ne iş yapıyosun canım sen maşallah yahu
bu saatte mesai bitimi
bende istiyorummmmmmmmmmm
EVET CANIM HAFTA İÇİ GUNDUZLERI HEP BURDA OLURUM Ç
inş.nazlıcım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alıcaksın bebeğini,şu ara çok dikkat et canım kendine,özellikle uzanma bi yerlere,iş falan yapma...salı günü güzel haberlerini bekliyorum canım,haberdar et mutlaka olmazmııı
görüşürüz serapcım,sen gündüzleri aktif ol canım,bu yeterli akşam genelde sessiz oluyo zaten topik
yağmurlu çorum sabahından hepinize günaydınnnn
Valla ben hiç vermiş gibi değilim bu hafta kızlar.
Hiç hafiflik hissetmiyorm :)
bende bu hafta çok hafıfledıgımı hissetmiyorum 10-12 arası regl olmam lazım
onun şişkinliği başladı heralde
saçma sapan bi ödem hissediyorum
neyse bakalım yarın sabah akla kara bellı olurr
kaçamak varmı kaçamak
NE BILIM BAŞKA YER YER 1 GR ALMAZ MESELA BENIM EŞİM AKŞAM YER SABAH YER YEDIGININ HADDI HESABI YOK SABAH TARTILIR 83 KG AKŞAM OKADAR YER YER TARTILIR 83 CİNNET GECIRIYORUM BEN YEYIM EN UFAK BIR KACAMAK SABAHA HIC AFFETMEZ EN AZ 1 KG ATAR NE YAPACAZ BILMEM ÖMUR BOYU AÇ GEZECEGIZ ICIMIZ RAHAT RAHAT KARNIMIZ DOYA DOYA YIYEMEDEN ÖLÜP GIDECEM BEN VALLAHIcanım ödem varsa kesin fazla çıkarsın.
Valla dün vardı cnm kaçamak. Minik brovni yedim
1 AY ICINDE DEGERLENDIRMEMIZ GEREKEN 15 GUNUMUZ VAR SADECE GERI 15 GUNDE VAY ADET YAKLAŞTI 1 KILO ŞİŞLIK VAY ADET OLDUK ŞİŞTIK BIZ BAYANLARIN HALI NE OLACAK BILMEM OFFF OFFbende bu hafta çok hafıfledıgımı hissetmiyorum 10-12 arası regl olmam lazım
onun şişkinliği başladı heralde
saçma sapan bi ödem hissediyorum
neyse bakalım yarın sabah akla kara bellı olurr
1 AY ICINDE DEGERLENDIRMEMIZ GEREKEN 15 GUNUMUZ VAR SADECE GERI 15 GUNDE VAY ADET YAKLAŞTI 1 KILO ŞİŞLIK VAY ADET OLDUK ŞİŞTIK BIZ BAYANLARIN HALI NE OLACAK BILMEM OFFF OFF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?