valla ablam ya da abim bana böyle bişey söylese alınmam heralde.
tabii bu aranızdaki muhabbete de bağlı biraz.
oh haftasonu mini tatil ne güzel...
yok abımle diyalogumuz gayet iyi o alınmazsa işte gelın bişi hissedermı bılemem daha 4 aylık gelin:)
annemlerı aradım dedım ben dıyemem siz deyin madem c.tesi izin alıyosun cuma akşamından gelın diye..
haftasonu süper olacakk kesınlıkle bayıldıgım bıyer
bura bitsin sırada kartepe var nasıpse:)
bizim yerimize de gez toz eğlen.
benide şöyle bir haftalığına ıssız bir adaya gönderseler ama eşim ve oğlum olmadan
kartepe izmitteydi değil mi?
izmitte te mi yaşıyorsun?
insan bazen kendıyle kalmak istiyor ki senı şuan çok daha iyi anlıyorum
kocam yanımda olmadan gidebilsem emınım cok daha fazla kafa dinlerim ama peşimi bırakmaz:)
yok istanbulda oturuyorum ama bende yenı evlı oldugum için hazır çoluk çombalağa karışmadan zamanı kullanalım diyoruz:)
en iyisini yapıyosunuz canım.
çocukla değil tatil, komşuya gitmek bile eskisi gibi olmuyo:)
ben çıkıyorum,
kociş gelmeden sofrayı hazırlayayım.
sonra görüşürüz...
Haklisin Canim o yüzden uğraşıyorum zatenelıfcıgım hoşbulduk cok memnun oldum serap bende aşılamadan once bebek aşkına ıyı bır kılo ver bence emın ol sonrasında hemen tutuyor benım arkadasımda aynen oldu ılk aşılamada olmadı kılo verıp ıkıncıde rahatlıkla oldu en buyuk etken kılo bılıyorsun dımı cnm ben kadın dogum sekreterlıgıde yaptım kılo kılo kılo herzaman doktorumuz boyle derdı:) hormonları cok etkılıyor
Yaa nie ki :44:selam kızlarrr
off ya artık giremiyorum akşamları girbilcem sadce bir de arada gündüzleri girersem girerim onn dışında zor görünüyor kızlar. özleyin beni
Off yaaa çok zor bir durum çok çok gecmis olsun nasibi yokmuş bu dünyada Rabbim en kısa zamanda yerini doldurur ins.kızlarrrr moralim çokk bozuk...2 saat önce kendime yeşillik almak için çıkmıştım ama maalesef kendimi hastanede buldum...1,5 yıllık evli kuzenimin bebek haberini vermiştim size yaklaşık 1 ay önce.
bugün maalesef bebeğin kalp atışlarını duyamamış doktor,hemen yarın alalım demiş...hali nasıl perişandı anlatamam...daha dün akşam beraberdik bir sürü hayalleri vard,hatta bebek uğur getirdi demişti uzun zamandır beklediği bi işi olmuştu...biz tek doktora inanmayıp başka hastaneyede gittik,ultrasyon falan çekildi ama maalesef yapacak bişey yokmuş..büyük ihtimal cuma günü kürtaj olucak
kızlar size bir soru:::::
annemler şuanda kaplıcalarda,bizde ctesi sabah erkenden yola çıkıp yanlarına gidicez saat 6,5 gibi falan
benım en küçük abıme dedım sizde gelıyomusunuz diye evet gelelım diyoruz cuma akşamı cıkalım saat 10 gıbı gece varırrız falan dedı
bende dedım valla cuma aksamına bisürüplan yaptık işleri yığdık hem 10da cıksak 12-1 gibi varıcaz o saattede gidip yatrıcaz ne mantıgı var dedım..
hem zaten plan benım planım,ben böyle yapmak istiyorum gelmek isteyen dahıl olur uymayanda kendı gelır oyle degılmı??
ben dedım abı sen ctesi çalışıyosun iş çıkışı atlayın otobusle gelın dönüşte bırlıkte dönerız işte cuma cıkalım falan yok dedım bız cıkamayız
siz çıkın olmazsa dönüşte bırlıkte gelırız dedım
sizce alınırlarmı yada ben ters bişi demişmi oluyorum bu durumda
abim ctesi izin alsa dahı mumkunu yok bize katılamazlar uyanamazlar,karı koca uyuşukluk ve geç kalma konusunda nam yapış durumdalar:)
tatlım ben olsam alınmazdim zira mantiksiz bir şey onermemissin bence kendin söylersen daha samimi olur ben gelinin yerinde olsam görümcemin bana samimi olmasını isterdimyok abımle diyalogumuz gayet iyi o alınmazsa işte gelın bişi hissedermı bılemem daha 4 aylık gelin:)
annemlerı aradım dedım ben dıyemem siz deyin madem c.tesi izin alıyosun cuma akşamından gelın diye..
haftasonu süper olacakk kesınlıkle bayıldıgım bıyer
bura bitsin sırada kartepe var nasıpse:)
Neredesiniz kızlar yaaaa cuma apartman gunüm var tatli icin fındık kırıyorum ama dayanamıyorum yicem biri yeme desiiinnnn nooluurrrrrr
yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))Neredesiniz kızlar yaaaa cuma apartman gunüm var tatli icin fındık kırıyorum ama dayanamıyorum yicem biri yeme desiiinnnn nooluurrrrrr
seyir döneminde normal canim yedigin sebzelerden dolayi vücut su tutuyormus ama saf protein yaptigin gn normlae dönüyor no panik :)Kızlar menümü paylaşıyorum
Sabah: Teflonda biber kızartması domatesli ( kızartmayı aratmadı)
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Sekersiz çay
Ara: peynir pirasa
Aksam:
Firinda tavuk but derisiz
Yagsiz salata
Firinda balkabagi kızartması yogurtlu ( patates kızartması gibi oldu nefisi)
2 litre su
Bu arada hiç kilo vermemiş gözüküyorum Regli olmama 2 gün kaldı ondan mı acep
burcu profildeki sen misin ?
evet ben ve oğluşum...
slm kızlar ay özledım topiğimi giremiyorum spora gıttım ordan arkadaşa gıttım e akşamı ettım :)) gel yemek odev çocuklar evv offf hiç bitmezmi bu işler... ben gırdıgımdede
pek sohbet edecek kımse olmuyor
yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))
seyir döneminde normal canim yedigin sebzelerden dolayi vücut su tutuyormus ama saf protein yaptigin gn normlae dönüyor no panik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?