:)ama eskıye göre bi çentik daha iyi:)
ben 83-84 arası gidip gelıyorum arpa boyu yol katedemıyorum artıkk cok sıkıldımmm
bu güzellıge eş nasıl dayansın kuzucum kıskanclıgı normal,hiç bişi deme adama:)
yok ablacım ben çok sıkışmadıkça ilaç kullanmam ki psikiyatriye falanda gerek duymadım hiç dua edince azıcık ağlayınca içimi dökerim ve geçer Allahın izniyle.. bugün bomba gibiyim :) yarın annemler geliyo beni süzülmüş görcekler :)
evett bugün biçok çocuk geldi kapıya :) çok güzel bişey ya ne kadar hevesli ve neşeliydiler.. poşetlerini açıyolar içine kimin gönlünden ne kopmuşsa onu koyuyor :) ben ilk kez gördüm böyle bişey ama çokda sevindim.. :)
bu arada kızlar işyerinden bi abimizin kızı kansermiş dün akşam öğrendim, ileri safhada kemik kanseri...
temiz kalplerinizle onun için bi dua okursanız bu kandil günü çok sevinirim... umarım atlatır hastalığını.. sağolun..
valla bende yavaş değil canım ya bence sizin bilg.da virüs var yada çok fazla program yüklü olabilir.. oruca birgün niyetlenip ertesi gün tutmuyorum canım ara veriyorum ki hem bünyem alışsın hemde su içimim azalmasın diye.. yoksa açken daha karamsar oluyorum.. hem ramazan ayına kadarda böyle böyle kendimi alıştırırım.. bide konyanın sıcağı eskişehire göre daha bi bunaltıcı oluyo denize daha yakın oldugundan dolayı ramazanda Allah yardımcımız olsunn .. :)
neslihan ablacımm :)
aç karınla 65.300 iftardan önce, tok karınla tam 66.00 geldim..65 i de gördüm ya nasıl sevinsem az :)
inşallah geri almam verdiklerimi çok hızlı veriyorum gibi geldi bu beni düşündürdü.. ama göbüşüm minicik kaldı
bugün kahvaltımıda hafif yaptım.. şöyle ki;
2 dilim çavdr ekm.
azcık peynir
domates ve salatalık
1 brdk çay
ara; bol köpüklü az şekerli Türk kahvesi..
öğlen;
1 kase yoğurt ve 1 kase çorba
1 lt su şimdilik :) :)
valla bende yavaş değil canım ya bence sizin bilg.da virüs var yada çok fazla program yüklü olabilir.. oruca birgün niyetlenip ertesi gün tutmuyorum canım ara veriyorum ki hem bünyem alışsın hemde su içimim azalmasın diye.. yoksa açken daha karamsar oluyorum.. hem ramazan ayına kadarda böyle böyle kendimi alıştırırım.. bide konyanın sıcağı eskişehire göre daha bi bunaltıcı oluyo denize daha yakın oldugundan dolayı ramazanda Allah yardımcımız olsunn .. :)
neslihan ablacımm :)
aç karınla 65.300 iftardan önce, tok karınla tam 66.00 geldim..65 i de gördüm ya nasıl sevinsem az :)
inşallah geri almam verdiklerimi çok hızlı veriyorum gibi geldi bu beni düşündürdü.. ama göbüşüm minicik kaldı
bugün kahvaltımıda hafif yaptım.. şöyle ki;
2 dilim çavdr ekm.
azcık peynir
domates ve salatalık
1 brdk çay
ara; bol köpüklü az şekerli Türk kahvesi..
öğlen;
1 kase yoğurt ve 1 kase çorba
1 lt su şimdilik :) :)
Ay gene yarım yamalak okudum çok açamıom kk zırt pırt patron gelio pembiş sayfalar dikkat çekio die
neslicim ben bgn protein yapamıorum maalesef çünkü sabah kahvaltılık almadım yanıma hatta biraz geç kaldım apar topar kahvaltı edemedim öğlende patronla yemek yicez ev yemekleri yapan biyerde tavuk fln varmıdır bilmiorum ama sanmıorum o yüzden bgn çok çok üzgünüm olabildiğince protein agırlıklı yemeye çalışcam ama ben bugünün yerine cmt protein yapıp bgnü telafi etcem beni affet kendimi çok suçlu hissediorum çok heveslenmiştimde
Buarada bi trambolin gördüm sanki o hanginizin kızlar evde mi yapıosunuz komşulara ses gitmiomuu faydası varsa bizedee söleyinnn