Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mumu nun ayrılmasına çok üzüldüm:19: ve onu çok ıyı anlıyorum , ben ce yardımcısı olarak sana kaptanlık yakışır neslım yardımcı olarakta aktıf bırı olursa bence takım açısından ıyı olur hayırlısı olsun dıyorum ...

mumu bizi bırakmaz gelir yaa dayanamaz... yada gelsin, dayanamasın, çok özletmesin kendini :)

günaydınnnn günaydınnnn günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
geçmişe şöyle bi baktımda 1, olmuşuz süperr,bende kişi bazında 2, olmuşum bak işte bu olmadı:)
listeler yarışlar güzel şeylerde,en güzeli insanın kendısıyle yarışı,ben şuan nefsimle irademle savaşıyorum
geçen hafta güzel bir hafta geçirdim ve haftasonu mükafatım burger kıng idi:)
şimdi kaldıgım yerden devam,bu haftayıda güzel geçirmelıyım,sonrakı hafta regl haftam çünkü artı spor yapamayacagım.
neyse...
herkesee tekrar tekrar günaydın hanımlaaaaaaaaaarrrrrr:46::46::46:

günaydın esracım...sen artık kaçamakları çok güzel telafi ediyosun tatlım,maşallah listelerde hep en üstlerdesin,bu arada geçen sene 102 ile başlamışsın,baya baya yol katettin inş.hedefinede kısa sürede ulaşıcaksın ben eminimm:16::16:

mumu nun ayrılmasına çok üzüldüm:19: ve onu çok ıyı anlıyorum , ben ce yardımcısı olarak sana kaptanlık yakışır neslım yardımcı olarakta aktıf bırı olursa bence takım açısından ıyı olur hayırlısı olsun dıyorum ...

bende üzüldüm semacım ama her zaman öncelik ailedir,inş.kısa sürede döner aramıza:34:

ben takımda yenyim ve sizleri cok tanımıyorum...
ama ben kaptanlıgı yardımcısı olarak senin devralman fikrindeyim T_N cim...

üzülme,neden üzülüyorsunki?ortalam 2.5 kilo gitmiş, az sayılmaz.. hiç veremedigini düşünsene...

teşekkür ederim melekcim:16::16:

evet düşününde hiç verememekten daha iyiidr diyorum,üstelik araya bayramdı izindi bir sürü şey girdi,inş.bundan sonrası daha hızlı gider:34::34:

kaptanlık konusunda yardımcılık ta yaptığın için ben sana uygun görüyorum... yardımcı olarakta herkes adaylığını sunsun birini sen seç... ben aday olabilirim şimdilik engel bir durum yok... sadece aralık 13-17 arası memlekete gideceğim. ama cepten bağlanabiliyorum artık sorun olmaz diye düşünüyorum...

teşekkür ederim edacım,daha öncede kaptanlık yaptım benim için sorun yok,yardımcılık konusundada listeleri yapabilecek,paylaşım alanını sürekli takip edecek,olaki kaptan gelmedi bütün işleri halledecek biri lazım:34:
aynen bende kışlıkları çıkardığımda göze batmasın diye teker teker çıkardım poşetleri şu anda bana olmayan hiç kıyafetim kalmadığı için hepsi potansiyel benim için atamıyorum :))) benimki de durmadan ambargo koyuyor dolapta askı asacak yer yok gömlekleri kırışıyormuş tepiş tepiş astığımdan :)))))))))))

valla canım bizim bölmelerimiz ayrı ama ben onunkinede daldım:1:,ama artık bende azaltıcam yaa resmen israf:50::50:üstüne giyecek bişeyleri olmayanları düşünce bi tuhaf oluyorum:14::14:
ayrıca esra da iyi bir yardımcı olabilir en azından azmi daim hemde bizi çok güzel gaza getiriyor....

artık oy birliğiylr birini seçelim canım,ama dediğim gibi liste işini kotaracak biri lazım:16::16:

benımde kaptanlık oyum nesliyeee
kaptan yardımcılıgı oyumda edaya

bu arada sadece spor spor spor diyorum
haftasonu istediginizi yiyin geç saate bırakmadan,haftaiçi gerçekten cok sıkı bir diyet ve sporla hem haftasonu aldıgını verıp bide üzerıne eksılere ınebılıyosun.hakkaten mucızeymışş
daha önce zayfladıgım zamanlar bukadar fit hissetmıyodum keıdnmı daralıyo ınsan resmenn

neslicim sende toplama bakıp moralını bozma gayet güzel veriyosun,saglıklı veriyorsun ve kalıcı veriyorsun bence..
bu hafta regl olsan dahı bıraz spora yönelerek 7yi görecegine inanıyorum ben..
mart gibide 70-71lerdesın nasıpse.oda en enn geçç hali yanııı:)

günaydın esracım...sen artık kaçamakları çok güzel telafi ediyosun tatlım,maşallah listelerde hep en üstlerdesin,bu arada geçen sene 102 ile başlamışsın,baya baya yol katettin inş.hedefinede kısa sürede ulaşıcaksın ben eminimm:16::16:

bende üzüldüm semacım ama her zaman öncelik ailedir,inş.kısa sürede döner aramıza:34:

teşekkür ederim melekcim:16::16:

evet düşününde hiç verememekten daha iyiidr diyorum,üstelik araya bayramdı izindi bir sürü şey girdi,inş.bundan sonrası daha hızlı gider:34::34:

teşekkür ederim edacım,daha öncede kaptanlık yaptım benim için sorun yok,yardımcılık konusundada listeleri yapabilecek,paylaşım alanını sürekli takip edecek,olaki kaptan gelmedi bütün işleri halledecek biri lazım:34:

valla canım bizim bölmelerimiz ayrı ama ben onunkinede daldım:1:,ama artık bende azaltıcam yaa resmen israf:50::50:üstüne giyecek bişeyleri olmayanları düşünce bi tuhaf oluyorum:14::14:

artık oy birliğiylr birini seçelim canım,ama dediğim gibi liste işini kotaracak biri lazım:16::16:

biraz da yardımcı olursan hallederiz güzelim takip ederim bende

benımde kaptanlık oyum nesliyeee
kaptan yardımcılıgı oyumda edaya

bu arada sadece spor spor spor diyorum
haftasonu istediginizi yiyin geç saate bırakmadan,haftaiçi gerçekten cok sıkı bir diyet ve sporla hem haftasonu aldıgını verıp bide üzerıne eksılere ınebılıyosun.hakkaten mucızeymışş
daha önce zayfladıgım zamanlar bukadar fit hissetmıyodum keıdnmı daralıyo ınsan resmenn

neslicim sende toplama bakıp moralını bozma gayet güzel veriyosun,saglıklı veriyorsun ve kalıcı veriyorsun bence..
bu hafta regl olsan dahı bıraz spora yönelerek 7yi görecegine inanıyorum ben..
mart gibide 70-71lerdesın nasıpse.oda en enn geçç hali yanııı:)

oyyy canım benim inş.:16::16:

spor konusundada kesinlikle haklısın,bende hareketi artırdığım zaman o hafta yağdan daha çok veriyorum,ee buda görünüm olarakta sıkılaşma demek:34:

biraz da yardımcı olursan hallederiz güzelim takip ederim bende

o zaman anlaştık edacımm:16::16:bundan gayri sağ kolumsunn:1:

Son düzenleme:
kızlar size birde üzücü haberim var mumu yla konuştuk,maalesef işlerinin yoğunluğu ve sorumlulukları yüzünden buraya vakit ayıramadığı için bu hafta takımdan ayrılacak:50::50:

şimdii yardımcısı olarak kaptanlığı benim devralmamı söyledi ama yinede sormak istedim eğer içinizden kaptan olmak isteyen varsa yada başkasının olmasını isteyen lütfen fikrini söylesin:34::34:

ee tabii bide yardımcı gerekiyooo:34:

birde kızlar kaptanlık ve yardımcılığı konusunda herkes fikrini belirtsin benimde paylaşım alanına yazmam gerekiyo:34::34:

hay Allah hayırlısı olsun :(

neslıcım kaptanlıgın hayırlı olsun oyuma gerek kalmamıs zatende oyum sana olurdu :16:
ben cok grıbım kızlar klavyeye bıle dokunamıyorum
annemdeyım bakıyor bana
hıc kacamagım olmadı tam gaz devam (bı tane pıde sayılmazsa :9:) lakın spor yapamıyorum hıc halım yok :50::50:
bırıncılıgımızı de tebrık edıyorum :46:

eweeettt öğlen yemekleri yendiii,herkeste bir rehavett var hala,kimse ugramamış:)
ben ızgara tavuk yanında salata ve ayran ıle öğlen yemegımı buraya söyledım yedım bi güzel ohhh
arkadas mc den söylemıs hem yıyo hem vıcdan azabı cekıyo,karşımda yedıgı için
ya dedım rahat ol,aynından bende dün yedım:):)

eweeettt öğlen yemekleri yendiii,herkeste bir rehavett var hala,kimse ugramamış:)
ben ızgara tavuk yanında salata ve ayran ıle öğlen yemegımı buraya söyledım yedım bi güzel ohhh

bende gazlayıcı olayım,takımın her daim motivasyona ihtiyacı var:)
:1::1::1::1:

aynen şekerimmmm:16::16:sensiz 1.takım düşünemiyorum zaten esracımm:16::16:
bennnnnnnnnnnnnn benim itirazım var :60:

şaka şaka mumu nerde yav ona ne oldu?
ama nesli sen ol kaptan ya yirim ben seni gızz:16:

mumu çok yoğun olduğu için ayrılmak zorunda kaldı melekcim,inş.kısa sürede döner aramıza:38:

ayrıcaaa teşekkür ederim tatlışımm:16::16:
hay Allah hayırlısı olsun :(

neslıcım kaptanlıgın hayırlı olsun oyuma gerek kalmamıs zatende oyum sana olurdu :16:
ben cok grıbım kızlar klavyeye bıle dokunamıyorum
annemdeyım bakıyor bana
hıc kacamagım olmadı tam gaz devam (bı tane pıde sayılmazsa :9:) lakın spor yapamıyorum hıc halım yok :50::50:
bırıncılıgımızı de tebrık edıyorum :46:

oyy canım yaaa geçmiş olsun,anacığının yanındasın o iyileştirir seni:38::38:

hasta olmana rağmen kaçamaksız atlatmanda iyi olmuş,pideyide görmedikk:1::1:

ayrıcaaa teşekkür ederim:16::16::16:

60. olmusum hehe:33:

sen iyisin yine ben 65.olmuşummm:52::52:

ahaahaa pişti olmuşuz...bende tavuk,salata ayran yidimmm:56::56: afiyet olsun canımm:16:

oyyy canım benim inş.:16::16:

spor konusundada kesinlikle haklısın,bende hareketi artırdığım zaman o hafta yağdan daha çok veriyorum,ee buda görünüm olarakta sıkılaşma demek:34:

o zaman anlaştık edacımm:16::16:bundan gayri sağ kolumsunn:1:

anlaştık güzelim buraya daha fazla vakit ayırırım hemde daha çok motive olurum sağda solda oyun oynayacağıma :)))

iş yerine aşure yaptım getirdim yoğurt tabağıma aldım masamda 3 saattir bakışıyoruz artık yesemmi yaa :)

kız sen benim gönlümün kaptanısın... :16::16::16:

herhalde bende gönlünün kaptan yardımcısıyım :)))))))))))) hadi kızlar çoktandır unutmuştum benim için 1 er bardak su için ben 3. 500 ml şişemide bitirip çöpe attım birde wc ye gidip zıplayıp geleceğim hareket hareket hareket... :)

oo edacım bende dıyorum nıye su içmiyorumm:)
şaka şaka 4 yarımlıktan 2 lt tamaladım şuan 5, şişemde bana bakıyo zaten 2,5ta bırakıyorum
birazda evde içince oluyo 3 lt eee yeter insanız yanı:):)

kendı adıma kaptan yada yardımcılıgına talıp olamıyorum
bi havalara bürünüyorum ben çok çektırırırm valla size oyuzden uzak duruyorum:)
sınıf başkanı bile olsam ortalıgı bırbırıne katıyodum::)
oyuzden aktıf katılımcı olarak kalabılrıım her daim:):1:

anlaştık güzelim buraya daha fazla vakit ayırırım hemde daha çok motive olurum sağda solda oyun oynayacağıma :)))

kesinlikle şekerimm:16::16:edacımm kendimizde dahil şu kızlara bi el atalım,hazır bu hafta 1.olmuşken bu gazla bunu devam ettirelim,(hemende havaya girdimm:1::1:)

iş yerine aşure yaptım getirdim yoğurt tabağıma aldım masamda 3 saattir bakışıyoruz artık yesemmi yaa :)

aşure benim çok sevdiğim bişey değil,olursa tadına bakarım ama canım istemez...sende yemek istiyosan 2 kaşık al gerisini yemeeee...ama bak saat 4 olmadan yeeee:52::52:
uzmanlar kaçamakları saat 4 ten sonra yapmayın diyooo:34::34:
herhalde bende gönlünün kaptan yardımcısıyım :)))))))))))) hadi kızlar çoktandır unutmuştum benim için 1 er bardak su için ben 3. 500 ml şişemide bitirip çöpe attım birde wc ye gidip zıplayıp geleceğim hareket hareket hareket... :)

bende 2 litrelik sürahimi bitirdim,2 kupada yeşil çayy:7::7:

400 kerede kolları göğüste birleştirme hareketii:17:

Back