• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

demekkı senın eşin kılo vermenı istemıyor canım.
yada hem ben yerken bana eşlik et hemde zayıf ol diye düşünen adamlardan:)
valla ben yemedıkçe benımkının gözlerı doluyo resmen.evlılıgımı kurtarıyo benım dıyette olmam,o derece yani:)

istemiyor sanırım ilk zamanlarda doktora gidiyordum adetim düzensizdi. kilo vermem lazım diyordum sallamıyordu, yediriyordu. en son doktora gidip bebiş olmamasınında faturası kiloya çıkınca eskisi kadar yedirmemeye başladı. bizimkinde hastalık birilerine yemek yedirmeye bayılıyor... zayıf ol diye bir derdi yokta bebek olmaz böyle yedirirsen dedimde extraları almıyor :)))

yok tabıkı bakıyodun ama şuanki gibi görmüyodun,yüzeysel bakıyoruz sanırım diyet yapmıyoken..
ama bak bu bi gerçek sen 80e de indiginde yaa benım kılom var diceksın,heryerin gözüne batacak
ama çevren yok canım sacmalama daha kılon kalmadı dıyecek:)
çünkü onlar ilk baştada görüyodu kılo verıncede görüyo olacak:)
70 olup ayy ben cok kıloluyumm demek istiyorumm:)

haklısın zayıfladıkça aynaya daha dikkatli bakıyorsun ve daha kilolu görüyorsun kendini... bende 70 olup aynanın karşısında ay şurdanda burdanda çok fazlalığım var demek istiyorum :)))

ben sıkı dıyet yaparken aklımdan geçen cümleler hep şunlar oluyor,
nasıl okadar çok yemişim
hiçmi kendımı görmemişim
bu hataları nasıl yapmışım
aklı başında olan insan bukadar yermi
şuan önümde yemeklerle dolu masa olsa dönüp bakmam(gercektende iradem yüksek)
hem yıllarımı hem duygularımı nasıl heba etmişim..
hem bi geçmişe sitem,kendime inanamamak,kontrolsuz ve iradesiz oldugumu düşünmek...
tırtıl kozadan çıkar kozasını begenmez hesabı:)
şimdi yemıyoruz ya,eski halımıze camur atıyoruz
ben kendımle çok ugrasıyorum galıba..
sizin oluyomu böyle iç hesaplaşmalarınız

ben sıkı dıyet yaparken aklımdan geçen cümleler hep şunlar oluyor,
nasıl okadar çok yemişim
hiçmi kendımı görmemişim
bu hataları nasıl yapmışım
aklı başında olan insan bukadar yermi
şuan önümde yemeklerle dolu masa olsa dönüp bakmam(gercektende iradem yüksek)
hem yıllarımı hem duygularımı nasıl heba etmişim..
hem bi geçmişe sitem,kendime inanamamak,kontrolsuz ve iradesiz oldugumu düşünmek...
tırtıl kozadan çıkar kozasını begenmez hesabı:)
şimdi yemıyoruz ya,eski halımıze camur atıyoruz
ben kendımle çok ugrasıyorum galıba..
sizin oluyomu böyle iç hesaplaşmalarınız

oooo delisin bu ne ki.... alışveriş merkezlerine dalıpta diyet sonucu 1 beden küçülmüşsem hele o yemek katlarındaki 10 larca hamburger yiyen insana acıyarak bakıyorum ahhh yazık diyerek... sanki hiç yememişim gibi

ayyy ne salakmışım onu yiyeceğime bundan 10 kg yerdim filan diyorum hala da burdakilere bazen takılıyorum hani kek yiyeceğine neler yerdin diye :) yada spor yaptığım o ter içindeki dakikalarda yuhh bunca yoruldum henüz kahvaltıyı ödeşebildik diye söyleniyorum :)))) onca yılımı boşa harcamışım diyorum....

iradem yüksek değildir aslında ama 1-2 kilo bile verdiysem önüme kalite bir çikolatalı pasta koy komşuya götürürüm yada olduğu gibi çöpe koyarım götürecek kimse yoksa (bu yaşanmış bir olaydır :) ama işte diyette olmak yetmiyor bana pozitif bir gelişme olacak :(

oooo delisin bu ne ki.... alışveriş merkezlerine dalıpta diyet sonucu 1 beden küçülmüşsem hele o yemek katlarındaki 10 larca hamburger yiyen insana acıyarak bakıyorum ahhh yazık diyerek... sanki hiç yememişim gibi

ayyy ne salakmışım onu yiyeceğime bundan 10 kg yerdim filan diyorum hala da burdakilere bazen takılıyorum hani kek yiyeceğine neler yerdin diye :) yada spor yaptığım o ter içindeki dakikalarda yuhh bunca yoruldum henüz kahvaltıyı ödeşebildik diye söyleniyorum :)))) onca yılımı boşa harcamışım diyorum....

iradem yüksek değildir aslında ama 1-2 kilo bile verdiysem önüme kalite bir çikolatalı pasta koy komşuya götürürüm yada olduğu gibi çöpe koyarım götürecek kimse yoksa (bu yaşanmış bir olaydır :) ama işte diyette olmak yetmiyor bana pozitif bir gelişme olacak :(

aynen,bak sende beım gibisin başarı kamçılıyor,motive edıyor..
kımısıde vardır ya hanı bırı ona ayy ne çok kılo almışsın der hırs yapar ınadına zayıflar..bende tam tersi biri bana bunu deyınce çöküyorum daha cok yiyiorum
ama kılo vermeye basladıkca motıve olup daha cok asılıyorum..
biz 2,gruptanız canım gel yanıma:):54:

Selam kızlar..
Eniştemiz vefat ettigi için çok ugrayamadım. bende hastaydım.Diş hastahanesine gittim,cok agrıyor dişim :50:

Biz bayramda bildirim yapacak mıyız? yapmayacaksak hangi gün olacak acaba :44:

Selam kızlar..
Eniştemiz vefat ettigi için çok ugrayamadım. bende hastaydım.Diş hastahanesine gittim,cok agrıyor dişim :50:

ayyyy melek hala mi 20 lik dis :26:
off ne cektin yahu :50:

kizlar ben geldimmmmmmmmm :119::119::119::119::119:
sizleri cok ozlemisim yaaaaa ne eksiklik :16::16:
ehliyet sinavim vardi
sanirim gecicem Allahin izniyle hocam hemen direksiyon dersine basladi bugun ilkokul arkadaslarim geldi bende kaliyorlar
yarin baba evine gidiyorum esim memlekette bende annemin yaninda gecirecegim bayrami cok mutluyum ama birazda buruk esimden ayri ayri :14:

kızlar delircem...
tam manasıyla iştah patlaması yaşıyorum dün iyiydim ama cmt ve bugün tam manasıyla cozuttum.
güzelce kahvaltımı yapıyorum ama öğlen ve akşamda cozutuyorum.
bir iki gün içinde adet olcam ve deli gibi iştahım var.
ben herkes gibi tatlı yemekde değilim aklım sürekli çiğköftede sucukta falan.
saat 10 da bi çıkcam koşu bandıma 12 ye kadar abancam kendime.
ve bana ceza arallık sonuna kadar ödüllendirme yok.:20::20::47::47::47:

kızlarr iyi geceleerr

bu aralar çok stresli vede sıkıcı günler geçiriyorum Rabbim hepimize yardım etsin yanımızda olsun inşallah :(

sevgili kaptanım yarın memleketime gidicem ve sanırım izne ayrılsam iyi olucak internetim yok orda giremeyip sıkıntıya düşüp sizleride sıkıntıya sokmak istemem

hepiciinizi öpüyorumm güzel yanaklarınızdan (öyle içimden geldi :))

günlük raporumu vermeye geldim

sabah bir dilim peynir bir yumurta bir minik poğaça şekersiz çay

arada türk kahvesi

öğlen kereviz bir kase yoğurt biraz salata

akşam bir küçük parça tavuk , pırasa, salata ve yoğurt ekmek yok

3 tane soda içtim bugun, formun patlak mısırlarından 2 tane yedim. bunun dışında 4 bardak 9lu çayımdan içtim. 1 saat insanity yaptım :) saygılar

Selam kızlar..

günlük raporumu vermeye geldim

sabah bir dilim peynir bir yumurta bir minik poğaça şekersiz çay

arada türk kahvesi

öğlen kereviz bir kase yoğurt biraz salata

akşam bir küçük parça tavuk , pırasa, salata ve yoğurt ekmek yok

3 tane soda içtim bugun, formun patlak mısırlarından 2 tane yedim. bunun dışında 4 bardak 9lu çayımdan içtim. 1 saat insanity yaptım :) saygılar
misdance beni hatrladın mıı bnde insanity yapıyor(dum)um devam edicem bayramda memleketmde yaparım diye düşünüyorum :)
gelince seninle bi sinerji yapalım bu spor konusunda gaza geliyorum sen yapınca :)

bu arada bi tarafta bavul hazırlıyorum yarında yedibuçukda okulda olucam bavulla okula gidicem hasta bakıp taksiyle servise yetişip otobüsee
Allahım inşallah işlerim yolunda giderde hallederim sağ sağlimde giderim :)
Kalbim sevinç doldu bak şimdi bayram da da bizm ev dolar taşar. Annem baklavaları dolmaları yemekleri yapmıştır bizde bide adettir her gelene sofra konulur. Bayramın o tatlı yorgunluğunu çok seviyorum inşallah sizde dolu dolu bir bayram geçirirsiniz şekerler
İnşallah bizede çok çok misafir gelir de evimiz dolar taşar :))
Biz ailecek şunlar gelmediya bu bayram çıkmayalım dışarı belki gelirler diye bekleyenlerdeniz:1:

Sevdiklerinizi ziyaret edin hakikaten insana sevdiğini ve sevildiğini bilmek, yalnız olmadığını bilmek , etrafında bir destek bir dayanak görmek çok iyi geliyor..

Eski bayramların tadı yok demeyin o tadı biz getirelim heycanlanalım istiyorum. Sabah namazına babanız abiniz kalkarken sizde kalkıp çayı koyup kahvaltı hazırlayın süslenin misler gibii ohh :) :9:
Gelince güzel görsünler sizi:1:
Sonra ailecek güzel bir kahvaltı,( ki annem sağ olsun kahvaltıya baklavada koyar buda bayram kahvaltısı olduğunun en belirgin özelliği :D )
Böylece erken kalkarak güzel giyinerek ikramlar ederek bayram ruhuna bence çok güzel bürünebiliriz eskilerdeki gibi :)

Bu yazıyı neden yazdım :24:
Sanırım bayramları seviyorum ve herkes sevsin bunun bir tatilden daha fazlası olsun istediğim için ^^ -içimden geliverdi-:9:

günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu

günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu

:52::52::52::52::52::52::52:

nazlıııı ben seni dün gece rüyamda gördümmmm:52::52:inanmıyorum yaaa,bu kadar olur,demek güzel haberi alıcama işaretmiş,canımm benim inan çok sevindimm:16::16::16:

ayy gözlerim doldu yaaa:43::43:canımm bundan sonra çokkk dikkat et kendine,Allahım sağ aelim kucağına almayı nasip etsin,hadi bakalımm ayağını sürüde topikteki bebiş isteyenlerde peşinden gelsin:16::16::16::16::16:

günaydın canlarımm:16::16:güne bebiş haberiyle başlamak süper oldu:32::32::32:

bayram yoğunluğu var maalesef çok katılamıyorum aranıza,ama diyetim süper gidiyo,hiç kaçamaksız,kilo verdiğim artık farkediliyo,yani çevremdekiler öle söylüyoo:34:

bu arada dün akşam trambolini kurdum,anammm 5 dakika zor yaptım,hemen bacaklarım ağrıdı,artık 5-10 dakika artırarak yapıcam,yarım saat yapanlara helal olsun valla:27::27:

:52::52::52::52::52::52::52:

nazlıııı ben seni dün gece rüyamda gördümmmm:52::52:inanmıyorum yaaa,bu kadar olur,demek güzel haberi alıcama işaretmiş,canımm benim inan çok sevindimm:16::16::16:

ayy gözlerim doldu yaaa:43::43:canımm bundan sonra çokkk dikkat et kendine,Allahım sağ aelim kucağına almayı nasip etsin,hadi bakalımm ayağını sürüde topikteki bebiş isteyenlerde peşinden gelsin:16::16::16::16::16:

sağol neslişim . canım yazdığını okuyunca bende duygulandım . ALLAH sana ve tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin İNŞALLAH :16:

dünki menümüde vereyim

sabah
2 dilim ç.ekmeği
peynir,maydonoz

ara
1.y.k.kan üzümü

öğle
büyük kase ton balıklı salata
1 dilim ç.ekmeği
ayran

ara
200 ml lıght süt
4 ad kepekli kraker

ara
1 elma

akşam
1 kase tarhana çorbası
büyük kase salata

ara
yarım nar

4 litre karbonatlı su,2 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş,5 dakika trambolin:32::32:

kızlar delircem...
tam manasıyla iştah patlaması yaşıyorum dün iyiydim ama cmt ve bugün tam manasıyla cozuttum.
güzelce kahvaltımı yapıyorum ama öğlen ve akşamda cozutuyorum.
bir iki gün içinde adet olcam ve deli gibi iştahım var.
ben herkes gibi tatlı yemekde değilim aklım sürekli çiğköftede sucukta falan.
saat 10 da bi çıkcam koşu bandıma 12 ye kadar abancam kendime.
ve bana ceza arallık sonuna kadar ödüllendirme yok.:20::20::47::47::47:

günaydın canım,kocan gelince unuttun diyeti:)
hiç canını sıkma bugün tekrar asıl,bişi olmaz..
adet dönemınce tartılma zaten bıldırımde yok,moralın bozulmasın
şimdi vicdan azabı çekerken bide artı görürsen moralın bozulur,oyuzden bekle canım

nazlı inan çok sevındımmm,hayırlısıyla sonucunu al eline kutlama yapalım,pasta keselim:)
en çok ta evine taşındın sonra hamıle kaldın buna sevındım bılıyomusun
allah saglıklı sıhhatlı büyütmeyi nasip etsin inşallahh

Back