mumu nun ayrılmasına çok üzüldümve onu çok ıyı anlıyorum , ben ce yardımcısı olarak sana kaptanlık yakışır neslım yardımcı olarakta aktıf bırı olursa bence takım açısından ıyı olur hayırlısı olsun dıyorum ...
günaydınnnn günaydınnnn günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
geçmişe şöyle bi baktımda 1, olmuşuz süperr,bende kişi bazında 2, olmuşum bak işte bu olmadı:)
listeler yarışlar güzel şeylerde,en güzeli insanın kendısıyle yarışı,ben şuan nefsimle irademle savaşıyorum
geçen hafta güzel bir hafta geçirdim ve haftasonu mükafatım burger kıng idi:)
şimdi kaldıgım yerden devam,bu haftayıda güzel geçirmelıyım,sonrakı hafta regl haftam çünkü artı spor yapamayacagım.
neyse...
herkesee tekrar tekrar günaydın hanımlaaaaaaaaaarrrrrr
mumu nun ayrılmasına çok üzüldümve onu çok ıyı anlıyorum , ben ce yardımcısı olarak sana kaptanlık yakışır neslım yardımcı olarakta aktıf bırı olursa bence takım açısından ıyı olur hayırlısı olsun dıyorum ...
ben takımda yenyim ve sizleri cok tanımıyorum...
ama ben kaptanlıgı yardımcısı olarak senin devralman fikrindeyim T_N cim...
üzülme,neden üzülüyorsunki?ortalam 2.5 kilo gitmiş, az sayılmaz.. hiç veremedigini düşünsene...
kaptanlık konusunda yardımcılık ta yaptığın için ben sana uygun görüyorum... yardımcı olarakta herkes adaylığını sunsun birini sen seç... ben aday olabilirim şimdilik engel bir durum yok... sadece aralık 13-17 arası memlekete gideceğim. ama cepten bağlanabiliyorum artık sorun olmaz diye düşünüyorum...
aynen bende kışlıkları çıkardığımda göze batmasın diye teker teker çıkardım poşetleri şu anda bana olmayan hiç kıyafetim kalmadığı için hepsi potansiyel benim için atamıyorum :))) benimki de durmadan ambargo koyuyor dolapta askı asacak yer yok gömlekleri kırışıyormuş tepiş tepiş astığımdan :)))))))))))
ayrıca esra da iyi bir yardımcı olabilir en azından azmi daim hemde bizi çok güzel gaza getiriyor....
günaydın esracım...sen artık kaçamakları çok güzel telafi ediyosun tatlım,maşallah listelerde hep en üstlerdesin,bu arada geçen sene 102 ile başlamışsın,baya baya yol katettin inş.hedefinede kısa sürede ulaşıcaksın ben eminimm
bende üzüldüm semacım ama her zaman öncelik ailedir,inş.kısa sürede döner aramıza
teşekkür ederim melekcim
evet düşününde hiç verememekten daha iyiidr diyorum,üstelik araya bayramdı izindi bir sürü şey girdi,inş.bundan sonrası daha hızlı gider
teşekkür ederim edacım,daha öncede kaptanlık yaptım benim için sorun yok,yardımcılık konusundada listeleri yapabilecek,paylaşım alanını sürekli takip edecek,olaki kaptan gelmedi bütün işleri halledecek biri lazım
valla canım bizim bölmelerimiz ayrı ama ben onunkinede daldım,ama artık bende azaltıcam yaa resmen israf üstüne giyecek bişeyleri olmayanları düşünce bi tuhaf oluyorum
artık oy birliğiylr birini seçelim canım,ama dediğim gibi liste işini kotaracak biri lazım
benımde kaptanlık oyum nesliyeee
kaptan yardımcılıgı oyumda edaya
bu arada sadece spor spor spor diyorum
haftasonu istediginizi yiyin geç saate bırakmadan,haftaiçi gerçekten cok sıkı bir diyet ve sporla hem haftasonu aldıgını verıp bide üzerıne eksılere ınebılıyosun.hakkaten mucızeymışş
daha önce zayfladıgım zamanlar bukadar fit hissetmıyodum keıdnmı daralıyo ınsan resmenn
neslicim sende toplama bakıp moralını bozma gayet güzel veriyosun,saglıklı veriyorsun ve kalıcı veriyorsun bence..
bu hafta regl olsan dahı bıraz spora yönelerek 7yi görecegine inanıyorum ben..
mart gibide 70-71lerdesın nasıpse.oda en enn geçç hali yanııı:)
biraz da yardımcı olursan hallederiz güzelim takip ederim bende
o zaman kızlarcımm
kaptan : T_N
yardımcısı : spirochet
itirazı olan varmıı
o zaman kızlarcımm
itirazı olan varmıı
o zaman kızlarcımm
itirazı olan varmıı
bende gazlayıcı olayım,takımın her daim motivasyona ihtiyacı var:)
kızlar size birde üzücü haberim var mumu yla konuştuk,maalesef işlerinin yoğunluğu ve sorumlulukları yüzünden buraya vakit ayıramadığı için bu hafta takımdan ayrılacak
şimdii yardımcısı olarak kaptanlığı benim devralmamı söyledi ama yinede sormak istedim eğer içinizden kaptan olmak isteyen varsa yada başkasının olmasını isteyen lütfen fikrini söylesin
ee tabii bide yardımcı gerekiyooo
birde kızlar kaptanlık ve yardımcılığı konusunda herkes fikrini belirtsin benimde paylaşım alanına yazmam gerekiyo
bende gazlayıcı olayım,takımın her daim motivasyona ihtiyacı var:)
bennnnnnnnnnnnnn benim itirazım var
şaka şaka mumu nerde yav ona ne oldu?
ama nesli sen ol kaptan ya yirim ben seni gızz
hay Allah hayırlısı olsun
neslıcım kaptanlıgın hayırlı olsun oyuma gerek kalmamıs zatende oyum sana olurdu
ben cok grıbım kızlar klavyeye bıle dokunamıyorum
annemdeyım bakıyor bana
hıc kacamagım olmadı tam gaz devam (bı tane pıde sayılmazsa) lakın spor yapamıyorum hıc halım yok
bırıncılıgımızı de tebrık edıyorum
60. olmusum hehe
eweeettt öğlen yemekleri yendiii,herkeste bir rehavett var hala,kimse ugramamış:)
ben ızgara tavuk yanında salata ve ayran ıle öğlen yemegımı buraya söyledım yedım bi güzel ohhh
arkadas mc den söylemıs hem yıyo hem vıcdan azabı cekıyo,karşımda yedıgı için
ya dedım rahat ol,aynından bende dün yedım:):)
oyyy canım benim inş.
spor konusundada kesinlikle haklısın,bende hareketi artırdığım zaman o hafta yağdan daha çok veriyorum,ee buda görünüm olarakta sıkılaşma demek
o zaman anlaştık edacımmbundan gayri sağ kolumsunn
eweeettt öğlen yemekleri yendiii,herkeste bir rehavett var hala,kimse ugramamış:)
ben ızgara tavuk yanında salata ve ayran ıle öğlen yemegımı buraya söyledım yedım bi güzel ohhh
arkadas mc den söylemıs hem yıyo hem vıcdan azabı cekıyo,karşımda yedıgı için
ya dedım rahat ol,aynından bende dün yedım:):)
kız sen benim gönlümün kaptanısın...
anlaştık güzelim buraya daha fazla vakit ayırırım hemde daha çok motive olurum sağda solda oyun oynayacağıma :)))
iş yerine aşure yaptım getirdim yoğurt tabağıma aldım masamda 3 saattir bakışıyoruz artık yesemmi yaa :)
herhalde bende gönlünün kaptan yardımcısıyım :)))))))))))) hadi kızlar çoktandır unutmuştum benim için 1 er bardak su için ben 3. 500 ml şişemide bitirip çöpe attım birde wc ye gidip zıplayıp geleceğim hareket hareket hareket... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?