• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydın gunaydın gunaydın 1. Takım güzellerı hepınıze kucak dolusu gunaydınnnn hepınızı kocaman öpüyorum sabahınız ve gununuz hayırlı olsun :32::32::16::36:

ne iş yapıyosun canım sen maşallah yahu
bu saatte mesai bitimi
bende istiyorummmmmmmmmmm

BEN HASTANEDE ÇALISIYORUM VERİGRİŞ PERSONELI SEKRETER HEPSİ İŞTE
KADIN DOGUM DR SİNDE, FIZIK TEDAVİ DR SİNDE, ECZANEDE BİR MÜDDET İSTATİKTE BİR ARA PERSONEL SORUMLUSU EN SONUNDA ŞUANDA CİLDİYE DR SİNİN YANINDANYIM BÖLE BÖLE 7. YILIM BITMEK UZERE TAŞOREN FIRMAYA BAGLIYIZ MESAIMIZ 4 DE BITIYORDA YENI YAZI GELMİŞ TAM BELLI DEGIL AMA BAKALIM 5 E ALINACAKMIŞ SAATLER :ssz:

inş.nazlıcım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alıcaksın bebeğini,şu ara çok dikkat et canım kendine,özellikle uzanma bi yerlere,iş falan yapma...salı günü güzel haberlerini bekliyorum canım,haberdar et mutlaka olmazmııı:16::16:

görüşürüz serapcım,sen gündüzleri aktif ol canım,bu yeterli akşam genelde sessiz oluyo zaten topik:34:
EVET CANIM HAFTA İÇİ GUNDUZLERI HEP BURDA OLURUM Ç:32:

bende tam diyecektim ki bu saat oldu nerde bu hatunlar:3::3:
gelin gelin meydan boş kalmasın yarın bıldırım günü nasıl hissediyosunuz kendınızı verdınızmı sizce:)

günaydın kızlar,

bende bir günaydın diyeyim yağmurlu bir antalya sabahından :D sonrada kaçırdığım 9 sayfaya dönüp okuyacağım :)

dün hastanedeydim yine, sonunda tahlillerim sonuçlandı. kortizol baktı kaç kez 0,71 çıktı normalden çok düşük dedim iyi zaten düşürmemiz gerekti dedi. hiç bir sorun görünmüyormuş şimdilik, insülin direncim için ilacımı değiştirdi doktorum artık matofin kullanıyoruz. depresyon ilacıda demeyeyim nedir bilmiyorum ama psikiyatrist in yazdığı xetanor diye bir ilaç kullanıyorum. bu ilaç garip birşey yanlız kullanınız oldumu bilmiyorum acaip zinde hissediyorum gece bile uyuyamadım ben normale ölü gibi yatarım. sabahta 6 da dinç kalktım jillian yaptım bu saat oldu yeni kahvaltı yapıyorum tabi yeni diyet listemle :))) diyetisyene de dün gittim ekmek yememeye alıştım ekmek vermeyin dedim 6 dilim var bunun 3 dilimi yenecek gerisini değişim yapabilirsin dedi inşallah ekmek bağımlığımı azaltmaz ayrıca ekmek yemezsen kabızlık problemimiz olur sakın kesme dedi hatta baklagil değişimi önerdim 3 dilimlik kısımla değişim yap dedi. ben zaten listenizden az yiyorum hep dedim 1500 kal. diyet yazmış ben 1200-1300 arası yiyorum dedim hayır çok az napıyorsun bu yaşta bazal metabolizmanı çökertiyorsun dedi bende şaşkın şaşkın baktım sen kaç yaşındaydın dedi 30 dedim kadın hemen çizdi 1500 ü 1360 yaptı :))))))))))) ay bir sevindirik oldum küçük göründüm herhalde gözüne :))))) 8 dilim ekmek yazmıştı hemen attık 2 sini :D yani dün moralimi de böyle düzelttikten sonra bir yürüdüm 1 saat :))))))) tabi günlük 45 dk sporum var bugünde yağmurlu eh artık bir alışveriş merkezine gidip kolidorları aşındırmak lazım :P

bende bu hafta çok hafıfledıgımı hissetmiyorum 10-12 arası regl olmam lazım
onun şişkinliği başladı heralde
saçma sapan bi ödem hissediyorum
neyse bakalım yarın sabah akla kara bellı olurr

kaçamak varmı kaçamak :1:

canım ödem varsa kesin fazla çıkarsın.

Valla dün vardı cnm kaçamak. Minik brovni yedim :36::36:

canım ödem varsa kesin fazla çıkarsın.

Valla dün vardı cnm kaçamak. Minik brovni yedim :36::36:
NE BILIM BAŞKA YER YER 1 GR ALMAZ MESELA BENIM EŞİM AKŞAM YER SABAH YER YEDIGININ HADDI HESABI YOK SABAH TARTILIR 83 KG AKŞAM OKADAR YER YER TARTILIR 83 CİNNET GECIRIYORUM BEN YEYIM EN UFAK BIR KACAMAK SABAHA HIC AFFETMEZ EN AZ 1 KG ATAR NE YAPACAZ BILMEM ÖMUR BOYU AÇ GEZECEGIZ ICIMIZ RAHAT RAHAT KARNIMIZ DOYA DOYA YIYEMEDEN ÖLÜP GIDECEM BEN VALLAHI:ssz:

1 AY ICINDE DEGERLENDIRMEMIZ GEREKEN 15 GUNUMUZ VAR SADECE GERI 15 GUNDE VAY ADET YAKLAŞTI 1 KILO ŞİŞLIK VAY ADET OLDUK ŞİŞTIK BIZ BAYANLARIN HALI NE OLACAK BILMEM OFFF OFF:ssz:

Gunaydinnnn fistiklaarrrben hala yataktayim sancım var bugün temizlik var kadın gelecekti geç gel dedim hiç Halim yok napicam bilmiyorum sevgili kocicim kahvaltımı bile hazırlamış yaaaa bitanem yaaaa :16: kızlar yarın + çıkmam ins. Bide dukan yapıyorum :26:

1 AY ICINDE DEGERLENDIRMEMIZ GEREKEN 15 GUNUMUZ VAR SADECE GERI 15 GUNDE VAY ADET YAKLAŞTI 1 KILO ŞİŞLIK VAY ADET OLDUK ŞİŞTIK BIZ BAYANLARIN HALI NE OLACAK BILMEM OFFF OFF:ssz:

vallahı sorma ya adetimiz,şişimiz,ödemimiz bitmez kadın olmak zorr
canım küçük harf yaz,büyük yasak diye biliyom,siteden banlamasınlar senı:)

Back