Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar nerdesınız yahu
pazartesi sendromu mu:)
kahvaltıda müsli corn flakes yıyen varmı?
ben kellogsla,eti formun müslisini birbirine karıştırıp hemen hemen 1 su bardagı laktozsuz sütle yiyorum sabahları
ama inanılmaz tok tutuyor,şu saat oldu acıkmadım daha
kahvaltıyıda 7,30 gibi yaptım..

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben burdayımmmmmm !
okumadın mı yazdıklarımı ?

OKUDUM OKUDUM:)ŞİMDİ OKUDUM
kavuştugunuza sevındım canım rabbım uzun aytrılıklar vermesın
tepkısı ne oldu cok merak ettim
şoka girmiştir adam:)

tabi canim regl dendir yoksa bir gün sapitmayla kilo alinmaz sen kafana takmadan diyetine devam et,kafana taktikca vücudunu dirence sokarsin
bende yerim arada ama ben sabhalari yedigim zaman nedense migdemde yanma oluyor :S

bende de hazır durur meyveli müsli yiyordum eskiden şimdi yulaf ezmesi aldım, kuru üzümlerimi ayrı aldım kendim ekleyip yiyorum... her zaman yapmıyorum böyle peynir, domates, yeşillik yemekten sıkılınca yapıyorum yada kahvaltı etmeden evden çıkmaya başlayınca nedense uzun süre yiyemedim ama tekrar domates peynire dönüşümü sağlıyor :)))

bugun düzgün beslenmek için gece 11 de yemek yaptım kereviz ve pırasam vardı onları pişirdim. öğlen kerevizimi yedim akşamada pırasa var :) sağlıklı beslenelim sağlıklı olalım değil mi ama :)

ayça kayanın diyetine takılıyorum artık ayda 8 kilo diyor ya hani ondan ara öğün olarakta bir çay bardağı süt içeçeğimdir :)

afiyet olsun canim,sebzelerin yanina protein eklemeyi unutma,bak hem sporda yapiyorsun yag yakimin daha güzel olur

bugun proteinimi sabahtan aldım yumurta yedim :) iş yerinde zor oluyor ama vazgeçmiyorum bayramda da dikkat ederim ben zaten öyle çok gidilecek yerimizde yok ilk günden hallediyoruz sonra evdeyiz.

sporumuda yaparım düzenlide beslenirim :)

OKUDUM OKUDUM:)ŞİMDİ OKUDUM
kavuştugunuza sevındım canım rabbım uzun aytrılıklar vermesın
tepkısı ne oldu cok merak ettim
şoka girmiştir adam:)

tabi canim regl dendir yoksa bir gün sapitmayla kilo alinmaz sen kafana takmadan diyetine devam et,kafana taktikca vücudunu dirence sokarsin

bende yerim arada ama ben sabhalari yedigim zaman nedense migdemde yanma oluyor :S

canım eşim tam manasıyla şok oldu. annesi babası istasyondan aldı getirdiler eşimi bana onların yanında falan bi sarıldı
- yavrumm sen ne güzel olmuşsun böyle dedi
utandım ayol. çok güzel olmussun yaa dedi

canım inşallah reglidendir dediğin gibi , dün sabah şoka girdim resmen o rakamı görünce tartıda

sebzelerının yanında yogurt yada ayran alırsan proteın ıhtıyacınıda karsılarsın güzel olur canım

sebzelerının yanında yogurt yada ayran alırsan proteın ıhtıyacınıda karsılarsın güzel olur canım

yedim yedim hatta biz evde fena yoğurt tüketiriz bir kerede bir kase bitirebiliyoruz beyimlen :) bugunde bir kase yedim zaten.

vayyyy cok sevındımmm,ya işte ben bu kısma bayılıyorum..
insanları şaşırtmak ya nasıl yaa,naptın,ne oldu sana gibi tepkıler için ölebilirim:):)
keşke benım kocada biyerlere gitsede gelmese bikaç ay,hem kafa dinlerım hemde geldıgınde küçük çapta bi şok yaşar:)
valla cok sevındım canım yaa,
regldendır şişkinliğin canım sıkma canını sporu arttır ve dahada çok dikkat et gidecektir,hatta gram dahı olsa eksıye geçersin
inanıyorum sana,sen 20 kılo vermıs ınsansın ya 1-2 kılonun lafımı olur şekerr

evet canım kesinlikle bu çok güzel bi duygu.
beni bi süredir görmeyen insanlar şu anda o tepkileri veriyorlar ve
bu beni daha çok heyecanlandırıyor
gaza geliyorm tam manasıyla güzel bi his herkes tatsın istiyourm.
daha önceleri lcw dışında bi mağazada kıyafet bulamayan ben
şimdi her mağazada kıyafet buluyourm .
mağzada çalışan kızların
- size göre kıyafetimiz yok
tarzındaki bakışlarına maruz kalmıyorum.
herkes yaşar bunu inşallah.

benimki de ara ara çıkıyor şehir dışına max. 4-5 gün ama o bile yetiyor hem kafa dinliyorsun hemde diyete süper motive oluyorsun hem egzersiz hemde yeme alışkanlığın... 1000 kaloriye bile zor çıkıyorum o yokken 900 lerdeyim... bensizlik yaramamış diye dalga geçiyor kocam genelde kilo vermişsin demiyor da hemen o 4-5 günde şehir şehir dışardan getirdiği gıdaları dayıyor burnumun dibine bende nefis terbiyesinde skorlara imza atıyorum :)))))))

YA ZATEN LCW KURTARICI AMA biyandanda felaket,içi bayılıyo ınsanın ordan.
adamlar 5xl a kadar çıkarmışlar:)
yurdum insanı çentik atar gibi x eklıyo bedenıne süreklı:)
ama yok artık geri sarış zamanı,yokolsun xler:)
bide zayıflayınca bile kılo vermıs ınsanlarda hala kıloluyum ben psıkolojısı kalır ya bırazcık
ya işte kılom var falan dedıgınde,yok canım kalmamıskı senın kilon bunu koru bence
yok canım senınde neren kılolu falan laflarına bayılıyorum....
melekkk sen vazgecme aralıga 80 olursun bacımmmm bende 85 olayım:)

tickerimi yeni düzenledim 87,5 yazmıştım ama 87 gösteriyor o bile kabul etmedi bu fazlalığı :))))

demekkı senın eşin kılo vermenı istemıyor canım.
yada hem ben yerken bana eşlik et hemde zayıf ol diye düşünen adamlardan:)
valla ben yemedıkçe benımkının gözlerı doluyo resmen.evlılıgımı kurtarıyo benım dıyette olmam,o derece yani:)

esracım yaa
valla ben 3XLdım şimdi xl ama yine memnun değilim.
yaa bide söylediğin bişeye takıldım ben çünkü bende de aynısı oluyor canım ya.
şimdi 20 kilodan fazla verdim ben 112 den indim 89 a ama ayanalara bakmaya utanıyourm ben ya.
o kadar kiloluyken kendimi görmüyormuydum acaba da şimdi takılıyourm bu kilolara.
çok şaşkınım şu halime aynaya bakıyorum resmen ve yuhh diyorum kendime.
demek ki 112 kiloyken aynalara çıplak bakmıyormuşum ben.

yok tabıkı bakıyodun ama şuanki gibi görmüyodun,yüzeysel bakıyoruz sanırım diyet yapmıyoken..
ama bak bu bi gerçek sen 80e de indiginde yaa benım kılom var diceksın,heryerin gözüne batacak
ama çevren yok canım sacmalama daha kılon kalmadı dıyecek:)
çünkü onlar ilk baştada görüyodu kılo verıncede görüyo olacak:)
70 olup ayy ben cok kıloluyumm demek istiyorumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…