Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bak ben 5 yıldır diyet yapıyorum alıyorum veriyorum herkese diyet yapıyorum yiyecem dedim ama şimdi kimseye söylemiyorum Halim yok iştahım yok midem bulanıyor gibi seyler soyleyipngecistiriorm sana da tavsiye ederim

bacılar her yolu denıyorum benım yapımı bıldıklerı ıcın kandırmak işi zor oluyor ne yapsam nerelere gıtsem genelde lıstelı dıyet yaptıgım zaman mumkun oldugunca evden cıkmıyorum zorda kalmadıkça ama öle ınş yarına 2 kılo bırden gıder bugunkı menumde yok denecek kadar az akşamda spora yuklenecem sabah tartıda hafıf cıkmam lazımmmmmmmmmmm

heheh böyle de gaz verilir adama.

valla ne diyim sen bordo entarenlen gezerken bizde armut toplamıyoz bacım hedef 80 dedık ee boyda aynı olduguna göre gidip aynı elbısenın sıyahından bulup bende salınıcam ozaman,göze göz dişe diş:)

kızlarrrr işlerimi bitirip anca gelebildim...yaaa kociş antalya da havuz,sauna keyfi yapıyo ben burda çalışıyorum vede acaip üşüyorum adaletmi bu yaaaa

bu arada bende regl olmayı bekliyorum,hafif hafif lekeler var ama tam sökülemedim,yarın bendende hayır yok kızlar,hala sabitim

yok şekerım yok aynı durumların fazlasını bende yaşıyorum rejım yapıyor yapıyor veremıyor ama bu sefer yok artık verecegız kafayı falan yemek yok kıloları bıtırecegız yagları yakacagız bu kıloları verecegız moralını yuksek ınanıp ıstedıkten sonra olmuycak bırsey yok

valla ne diyim sen bordo entarenlen gezerken bizde armut toplamıyoz bacım hedef 80 dedık ee boyda aynı olduguna göre gidip aynı elbısenın sıyahından bulup bende salınıcam ozaman,göze göz dişe diş:)

vallahı 65 e duşersem yılbasına kadar daha aşagısı da olur bende alcam kızlarr kırmızı ıstıyordum ben yılbaşına ugur getırsın

şeker hatunlar ben kacıyorum mesaım bıter ben gıderım öpuyorum yarın buyukgun kacamak yok tartılar yalan söylemıyor vallahı gozumuze gozumuze sokuyorlar ne yazıkkı hepınıze kucak dolusu slmlar ben sizler ıcın varımmmmmmsizlerde benım ıcınn byeee

tam tahmin ettigim gibi regli oldum :26:
artik masaallah cok duzenliyim 24 gunde tık oluyorum daha 2 gun var saniyordum meger bugun tam 24. gunmus
insaallah artik bebegimi kucagima alacagim gunler gelir
Allah hayilrisiyla seninde kucagini doldursun ins canim
sanirim biz kadinlar cok cabuk ödem topluyoruz banada cok olur ama sanmiyorumki aksamdan sabaha 1 kilo alinsin :)

***1.TAKIM 282.ETAP***

MuMu85(75.3/
spirochet (87,5 / )Kilo bildirmediginden kilsu 2 ye bölündü
milkshakem ( 55.5 / )Izine ayrildi
T_N ( 83,8 /
fitsema (81.5 /
mutedeyyin ( 74 /
garden ( 91,3 /
mlkfth ( 87,8 /
missdance ( 71.8 / )Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
BuRCuCuKkK ( 56/
fefilifa (76.9/
nurkelebek ( 82.2 /)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü

1.TAKIM ORTALAMASI: %

NOt:nurkelebek yarin gelmesse diskalifiye olacak..

Son düzenleme:
Yılbaşı hedefim 73 muydu acaba :26:
Vercez ins. Ağızlarını kapaticaz hele o canımı açtırmak icin sinir sinir laf sokanlara göstereceğim ins.
Zamanla alışarlar kimseye caktirma ben böylede güzelim de geç zayifladigini görünce dumur olsunlar
Bu hafta herkes regggggggllllliiiiii
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
Hosgeldiinnnnnn

of kızlar yaaa ben de hiç umutlu değilim valla yarından. yine de sabah görcez bakalım ne olcak. ödem mi var acaba üzerimde bir şişkinlik hissediyorum ben ya.... adet dönemime yakın falan da değilim ki bu şişkinlik varsa da neden ki acaba :44:

MAydanoz veya kiraz sapı mı mı icsen :26:

acaba mevsimsel olabilr mi kızlar?
bu mevsimde sizin de iştahınızda açıklık oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…