• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm ben yarın sabah bildirimim dogru kilomu artık bende düzenli wc ye çıkamıyorum o yüzden gramlık sonuç alamam zaten tartımda digitalde degil bahane gibi oldu ama dogru..bhk cim ee sezeryanlısın bende oda yok ama yapamam doktorum kesinlikle dedi mekik degilde yerimde yürüyüş yaparım ama..

ayy saol canimcim. kaydirigubbakcemile5 o 93'u bi daha gormiyim de raziyim cezaya felan.

canim ekmek yemis olduguna cok sevindim inan. zaten aksi halde, metabolizma hizin cok yavaslar, zor kilo verirsin. hatta ben senin yerinde olsam sabahlari 2 adet kepekli ekmek yerdim. ben anormal yedigim halde o donemde kilo verdim, ama eski kiloma ulasamadim. bence sadece birazcik dikkat edersen, cok kolay gidecekler. :lepi:cunku dogum kilolari bunlar, daha oturmamis canim.

hihoyyytkaydirigubbakcemile2sositosositosırnaşık şey:sm_cool::teytey::dance::nazar:
tebrikler herbal bi daha 93 ü görürsen kaptanımız sana ceza versin:oklava:

bi tanesin sen böyle kilo verenleri gördükçe içim açılıyo yahu

a.s.a.s.a.s.

digital tartılarınız hangi marka kaça nerden aldınız ne tavsiye edersiniz

kısa zamanda almak isteyen biri olarak heme cevaplıyım..
ben bi çok yerde baktım.
bi cok markanınki 20 tl civarındaydı.
sinbo falan da vardı aralarında..
keşke gördüğümde alsaymışız.
şimdi ben cıkamıyorum,eşimin de vakti olmuyor almaya.

Ya kızlar şu nivea cd nerden bulabilirim link varmı verebileceginiz ..bir ara vardı silinmiş gerçi yapamam herhalde bu aralar ama elimin altında bulun sun istiyorum..

mavidenizcim artik satilmiyor galiba.

bak biz ulasmak icin ne yaptik canim. ablam bana surpriz yapmis, yegenimin kirdigi bu cd'ye artik ulasamiycam diye cok uzulmustum. o da nivea'ya e-mail atmis. canim ablam benim ya. onlar da ucretsiz adresine yollamislar , ne kibarlarmis onlar da hemen cevaplamislar.. simdi de ablam bana yolladi postayla. hakkaten ne degrli bi cd miymis. kaydirigubbakcemile3

kizlar bi de ebru salli'nin pilates'i pek moda imis Turkiye'de. yapaniniz , fayda goreniniz var mi?

slm ben yarın sabah bildirimim dogru kilomu artık bende düzenli wc ye çıkamıyorum o yüzden gramlık sonuç alamam zaten tartımda digitalde degil bahane gibi oldu ama dogru..bhk cim ee sezeryanlısın bende oda yok ama yapamam doktorum kesinlikle dedi mekik degilde yerimde yürüyüş yaparım ama..

canım senin neyin var hayırdır?

Ya kızlar şu nivea cd nerden bulabilirim link varmı verebileceginiz ..bir ara vardı silinmiş gerçi yapamam herhalde bu aralar ama elimin altında bulun sun istiyorum..

mavidenizcim sanirim link vermek yasak sitede. fakat google'da nivea body aerobik cd diye arattiginda 4. cikan adreste var. ben de henuz indirmedim ama linkler calisiyor.

ya evet bu sindirim sorununa bi cozum bulmamiz lazim. genelde kolay kilo verenler sindirim sistemi cok iyi calisanlar bhk cim. senağlama

ben egec kabuklu elma yiyorum, o biraz ise yaradi hihoyyyt sen de dene canimcim. :teselli:

ben dün de söyledim kaptan..
benim tartım dijital değil..
bilemiyorum ne kadar gitmiş.
hem zaten benim sindirim problemim var yani lababoya hergün çıkamıyorum.
bu da düzenli hergün kilo vermemi zorlaştırıyor.

bir bahane daha:
ben sezeryanlı olduğum için mekik çekemiyorum:utangac:

ben de bgn tartildim kizlar. 77.5, yani 100 gram. iki gundur tuvalete cikamiyorum ve inanilmaz sis karnim. o yuzden inanmiyorum tartida cikan 100 gramlik farka.

kabuklu elma yi gece yatmadan 1 saat once yemeyi deneyin kizlar. kaydirigubbakcemile5 sonuclari da yazin da bilimsel bi istatistik de yapmis olalim :roflol:

herakşam yatmaya yakın elma yerim ben zaten,kabuklarını da soymam.
iki haftadır akşamdan kaynar suya koyduğum kayısıları yiyordum sabahları.
hiç bişey farketmedi ya :çok üzgünüm:
dün geceden itibaren kuru inciri denemey başladım,bilmiyorum o işe yarıcak mı..

ben zayıflamayı falan da geçtim,hamilelik sonrası hemoroid başladı bende:bbo:
berbat bişey ya.
asla kabız olmamam lazım da nasıl olacak bu iş bilmiyorum..

kizlar dun aksam abartmadim. ne yedim

1 tabak kiymali karnabahar.
1 tabak yesil salata
2 dilim kepekli ekmek

yorumum: guzel guzel eferim herbal kizim. pek bi saglikli gozuktu gozume. yesil salata, protein, karbo.
ekmegin kepekli daha ne olsun tombik kusum herbalim.

herakşam yatmaya yakın elma yerim ben zaten,kabuklarını da soymam.
iki haftadır akşamdan kaynar suya koyduğum kayısıları yiyordum sabahları.
hiç bişey farketmedi ya :çok üzgünüm:
dün geceden itibaren kuru inciri denemey başladım,bilmiyorum o işe yarıcak mı..

ben zayıflamayı falan da geçtim,hamilelik sonrası hemoroid başladı bende:bbo:
berbat bişey ya.
asla kabız olmamam lazım da nasıl olacak bu iş bilmiyorum..

canim benim ya. peki senin bu durumun hamilelik oncesinde var miydi ? yoksa acaba , insallah oyledir, sezeryana bagli gecici bi durum mu acaba bhk cim?

canim benim ya. peki senin bu durumun hamilelik oncesinde var miydi ? yoksa acaba , insallah oyledir, sezeryana bagli gecici bi durum mu acaba bhk cim?

cok önceleri sindirim sorunum vardı ama acıkcası evlendiğimden beri yoktu.
hamilelikte gelişebilen bir durummuş bu,bebeğin duruşuyla baskı yapmasıyla vs alakalıymış okuduğuma göre..
bir de hemoroid öyle bir illet ki geçmesi cok zor bir kere olunca..

hatta bazen ameliyata kadar gidiyormuşişin sonu.
ama sonra ne oluyor tahmin edin..
hastalık tekrar ediyormuş:bbo:

ayy neyse karamsarlığım üzerimde galiba :)

bhk cim bende bebek için ilaç igne falan kullanıyorum o yüzden kilo aldım zaten..bu ay da fazlasıyla vuruldum igne doktoruma sordum bu süre zarfında gebe oldugumu ögrenen kadar yapabilirmiyim diye bu aralar yapma bu tür sporlar dedi yani olsa bile düşük olur diye malum yumurtaların gelişimi bile engelleniyorda cicim..bu kabız maalesef benimde sorunum hep oluyor ve sinidirm sistemi düzenli çalışanlar genelde kilosu az yada zayıf kişilerdir..genelde gördügüm kadarıyla..

bhk cim bende bebek için ilaç igne falan kullanıyorum o yüzden kilo aldım zaten..bu ay da fazlasıyla vuruldum igne doktoruma sordum bu süre zarfında gebe oldugumu ögrenen kadar yapabilirmiyim diye bu aralar yapma bu tür sporlar dedi yani olsa bile düşük olur diye malum yumurtaların gelişimi bile engelleniyorda cicim..bu kabız maalesef benimde sorunum hep oluyor ve sinidirm sistemi düzenli çalışanlar genelde kilosu az yada zayıf kişilerdir..genelde gördügüm kadarıyla..

canım yaa..
Allah gayretlerinin sonucuna ulaştırsın seni de inş..

evet bence de cok zorlayıcı hareketlerden mutlaka kaçın..
ben bebek düşünmeye başlayınca sporu bırakmıştım.
sadece yürüyüş yapıyordum..

Back