Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Takımda regliler çoğalıyo yarın napcaz kü

aynen ama benı bu haftadan cok onumuzdekı hafta etkıler 16 kasım bıldırımınde tam sonlarına dogru olucam
aman öncesinin ödemi sonrasının şişi:)
ama 24 kasıma bomba olur bıldırım:)
kızlar bu arada alacakaranlık serısını takıp edenler varsa 16 kasımda vızyondaymıs
bide evim sensine giden varmı??

vallahı sorma ya adetimiz,şişimiz,ödemimiz bitmez kadın olmak zorr
canım küçük harf yaz,büyük yasak diye biliyom,siteden banlamasınlar senı:)

canım ben bayram haftasında deli gibi yedim vallahi ama kilo alamdım. yarım kilo aldım sanıyordum ama regl dönemindenmiş o.
regl bitti anında 2,5 kilo gitti :)
bence çok takmamaya çalış.

sensus esra benle muhatap olmuyon sinirim bozuluyo bilmiş ol.

niye senle muhattap olmıyım kız aşkolsun,sen dün yoktun tüm gün senı bıle sordum gün içinde akşam gelip sen açıklayınca anladım durumu izinlisin falan sandım

selam kızlar dünkü menüm

sabah peynirli maydonozlu poğaça şekersiz çay

arada türk kahvesi

öğlen : tavuk döner ve ayran

akşam : bir kase tarhana çorbası , bir tabak bamya , salata ve yoğurt.

bungunkı menum
sabah: şekersız kahve
öğlen:1 yumurta rendelenmış havuç yagsız beyaz peynir
akşam:100 gr yogurt 2 dılım portakalın kendısı bıle degıl suyu

Bende de hiç tık yok dukanla 5 günde 2 kilo veriyorlarmış bende hala ayniyim hatta 77 gözüküyorum
Yahu neden benim öyle 2,5 kilo birden hiç gitmiyo :26:
selam kızlar dünkü menüm

sabah peynirli maydonozlu poğaça şekersiz çay

arada türk kahvesi

öğlen : tavuk döner ve ayran

akşam : bir kase tarhana çorbası , bir tabak bamya , salata ve yoğurt.

bungunkı menum
sabah: şekersız kahve
öğlen:1 yumurta rendelenmış havuç yagsız beyaz peynir
akşam:100 gr yogurt 2 dılım portakalın kendısı bıle degıl suyu
zorla mı çay içirdiler :44:
Deli bu anneler teyzeler yaaa

anam bacım delırtıyorlar insanı ölecekmışım hep rejım olmazmış arada yıyecekmışım yav benım dıyet lıstem var onun dısına cıkmamam lazım dedımsede bu evde dıyet rejım olmaz dıye içtik ama vicdan azabından da öldüm sabahada tartıda hemen hoopp cıktı ya

Bak ben 5 yıldır diyet yapıyorum alıyorum veriyorum herkese diyet yapıyorum yiyecem dedim ama şimdi kimseye söylemiyorum Halim yok iştahım yok midem bulanıyor gibi seyler soyleyipngecistiriorm sana da tavsiye ederim

Bak ben 5 yıldır diyet yapıyorum alıyorum veriyorum herkese diyet yapıyorum yiyecem dedim ama şimdi kimseye söylemiyorum Halim yok iştahım yok midem bulanıyor gibi seyler soyleyipngecistiriorm sana da tavsiye ederim

kesinlikle feficim,bak bende bu yola başvuruyorum artık ayy hiç canım istemıyo bu aralar havalardan heralde dıyorum
yada mıde spazmı gecırıyorum dıyorum
yada bı oncekı ogunde çok çoook yedım yer kalmadı dıyorum
halbukı karın gurultum sınır ötesinden duyulur yani:)
ama ınsanlara rejımdeyım deyınce gereksız bır gergınlık yaşıyorsun ve strese giriyosun

Aynen esracim böylelikle yok onca parayı verdin diyetisyenlere ne oldu hiç kosu bandı aldın bosu bosuna diyenlere malzeme vermeyiz acımasız insanlar hiç düşünmeden konuşur

Aynen esracim böylelikle yok onca parayı verdin diyetisyenlere ne oldu hiç kosu bandı aldın bosu bosuna diyenlere malzeme vermeyiz acımasız insanlar hiç düşünmeden konuşur

bazen ınsanın kulagınada gelıyor amaaan yınemı rejım yapıyo piff falan yada
aman yapıyo yapıyo sonuc yok ugrasmasın falan dıye
delı oluyorum
ben bu yılbaşı görmedıklerım için bi süpriz hazırlamaya calısıyorum eşimin dayısının kızları kılolu baya ve benım için demıslerkı
esra kılo veremez bünyesi vermez o böyle tatlı güzel falan
geçen sene ayar olmustum zayıfladım susturmustum tabı evlendıkten sonra geri alınca
şimdi yine başladık bakalım yılbasında ne oalcak tepkılerı
bu arada severım kızları kötü niyetlı olmadıklarını bılıyorum ama aa onun bünyesi öyle kılo veremez olayını yakıştıramıyorum kendıme
ınsan ısteyınce bal gibi kilo verir...
ya ben çok feci hırs yaptım uçtum gidiyorum,hastalanmam umarım bu hafta birazcık gecikseydi iyi olurdu,regl haftası kılo atmak zor oluyo çünkü ve haftaya vermezsem motıvasyonum düşer diye korkuyorum..
yılbaşı hedefınıızı bol bol tekrarlayın içinizden ben 85 85 dıye dıye kafayı yemek üzereyım:)

Ne 85 i yaaa. hani 80 di.

bu arada benım 28 kasım hedefımdı galıba 85
ilk hedef yanı oyuzden onu sayıklıyorum bu aralar

hehehe biliyodum bunu görecegini
nerdesın kızım sen hem gelıp sıtem edıyosun yazıyorum ortalarda yoksun
80 80 şaka yptım:)

yılbaşı gecesi bordo rengi kadife elbisemle salınırken sen 85 lerde gezmek istiyorsan senin tercihin tabi cınımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…