Allah kavustursun canim.günaydınn 1.takımın güzelleribugün sanırım pek sessiz olucak buraları,ben maalesef çalışıyorum
dün akşam sevdiceği eskişehire gönderdim,otogarda nasıl kötü oldum anlatamam,bıraksalar hüngür hüngür ağlayacaktımaltı üstü 1 hafta ayrı kalıcaz ama ne bileyim bu kadar zor olucanı düşünmemiştim bende bayramın 1.günü akşamı gidicem,o zamana kadar annemlerdeyim
bu arada trambolinim kargodabugün yada pazartesi elime ulaşır bayrama kadar ne yapsam kardır diye düşünüyoum
gecmis olsun canim,abin doktor du senin degilmi,abini dinle sen :)merhaba kızlar,
bugün güne müthiş başladım... sonra berbat bir mide bulantısı...
fefilifa sende glifor alırken böyle tuhaf birşey varmıydı??? midem çok kötüydü başım dönüyordu (hamile sanmayın bu hisle tam 10 testi harcadım bugüne kadar her seferinde bu glifor denen ilacın marifeti çıkıyor) zorla bişiler yedim. yiyemiyordum, midem kalkıyordu bisküviyi suya ezip içtim... yatıştı biraz 1 saat sonrada yemeği yedim hatta yediğim yemek piyazdı sirke tahin filan antalyanın piyazı işte 1 kaşık alayımda gidip kusayım dedim (tabağı aldım wc nin olduğu koridorda başladım yemeye) yok 1-2 kaşık derken yedim midemde sakinleşti. böyle birşey başına geldi mi??? doktora haftaya giderim anca, abimi aradım atlatacaksın büyütme ilaca alışana kadar abartmadan ye diyor :S
saphiree ve hepbera mezuniyetiniz hayirli olsun, ins birdaha bu problemi yasamassiniz...basari öykülerinizi bekliyoruz :)279. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
1. TAKIM
1.Takım üyelerinden sapphiree mezun oldu.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post26982237
1.Takım üyelerinden hepbera mezun oldu.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post26982338
Mezun olan üyelerinizden, başarı öykülerini paylaşmalarını rica ediyoruz. Bunu mezunlar topiğine mesaj yazarak, ya da Diyet Başarı Öyküleri forumuna konu açarak yapabilirler.
Üyelerinizden fefilifa için bilgi aktarıyorum:
248.etapta kendi isteğiyle yarışmadan ayrılmıştır. Tekrar yarışmacı olmasında kural ihlali yoktur.
Yarışma başlangıç bilgileri: 77,8 kilo / 10 Şubat 2012
Üyelerinizden nurkelebek için bilgi aktarıyorum:
231.etapta kendi isteğiyle yarışmadan ayrılmıştır. Tekrar yarışmacı olmasında kural ihlali yoktur.
Yarışma başlangıç bilgileri: 87 kilo / 15 Temmuz 2011
günaydın kızlar dıcem amaa kimsede yok bugun çok boş gordum topiği ya alışmıştım aslında kalabalık görmeye diyordum kı oku oku bıtmez malesef ,neslıcım ugramış oyy canım ALLAH kavuştursun sevdiğini ugurlamak herzaman zordur .... bende dün akşam giremedim menumu yazayım ...
dün ki menüm
2012-10-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] CEVİZ 1 adet 27
[2] fındık (1 adet) 7 adet 63
[3] Ayran 1 ADET 107
[4] Mandalina 1 ADET 50
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Domates 1 ADET 14
[9] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[10] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[11] Simit (susamlı) 0.50 ADET 130
[12] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[13] Haşlama Tavuk 0.50 PORSİYON 129.5
[14] Baklava 50 GRAM 177 1 dilim yedim
[15] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[16] Pirinç Pilavı 0.20 PORSİYON 65.2
[17] Karnıbahar yemeği 5 YEMEK KAŞIĞI 37.5
bol su. 1 fincan form çay
Toplam : 1184.2 kal.
2012-10-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (Asfalt) 60 dak 387.84
[2] Aerobik 35 dak 268.66
[3] Step (40 adım/dak) 35 dak 404.404
merhaba kızlar,
fefilifa sende glifor alırken böyle tuhaf birşey varmıydı??? midem çok kötüydü başım dönüyordu (hamile sanmayın bu hisle tam 10 testi harcadım bugüne kadar her seferinde bu glifor denen ilacın marifeti çıkıyor) zorla bişiler yedim. yiyemiyordum, midem kalkıyordu bisküviyi suya ezip içtim... yatıştı biraz 1 saat sonrada yemeği yedim hatta yediğim yemek piyazdı sirke tahin filan antalyanın piyazı işte 1 kaşık alayımda gidip kusayım dedim (tabağı aldım wc nin olduğu koridorda başladım yemeye) yok 1-2 kaşık derken yedim midemde sakinleşti. böyle birşey başına geldi mi??? doktora haftaya giderim anca, abimi aradım atlatacaksın büyütme ilaca alışana kadar abartmadan ye diyor :S
Allah kavustursun canim.
saphiree ve hepbera mezuniyetiniz hayirli olsun, ins birdaha bu problemi yasamassiniz...basari öykülerinizi bekliyoruz :)
merhaba kızlar,
merhaba kızlar,
anam ben gecen sene de 77.800 ile baslamisim ya279. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
1. TAKIM
1.Takım üyelerinden sapphiree mezun oldu.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post26982237
1.Takım üyelerinden hepbera mezun oldu.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post26982338
Mezun olan üyelerinizden, başarı öykülerini paylaşmalarını rica ediyoruz. Bunu mezunlar topiğine mesaj yazarak, ya da Diyet Başarı Öyküleri forumuna konu açarak yapabilirler.
Üyelerinizden fefilifa için bilgi aktarıyorum:
248.etapta kendi isteğiyle yarışmadan ayrılmıştır. Tekrar yarışmacı olmasında kural ihlali yoktur.
Yarışma başlangıç bilgileri: 77,8 kilo / 10 Şubat 2012
Üyelerinizden nurkelebek için bilgi aktarıyorum:
231.etapta kendi isteğiyle yarışmadan ayrılmıştır. Tekrar yarışmacı olmasında kural ihlali yoktur.
Yarışma başlangıç bilgileri: 87 kilo / 15 Temmuz 2011
Selam kızlar ben 7.takımdan esra vücut ölculerimizi alıp iki haftada bir ölçülelim spor motivasyonumuzu yarısma ortamında arttırlım diyorum katılmak isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.html buraya mesajlarınızı bekliyorum listeye haftaya cum baslamayı düşünüyorum .iyi haftasonları:)
canim hayirdir oglusun nesi var?merhaba kızlar
nasılsınız
ben yine çooook yorgunum
öğlene kadar hastanedeydik yine. oğluş için koşturuyoruz.
öğleden sonra da 1,5 saat yürüdüm.
akşama bi arkadaşa gidicez. hatun süper ikramlıklar hazırlıyo. karı-koca aşırı ısrar ediyolar yememiz için.
yesen bi türlüüüü, yemesen bi türlüüüüü
napcam ben.
acaba akşam yemeği yemesem olur mu?
zaten bugün öyle pek kalorili bişeyler yemedim bugün...
Oooohhh afiyet olsun cnm o kadar ter atıyoruz ama gel görki yemeklerin ve tatlıların cazibesine dayanamıyoruz.Şiiiişşşt aramızda kalsın bende ekler pasta yedim akşam üstü.Neyse arada olacak öyle kaçamaklar dimi cnm.Shaunla hallederiz biz o tempoya ne pasta kalır ne iskender.iyi akşamlar arkadaşlar. bugun bütün gün alışverişteydik. iskender yedim ve birde fırın sütlaç o kadar. bugun çok dengesiz beslendim
ikinci aydan çok ümitliyim eğer diyetide sıkı tutarsam sanki değişim olur gibi geliyor nedense. bide aslında bu insanitynin beslenmesi varya aslında onuda yapabilsek tam süper olcaz ama onların beslenme şekli bize hiç uymuyor maalesef. ben duşa gidiyorum üşüdüm terden gelince yazarım yeniden öptüümmm
canim hayirdir oglusun nesi var?
ikramlardan tadimlik alip aksami gecistirebilriisn bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?