demekkı senın eşin kılo vermenı istemıyor canım.
yada hem ben yerken bana eşlik et hemde zayıf ol diye düşünen adamlardan:)
valla ben yemedıkçe benımkının gözlerı doluyo resmen.evlılıgımı kurtarıyo benım dıyette olmam,o derece yani:)
yok tabıkı bakıyodun ama şuanki gibi görmüyodun,yüzeysel bakıyoruz sanırım diyet yapmıyoken..
ama bak bu bi gerçek sen 80e de indiginde yaa benım kılom var diceksın,heryerin gözüne batacak
ama çevren yok canım sacmalama daha kılon kalmadı dıyecek:)
çünkü onlar ilk baştada görüyodu kılo verıncede görüyo olacak:)
70 olup ayy ben cok kıloluyumm demek istiyorumm:)
ben sıkı dıyet yaparken aklımdan geçen cümleler hep şunlar oluyor,
nasıl okadar çok yemişim
hiçmi kendımı görmemişim
bu hataları nasıl yapmışım
aklı başında olan insan bukadar yermi
şuan önümde yemeklerle dolu masa olsa dönüp bakmam(gercektende iradem yüksek)
hem yıllarımı hem duygularımı nasıl heba etmişim..
hem bi geçmişe sitem,kendime inanamamak,kontrolsuz ve iradesiz oldugumu düşünmek...
tırtıl kozadan çıkar kozasını begenmez hesabı:)
şimdi yemıyoruz ya,eski halımıze camur atıyoruz
ben kendımle çok ugrasıyorum galıba..
sizin oluyomu böyle iç hesaplaşmalarınız
oooo delisin bu ne ki.... alışveriş merkezlerine dalıpta diyet sonucu 1 beden küçülmüşsem hele o yemek katlarındaki 10 larca hamburger yiyen insana acıyarak bakıyorum ahhh yazık diyerek... sanki hiç yememişim gibi
ayyy ne salakmışım onu yiyeceğime bundan 10 kg yerdim filan diyorum hala da burdakilere bazen takılıyorum hani kek yiyeceğine neler yerdin diye :) yada spor yaptığım o ter içindeki dakikalarda yuhh bunca yoruldum henüz kahvaltıyı ödeşebildik diye söyleniyorum :)))) onca yılımı boşa harcamışım diyorum....
iradem yüksek değildir aslında ama 1-2 kilo bile verdiysem önüme kalite bir çikolatalı pasta koy komşuya götürürüm yada olduğu gibi çöpe koyarım götürecek kimse yoksa (bu yaşanmış bir olaydır :) ama işte diyette olmak yetmiyor bana pozitif bir gelişme olacak
Selam kızlar..
Eniştemiz vefat ettigi için çok ugrayamadım. bende hastaydım.Diş hastahanesine gittim,cok agrıyor dişim
Biz bayramda bildirim yapacak mıyız? yapmayacaksak hangi gün olacak acaba :44:
Selam kızlar..
Eniştemiz vefat ettigi için çok ugrayamadım. bende hastaydım.Diş hastahanesine gittim,cok agrıyor dişim
Selam kızlar..
misdance beni hatrladın mıı bnde insanity yapıyor(dum)um devam edicem bayramda memleketmde yaparım diye düşünüyorum :)günlük raporumu vermeye geldim
sabah bir dilim peynir bir yumurta bir minik poğaça şekersiz çay
arada türk kahvesi
öğlen kereviz bir kase yoğurt biraz salata
akşam bir küçük parça tavuk , pırasa, salata ve yoğurt ekmek yok
3 tane soda içtim bugun, formun patlak mısırlarından 2 tane yedim. bunun dışında 4 bardak 9lu çayımdan içtim. 1 saat insanity yaptım :) saygılar
günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu
nazlıııı ben seni dün gece rüyamda gördümmmminanmıyorum yaaa,bu kadar olur,demek güzel haberi alıcama işaretmiş,canımm benim inan çok sevindimm
ayy gözlerim doldu yaaacanımm bundan sonra çokkk dikkat et kendine,Allahım sağ aelim kucağına almayı nasip etsin,hadi bakalımm ayağını sürüde topikteki bebiş isteyenlerde peşinden gelsin
kızlar delircem...
tam manasıyla iştah patlaması yaşıyorum dün iyiydim ama cmt ve bugün tam manasıyla cozuttum.
güzelce kahvaltımı yapıyorum ama öğlen ve akşamda cozutuyorum.
bir iki gün içinde adet olcam ve deli gibi iştahım var.
ben herkes gibi tatlı yemekde değilim aklım sürekli çiğköftede sucukta falan.
saat 10 da bi çıkcam koşu bandıma 12 ye kadar abancam kendime.
ve bana ceza arallık sonuna kadar ödüllendirme yok.
günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?