28 aralık hedeflerimizide belirleyelim kızlar
MuMu85 :
spirochet :
T_N : 78,3
fitsema :
mutedeyyin :
garden :
mlkfth :
BuRCuCuKkK :
fefilifa :72
tansal42 :69
SLM KIZLAR 69 U GORDUM BU ARALAR ELMA DIYETI VS METOBALIZMANIN ICINE ETTIM NORMALDE MILLET 5YADA 6 KILO VERIYORLARMIŞ BENDE TIK YOK DOGRU DUZGUN BU ARADA SIGARAYIDA BIRAKMAYA ÇALISIYORUM BIR HAFTADIR GUNDE 1 SIGARAYLA ACAYIP SALDIRI MODUNDAYIM HER GÖRDUGUM YEMEK GIBI GUZEL BIRSEY GIBI GELIYOR SABRIMI COK ZORLUYORUM NE YAPACAGIM BILMEM AMA USTESINDEN GELECEM SIGARAYIDA BIRAKACAGIM(YOKSA EŞİM BENI BIRAKACAK) KILOLARDAN DA KURTULACAGIM ZORU BAŞARMAK ISTIYORUM HADI HAYIRLISI. DUN IZINLIYDIM GIREMEDIM HEPINIZI COK COK ÖZLEDIM IYIKI VARSINIZ CANLARRRRR
güzelim gerçekten zor ama başarabildiğinde düşünsene sendeki ego tatminini dünyada başaramayacağım ne varki diye bakacaksın herşeye :) sonunu düşün odaklan ve savaşa devam...
evetttt bu hafta maşallahımız varrrr
ayyy melek derece için bende çok pis gaza geldimmmayrıcanaa benim yarışma geçmişimde 1.lik derecem varrrrrr kiii
kızlar size birde üzücü haberim var mumu yla konuştuk,maalesef işlerinin yoğunluğu ve sorumlulukları yüzünden buraya vakit ayıramadığı için bu hafta takımdan ayrılacak
şimdii yardımcısı olarak kaptanlığı benim devralmamı söyledi ama yinede sormak istedim eğer içinizden kaptan olmak isteyen varsa yada başkasının olmasını isteyen lütfen fikrini söylesin
ee tabii bide yardımcı gerekiyooo
ben takımda yenyim ve sizleri cok tanımıyorum...kızlar size birde üzücü haberim var mumu yla konuştuk,maalesef işlerinin yoğunluğu ve sorumlulukları yüzünden buraya vakit ayıramadığı için bu hafta takımdan ayrılacak
şimdii yardımcısı olarak kaptanlığı benim devralmamı söyledi ama yinede sormak istedim eğer içinizden kaptan olmak isteyen varsa yada başkasının olmasını isteyen lütfen fikrini söylesin
ee tabii bide yardımcı gerekiyooo
günaydın kızlar...güzel bi hafta olsun hepimiz için
nasıl geçti hafta sonunuz bakalım,varmı kaçamak
benim 2 günümde temizlikle geçti,kocişimle evimizi mis gibi yaptık,fazlalıkları eksilttik,off ne çok kıyafet almışız yaa,valla kendimden utandım,sabah ne giycem bişeyim yok diye hayıflanıyorum ama bütün dolabı dökünce gerçekler ortaya çıktı,5-6 büyük poşet giyilmeyen kıyafet ayırdık,hayır çarşısı var burda oraya bıraktık,kocamda bana ambargo koydu alım konusundaaa
onun dışında bu sabah diyetisyene gittim,ona göre bu hafta 700 gr vermişim ve sadece 200 gr yağdan gitmiş,biraz moralim bozulduve kesinlikle aktiviteni artırman lazım dedi,nerdeyse 3 ay oldu benden giden sadece 7,6 kg off bide regl haftam bakalım nasıl olucak:26:
birde kızlar kaptanlık ve yardımcılığı konusunda herkes fikrini belirtsin benimde paylaşım alanına yazmam gerekiyo
günaydın kızlar...güzel bi hafta olsun hepimiz için
nasıl geçti hafta sonunuz bakalım,varmı kaçamak
benim 2 günümde temizlikle geçti,kocişimle evimizi mis gibi yaptık,fazlalıkları eksilttik,off ne çok kıyafet almışız yaa,valla kendimden utandım,sabah ne giycem bişeyim yok diye hayıflanıyorum ama bütün dolabı dökünce gerçekler ortaya çıktı,5-6 büyük poşet giyilmeyen kıyafet ayırdık,hayır çarşısı var burda oraya bıraktık,kocamda bana ambargo koydu alım konusundaaa
onun dışında bu sabah diyetisyene gittim,ona göre bu hafta 700 gr vermişim ve sadece 200 gr yağdan gitmiş,biraz moralim bozulduve kesinlikle aktiviteni artırman lazım dedi,nerdeyse 3 ay oldu benden giden sadece 7,6 kg off bide regl haftam bakalım nasıl olucak:26:
birde kızlar kaptanlık ve yardımcılığı konusunda herkes fikrini belirtsin benimde paylaşım alanına yazmam gerekiyo
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html
iyi akşamlar kızlar...kasım ayı listeleri çıktı,benim durumum baya kötü,daha yeni geçen sene başladığım kiloya geldiğim için listenin en sonlarındayım
amaaa ilk 10 da 1.takımın gururuuuu esra varrrrtatlımm bi kez daha tebrik ediyorum seni,darısı bize olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?