Slm kızlar bende menümü yarın sabah yazarım parça parça oluyor böyle yarın sabah bugünkü menümü sayarım en iyisi bu öbür türlü karma karışık oluyor ne yedigimi bende anlamıyorum ..maalesef ki ben bugün tartılamadım evet yine geç kaldım sanki saat kurmuş gibi kaç perşembedir geç kalıyorum işede dolayısıyla yüzümü bile yıkamadan hemen üstümü giyiniyorum aklıma bile gelmiyor tartı..ister ceza verin ister bekleyin sabah hemen vereyim kilomu..dün akşam gidince tartılayım birde sabah tartılayım aradaki farkı merak ediyorum demiştim ya dün akşam tartılmıştım kot falan yoktu üstümde ama dünkü şişkinligimle tartıldım 69 çıktım fazlası yok belki gram eksigi vardır digital olmadıgı için tam göremiyorum..yani dedim sabah tartılsam belki daha az çıkacam bana ümit verdi bu sevindim valla birden yarım kilocuk vermek bile..sabah akşam arasında illaki yarım kiloda olsa farkeder dimi..ama kabızlık var hala bu akşam çayımıda içeyim yarın sabah tartılayım..hadi kızlar canlanınm bakalım hala uyuyormusunuz..
Son düzenleme: