• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bak ben 5 yıldır diyet yapıyorum alıyorum veriyorum herkese diyet yapıyorum yiyecem dedim ama şimdi kimseye söylemiyorum Halim yok iştahım yok midem bulanıyor gibi seyler soyleyipngecistiriorm sana da tavsiye ederim :34:

bacılar her yolu denıyorum benım yapımı bıldıklerı ıcın kandırmak işi zor oluyor ne yapsam nerelere gıtsem genelde lıstelı dıyet yaptıgım zaman mumkun oldugunca evden cıkmıyorum zorda kalmadıkça ama öle ınş yarına 2 kılo bırden gıder bugunkı menumde yok denecek kadar az akşamda spora yuklenecem sabah tartıda hafıf cıkmam lazımmmmmmmmmmm:1:

heheh böyle de gaz verilir adama.

valla ne diyim sen bordo entarenlen gezerken bizde armut toplamıyoz bacım hedef 80 dedık ee boyda aynı olduguna göre gidip aynı elbısenın sıyahından bulup bende salınıcam ozaman,göze göz dişe diş:)

kızlarrrr işlerimi bitirip anca gelebildim...yaaa kociş antalya da havuz,sauna keyfi yapıyo ben burda çalışıyorum vede acaip üşüyorum adaletmi bu yaaaa:41::41::41:

bu arada bende regl olmayı bekliyorum,hafif hafif lekeler var ama tam sökülemedim,yarın bendende hayır yok kızlar,hala sabitim:50::50:

bazen ınsanın kulagınada gelıyor amaaan yınemı rejım yapıyo piff falan yada
aman yapıyo yapıyo sonuc yok ugrasmasın falan dıye
delı oluyorum
ben bu yılbaşı görmedıklerım için bi süpriz hazırlamaya calısıyorum eşimin dayısının kızları kılolu baya ve benım için demıslerkı
esra kılo veremez bünyesi vermez o böyle tatlı güzel falan
geçen sene ayar olmustum zayıfladım susturmustum tabı evlendıkten sonra geri alınca
şimdi yine başladık bakalım yılbasında ne oalcak tepkılerı
bu arada severım kızları kötü niyetlı olmadıklarını bılıyorum ama aa onun bünyesi öyle kılo veremez olayını yakıştıramıyorum kendıme
ınsan ısteyınce bal gibi kilo verir...
ya ben çok feci hırs yaptım uçtum gidiyorum,hastalanmam umarım bu hafta birazcık gecikseydi iyi olurdu,regl haftası kılo atmak zor oluyo çünkü ve haftaya vermezsem motıvasyonum düşer diye korkuyorum..
yılbaşı hedefınıızı bol bol tekrarlayın içinizden ben 85 85 dıye dıye kafayı yemek üzereyım:)

yok şekerım yok aynı durumların fazlasını bende yaşıyorum rejım yapıyor yapıyor veremıyor ama bu sefer yok artık verecegız kafayı falan yemek yok kıloları bıtırecegız yagları yakacagız bu kıloları verecegız moralını yuksek ınanıp ıstedıkten sonra olmuycak bırsey yok

valla ne diyim sen bordo entarenlen gezerken bizde armut toplamıyoz bacım hedef 80 dedık ee boyda aynı olduguna göre gidip aynı elbısenın sıyahından bulup bende salınıcam ozaman,göze göz dişe diş:)

vallahı 65 e duşersem yılbasına kadar daha aşagısı da olur bende alcam kızlarr kırmızı ıstıyordum ben yılbaşına ugur getırsın :1:

şeker hatunlar ben kacıyorum mesaım bıter ben gıderım öpuyorum yarın buyukgun kacamak yok tartılar yalan söylemıyor vallahı gozumuze gozumuze sokuyorlar ne yazıkkı hepınıze kucak dolusu slmlar ben sizler ıcın varımmmmmm:1::49:sizlerde benım ıcınn byeee

tam tahmin ettigim gibi regli oldum :26:
artik masaallah cok duzenliyim 24 gunde tık oluyorum daha 2 gun var saniyordum meger bugun tam 24. gunmus
insaallah artik bebegimi kucagima alacagim gunler gelir :43:
Allah hayilrisiyla seninde kucagini doldursun ins canim
NE BILIM BAŞKA YER YER 1 GR ALMAZ MESELA BENIM EŞİM AKŞAM YER SABAH YER YEDIGININ HADDI HESABI YOK SABAH TARTILIR 83 KG AKŞAM OKADAR YER YER TARTILIR 83 CİNNET GECIRIYORUM BEN YEYIM EN UFAK BIR KACAMAK SABAHA HIC AFFETMEZ EN AZ 1 KG ATAR NE YAPACAZ BILMEM ÖMUR BOYU AÇ GEZECEGIZ ICIMIZ RAHAT RAHAT KARNIMIZ DOYA DOYA YIYEMEDEN ÖLÜP GIDECEM BEN VALLAHI:ssz:
sanirim biz kadinlar cok cabuk ödem topluyoruz banada cok olur ama sanmiyorumki aksamdan sabaha 1 kilo alinsin :)
canım ben bayram haftasında deli gibi yedim vallahi ama kilo alamdım. yarım kilo aldım sanıyordum ama regl dönemindenmiş o.
regl bitti anında 2,5 kilo gitti :)
bence çok takmamaya çalış.

vallahı ne bılım regl dönemı şişerım akşam azıcık kacırıyım şişerım mesala72 duşmuştum isveç dıyetı yapıyorum dun akşam teyzemlere gıttım çay falan yasak bu dıyette teyzem çiğ köfte falan yamış resmen agzıma soktular ben yemem derken ne rejımıymış olmaz benım evde rejım dedı bır kaç tane ve bır kaç bar az şekerlı çay ıctım hooopppp sabah bır tartıldım 73 cıktım delı oldum ya benım bünye böyle nasıl takmam ki
esraya katiliyorum sok diyetler sonrasi cok cok dikkat etmek geriyor
Aynen esracim böylelikle yok onca parayı verdin diyetisyenlere ne oldu hiç kosu bandı aldın bosu bosuna diyenlere malzeme vermeyiz acımasız insanlar hiç düşünmeden konuşur :50:
ayy hic sorma ya,bende metoya gittigimi söyledigime pisman oldum ,soruyolar nasil gidiyor yapamadim deyince aa okadar para verdin cart curt lar basliyor,en sevdigim insanlara bile sinir oluyorum bazen :)
bacılar her yolu denıyorum benım yapımı bıldıklerı ıcın kandırmak işi zor oluyor ne yapsam nerelere gıtsem genelde lıstelı dıyet yaptıgım zaman mumkun oldugunca evden cıkmıyorum zorda kalmadıkça ama öle ınş yarına 2 kılo bırden gıder bugunkı menumde yok denecek kadar az akşamda spora yuklenecem sabah tartıda hafıf cıkmam lazımmmmmmmmmmm:1:

canim dikkat et ,spor sonrasida kaslar su tolayabiliyor ,yarin arti filan cikarsan moralin bozulmasin..

***1.TAKIM 282.ETAP***

MuMu85(75.3/
spirochet (87,5 / )Kilo bildirmediginden kilsu 2 ye bölündü
milkshakem ( 55.5 / )Izine ayrildi
T_N ( 83,8 /
fitsema (81.5 /
mutedeyyin ( 74 /
garden ( 91,3 /
mlkfth ( 87,8 /
missdance ( 71.8 / )Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
BuRCuCuKkK ( 56/
fefilifa (76.9/
nurkelebek ( 82.2 /)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü

1.TAKIM ORTALAMASI: %

NOt:nurkelebek yarin gelmesse diskalifiye olacak..

Son düzenleme:
bazen ınsanın kulagınada gelıyor amaaan yınemı rejım yapıyo piff falan yada
aman yapıyo yapıyo sonuc yok ugrasmasın falan dıye
delı oluyorum
ben bu yılbaşı görmedıklerım için bi süpriz hazırlamaya calısıyorum eşimin dayısının kızları kılolu baya ve benım için demıslerkı
esra kılo veremez bünyesi vermez o böyle tatlı güzel falan
geçen sene ayar olmustum zayıfladım susturmustum tabı evlendıkten sonra geri alınca
şimdi yine başladık bakalım yılbasında ne oalcak tepkılerı
bu arada severım kızları kötü niyetlı olmadıklarını bılıyorum ama aa onun bünyesi öyle kılo veremez olayını yakıştıramıyorum kendıme
ınsan ısteyınce bal gibi kilo verir...
ya ben çok feci hırs yaptım uçtum gidiyorum,hastalanmam umarım bu hafta birazcık gecikseydi iyi olurdu,regl haftası kılo atmak zor oluyo çünkü ve haftaya vermezsem motıvasyonum düşer diye korkuyorum..
yılbaşı hedefınıızı bol bol tekrarlayın içinizden ben 85 85 dıye dıye kafayı yemek üzereyım:)
Yılbaşı hedefim 73 muydu acaba :26:
Vercez ins. Ağızlarını kapaticaz:41: hele o canımı açtırmak icin sinir sinir laf sokanlara göstereceğim ins. :14:
Zamanla alışarlar kimseye caktirma ben böylede güzelim de geç zayifladigini görünce dumur olsunlar :33:
kızlarrrr işlerimi bitirip anca gelebildim...yaaa kociş antalya da havuz,sauna keyfi yapıyo ben burda çalışıyorum vede acaip üşüyorum adaletmi bu yaaaa:41::41::41:

bu arada bende regl olmayı bekliyorum,hafif hafif lekeler var ama tam sökülemedim,yarın bendende hayır yok kızlar,hala sabitim:50::50:
Bu hafta herkes regggggggllllliiiiii:52::52:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
Hosgeldiinnnnnn :16:
Allah hayilrisiyla seninde kucagini doldursun ins canim

sanirim biz kadinlar cok cabuk ödem topluyoruz banada cok olur ama sanmiyorumki aksamdan sabaha 1 kilo alinsin :)
esraya katiliyorum sok diyetler sonrasi cok cok dikkat etmek geriyor

ayy hic sorma ya,bende metoya gittigimi söyledigime pisman oldum ,soruyolar nasil gidiyor yapamadim deyince aa okadar para verdin cart curt lar basliyor,en sevdigim insanlara bile sinir oluyorum bazen :)

canim dikkat et ,spor sonrasida kaslar su tolayabiliyor ,yarin arti filan cikarsan moralin bozulmasin..
Âmin âmin :14:
Kimseye söylememek lazım iste :51:
yarın bildirim günü:26:
durumlar nasıl kızlar?
Ben kesin + cikicam kesin :50::50:

of kızlar yaaa ben de hiç umutlu değilim valla yarından. yine de sabah görcez bakalım ne olcak. ödem mi var acaba üzerimde bir şişkinlik hissediyorum ben ya.... adet dönemime yakın falan da değilim ki bu şişkinlik varsa da neden ki acaba :44:

of kızlar yaaa ben de hiç umutlu değilim valla yarından. yine de sabah görcez bakalım ne olcak. ödem mi var acaba üzerimde bir şişkinlik hissediyorum ben ya.... adet dönemime yakın falan da değilim ki bu şişkinlik varsa da neden ki acaba :44:

MAydanoz veya kiraz sapı mı mı icsen :26:

acaba mevsimsel olabilr mi kızlar?
bu mevsimde sizin de iştahınızda açıklık oluyormu?

Back