kızlar nerdesınız yahu
pazartesi sendromu mu:)
kahvaltıda müsli corn flakes yıyen varmı?
ben kellogsla,eti formun müslisini birbirine karıştırıp hemen hemen 1 su bardagı laktozsuz sütle yiyorum sabahları
ama inanılmaz tok tutuyor,şu saat oldu acıkmadım daha
kahvaltıyıda 7,30 gibi yaptım..
merhaba kızlarrr
mutlu pazarlar
biliyorsunuz benim eşim eskişehirdeydi 1,5 aydır , dün geldi kavuştuk çok şükür hasret sona erdi.
yalnız o geldi diye dün manyaklaştım sanırım. akşam öğününde cozuttum.
akşam yemek yemedik ama gitmiş iki paket çiğköfte almış eşim birini ben yedim diğerini o.
sonrada mısır haşladım bi tane de mısır yedim.
offff sonra çok rahatsız oldum ama kızlar. çok acılıydı çiğköfte.
sonra vicdan azabı çektim ve koşu bandıma attım kendimi 45 dk yürüdüm daha da yürürdüm ama midem çok kötü oldu
sanırım artık küçülmüştü ve bu kadar yemeyi hazmedemedi bırakmak zorunda kaldım sporu.
sabah kalktım ve yine 1 saat yürüdüm sonra güzel bi kahvaltı yaptık kocişimle
az sonra da gezmeye gideceğiz el ele yürümeyi özlemiş :)
bu arada eşim bayramdan sonra yine gidecek aralıkın 3. haftası gelecek maalesef.
neyse girerim yine bakınım öptüm hepinizi...
tabi canim regl dendir yoksa bir gün sapitmayla kilo alinmaz sen kafana takmadan diyetine devam et,kafana taktikca vücudunu dirence sokarsincok teşekkür ederim canım. farkında olmaz mı hiç.
o da şok oldu gerçekten de bi baktı bi daha baktı bi kere daha baktı
farkedilmeyecek gibi değildi canm nerdeyse 20 kilo verdim onun yokluğunda ben
ama cmt bi cozuttum pazar günü düzeltmiş olmama rağmen hala düzelemedim
bide regl olucam bu şişkinlik ondan kaynaklanıyor olabilir mi accaba canım ya ?
bende yerim arada ama ben sabhalari yedigim zaman nedense migdemde yanma oluyor :Skızlar nerdesınız yahu
ben kellogsla,eti formun müslisini birbirine karıştırıp hemen hemen 1 su bardagı laktozsuz sütle yiyorum sabahları
kızlar nerdesınız yahu
bugun düzgün beslenmek için gece 11 de yemek yaptım kereviz ve pırasam vardı onları pişirdim. öğlen kerevizimi yedim akşamada pırasa var :) sağlıklı beslenelim sağlıklı olalım değil mi ama :)
ayça kayanın diyetine takılıyorum artık ayda 8 kilo diyor ya hani ondan ara öğün olarakta bir çay bardağı süt içeçeğimdir :)
OKUDUM OKUDUM:)ŞİMDİ OKUDUM
kavuştugunuza sevındım canım rabbım uzun aytrılıklar vermesın
tepkısı ne oldu cok merak ettim
şoka girmiştir adam:)
tabi canim regl dendir yoksa bir gün sapitmayla kilo alinmaz sen kafana takmadan diyetine devam et,kafana taktikca vücudunu dirence sokarsin
bende yerim arada ama ben sabhalari yedigim zaman nedense migdemde yanma oluyor :S
bugun düzgün beslenmek için gece 11 de yemek yaptım kereviz ve pırasam vardı onları pişirdim. öğlen kerevizimi yedim akşamada pırasa var :) sağlıklı beslenelim sağlıklı olalım değil mi ama :)
ayça kayanın diyetine takılıyorum artık ayda 8 kilo diyor ya hani ondan ara öğün olarakta bir çay bardağı süt içeçeğimdir :)
canım eşim tam manasıyla şok oldu. annesi babası istasyondan aldı getirdiler eşimi bana onların yanında falan bi sarıldı
- yavrumm sen ne güzel olmuşsun böyle dedi
utandım ayol. çok güzel olmussun yaa dedi
canım inşallah reglidendir dediğin gibi , dün sabah şoka girdim resmen o rakamı görünce tartıda
vayyyy cok sevındımmm,ya işte ben bu kısma bayılıyorum..
insanları şaşırtmak ya nasıl yaa,naptın,ne oldu sana gibi tepkıler için ölebilirim:):)
keşke benım kocada biyerlere gitsede gelmese bikaç ay,hem kafa dinlerım hemde geldıgınde küçük çapta bi şok yaşar:)
valla cok sevındım canım yaa,
regldendır şişkinliğin canım sıkma canını sporu arttır ve dahada çok dikkat et gidecektir,hatta gram dahı olsa eksıye geçersin
inanıyorum sana,sen 20 kılo vermıs ınsansın ya 1-2 kılonun lafımı olur şekerr
vayyyy cok sevındımmm,ya işte ben bu kısma bayılıyorum..
insanları şaşırtmak ya nasıl yaa,naptın,ne oldu sana gibi tepkıler için ölebilirim:):)
keşke benım kocada biyerlere gitsede gelmese bikaç ay,hem kafa dinlerım hemde geldıgınde küçük çapta bi şok yaşar:)
valla cok sevındım canım yaa,
regldendır şişkinliğin canım sıkma canını sporu arttır ve dahada çok dikkat et gidecektir,hatta gram dahı olsa eksıye geçersin
inanıyorum sana,sen 20 kılo vermıs ınsansın ya 1-2 kılonun lafımı olur şekerr
canım eşim tam manasıyla şok oldu. annesi babası istasyondan aldı getirdiler eşimi bana onların yanında falan bi sarıldı
- yavrumm sen ne güzel olmuşsun böyle dedi
utandım ayol. çok güzel olmussun yaa dedi
canım inşallah reglidendir dediğin gibi , dün sabah şoka girdim resmen o rakamı görünce tartıda
evet canım kesinlikle bu çok güzel bi duygu.
beni bi süredir görmeyen insanlar şu anda o tepkileri veriyorlar ve
bu beni daha çok heyecanlandırıyor
gaza geliyorm tam manasıyla güzel bi his herkes tatsın istiyourm.
daha önceleri lcw dışında bi mağazada kıyafet bulamayan ben
şimdi her mağazada kıyafet buluyourm .
mağzada çalışan kızların
- size göre kıyafetimiz yok
tarzındaki bakışlarına maruz kalmıyorum.
herkes yaşar bunu inşallah.
benimki de ara ara çıkıyor şehir dışına max. 4-5 gün ama o bile yetiyor hem kafa dinliyorsun hemde diyete süper motive oluyorsun hem egzersiz hemde yeme alışkanlığın... 1000 kaloriye bile zor çıkıyorum o yokken 900 lerdeyim... bensizlik yaramamış diye dalga geçiyor kocam genelde kilo vermişsin demiyor da hemen o 4-5 günde şehir şehir dışardan getirdiği gıdaları dayıyor burnumun dibine bende nefis terbiyesinde skorlara imza atıyorum :)))))))
YA ZATEN LCW KURTARICI AMA biyandanda felaket,içi bayılıyo ınsanın ordan.
adamlar 5xl a kadar çıkarmışlar:)
yurdum insanı çentik atar gibi x eklıyo bedenıne süreklı:)
ama yok artık geri sarış zamanı,yokolsun xler:)
bide zayıflayınca bile kılo vermıs ınsanlarda hala kıloluyum ben psıkolojısı kalır ya bırazcık
ya işte kılom var falan dedıgınde,yok canım kalmamıskı senın kilon bunu koru bence
yok canım senınde neren kılolu falan laflarına bayılıyorum....
melekkk sen vazgecme aralıga 80 olursun bacımmmm bende 85 olayım:)
esracım yaa
valla ben 3XLdım şimdi xl ama yine memnun değilim.
yaa bide söylediğin bişeye takıldım ben çünkü bende de aynısı oluyor canım ya.
şimdi 20 kilodan fazla verdim ben 112 den indim 89 a ama ayanalara bakmaya utanıyourm ben ya.
o kadar kiloluyken kendimi görmüyormuydum acaba da şimdi takılıyourm bu kilolara.
çok şaşkınım şu halime aynaya bakıyorum resmen ve yuhh diyorum kendime.
demek ki 112 kiloyken aynalara çıplak bakmıyormuşum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?