Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dün ki menüm

2012-10-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] CEVİZ 1 adet 27
[2] fındık (1 adet) 7 adet 63
[3] Ayran 1 ADET 107
[4] Mandalina 1 ADET 50
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Domates 1 ADET 14
[9] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[10] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[11] Simit (susamlı) 0.50 ADET 130
[12] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[13] Haşlama Tavuk 0.50 PORSİYON 129.5

[14] Baklava 50 GRAM 177 1 dilim yedim

[15] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[16] Pirinç Pilavı 0.20 PORSİYON 65.2
[17] Karnıbahar yemeği 5 YEMEK KAŞIĞI 37.5

bol su. 1 fincan form çay

Toplam : 1184.2 kal.

2012-10-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Yürümek (Asfalt) 60 dak 387.84
[2] Aerobik 35 dak 268.66
[3] Step (40 adım/dak) 35 dak 404.404

merhaba kızlar,

bugün güne müthiş başladım... sonra berbat bir mide bulantısı...

fefilifa sende glifor alırken böyle tuhaf birşey varmıydı??? midem çok kötüydü başım dönüyordu (hamile sanmayın bu hisle tam 10 testi harcadım bugüne kadar her seferinde bu glifor denen ilacın marifeti çıkıyor) zorla bişiler yedim. yiyemiyordum, midem kalkıyordu bisküviyi suya ezip içtim... yatıştı biraz 1 saat sonrada yemeği yedim hatta yediğim yemek piyazdı sirke tahin filan antalyanın piyazı işte 1 kaşık alayımda gidip kusayım dedim (tabağı aldım wc nin olduğu koridorda başladım yemeye) yok 1-2 kaşık derken yedim midemde sakinleşti. böyle birşey başına geldi mi??? doktora haftaya giderim anca, abimi aradım atlatacaksın büyütme ilaca alışana kadar abartmadan ye diyor :S

Allah kavustursun canim.
gecmis olsun canim,abin doktor du senin degilmi,abini dinle sen :)

saphiree ve hepbera mezuniyetiniz hayirli olsun, ins birdaha bu problemi yasamassiniz...basari öykülerinizi bekliyoruz :)

aynen öyle canım,aminn bu arada yine adımı yazmışsın çok sevindirik oldummm

woowww süper spor yapmışsın canım,hiç kıskanmadımm

edacımm diğer topiktete okudum msjını,hani demişsinya mutlu olduğumda kilolarda gitmeye başlıyo diye,1.si ne olursa olsun kendi mutsuz etme güzelim biliyorum bu bazen bizim elimizde değil ama şu hayatta biraz gamsız olmak gerekiyo,2.si de senin sağlık problemin var yani normal kilo veremiyosun bu bariz belli,bu süreçte biraz sabretmek gerekiyo ve kesinlikle bana göre doktor kontrolünde kilo versen daha iyi olucak gibi geliyo,belliki bazı şeyleri yanlış yapıyosun vücudunda ters etki yapıyo...
Allah kavustursun canim.

aminn canım
saphiree ve hepbera mezuniyetiniz hayirli olsun, ins birdaha bu problemi yasamassiniz...basari öykülerinizi bekliyoruz :)

evett bende çok çok tebrik ediyorum,darısı bize olsun inş.

merhaba kızlar
nasılsınız
ben yine çooook yorgunum
öğlene kadar hastanedeydik yine. oğluş için koşturuyoruz.
öğleden sonra da 1,5 saat yürüdüm.
akşama bi arkadaşa gidicez. hatun süper ikramlıklar hazırlıyo. karı-koca aşırı ısrar ediyolar yememiz için.
yesen bi türlüüüü, yemesen bi türlüüüüü
napcam ben.
acaba akşam yemeği yemesem olur mu?
zaten bugün öyle pek kalorili bişeyler yemedim bugün...

gliforu ben de kullandım daha önce.
iştahsızlık ve mide bulantıları yapıyor.
aşırı derecede mide bulantısı yaptı, bir haftadan fazla kullanamadım, kendim bıraktım.
cuma günü şeker ölçümü için kan verdim.
eğer sonuç yüksek çıkarsa tekrar kullanmaya başlamam gerekecek sanırım

canim benim yaaa
ya benimde midem bulaniyordu ve cok halsizdim yarim yarim iciyordum bende sonra biraktirdi doktorum bana yediklerinle kiracagiz direncini dedi ama onu da ben yapamadim iste
5 saat ara ile beslenip ilk basta protein ile baslayacaksin dedi
glucophage i oneriyorlar o daha etkiliymis sanirim etken maddesi ayni olsa da sanirim dozu ile alakali onu da sor bakalim doktoruna ne dusunuyor:26:

anam ben gecen sene de 77.800 ile baslamisim ya

evet guzel fıkır aklıma geldı ve hemen ölçtüm kendimi sonuç guzel

5 ekim 20 ekim
EKİM AYI BEDEN ÖLÇÜLERİM....

gögüs : 108 106 olmuş
bel : 95 93 olmuş
kalça : 110 107 olmuş
basen : 62 60 olmuş

aradakı kılo farkı 80.8 şuan ve sanırım yagdan gıtmış

boy: 1.67
kilo: 82

canim hayirdir oglusun nesi var?
ikramlardan tadimlik alip aksami gecistirebilriisn bu arada :)

slm bugun kı menum

2012-10-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[2] dost süt 1 200ml 59
[3] Sucuk 20 GRAM 90
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[5] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Vişne Suyu 1 BARDAK 220
[8] Karışık Tost 0.50 ADET 140
[9] Armut 1 ADET 70
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[12] Pirinç Pilavı 0.30 PORSİYON 97.8
[13] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168

bol su. 1 fincan fom çay

Toplam : 1189.8 kal.

iyi akşamlar arkadaşlar. bugun bütün gün alışverişteydik. iskender yedim ve birde fırın sütlaç o kadar. bugun çok dengesiz beslendim

iyi akşamlar arkadaşlar. bugun bütün gün alışverişteydik. iskender yedim ve birde fırın sütlaç o kadar. bugun çok dengesiz beslendim
Oooohhh afiyet olsun cnm o kadar ter atıyoruz ama gel görki yemeklerin ve tatlıların cazibesine dayanamıyoruz.Şiiiişşşt aramızda kalsın bende ekler pasta yedim akşam üstü.Neyse arada olacak öyle kaçamaklar dimi cnm.Shaunla hallederiz biz o tempoya ne pasta kalır ne iskender.

ikinci aydan çok ümitliyim eğer diyetide sıkı tutarsam sanki değişim olur gibi geliyor nedense. bide aslında bu insanitynin beslenmesi varya aslında onuda yapabilsek tam süper olcaz ama onların beslenme şekli bize hiç uymuyor maalesef. ben duşa gidiyorum üşüdüm terden gelince yazarım yeniden öptüümmm

insanity nin beslenmesi protein ağırlıklı mı ben beslenme programına hiç bakmamışım

canim hayirdir oglusun nesi var?
ikramlardan tadimlik alip aksami gecistirebilriisn bu arada :)

arkadaşa gidemedik, kızı rahatsızmış.

oğlumun nesi yok ki?
hangi birini sayayım.
nisanda kulaklarına ventilasyon tüpü takıldı, her ay kontrolü var. çok şükür tüplerden biri düşmüş, çıkardı doktor.
bir yaşındayken böbreklerinde taş vardı, geçen yıl taşlar kendi kendine kayboldu, 6 ayda bir ultrasonla kontrol ediliyor.
geceleri aşırı derecede terliyor, 3-4 kere mutlaka pijamalarını değiştiriyoruz. metabolizmayla ilgili bir sorun olabilir dedi. envai çeşit tahlil yapıldı. hastanede biraz sorun yaşadık, bazı şeyleri yapmayı unutmuşlar, en önemlisi kan gazı unutulmuş, zor oluyomuş alınması, yoğun bakımda alınıyomuş zaten bir dahaki sefere alınacak( şimdilik sadece alerji çıktı Allaha şükür. bir dahaki sefere yine delik deşik edecekler çocuğu

bu da dünkü menüm
2012-10-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] fındık (1 adet) 7 adet 63
[2] havuç 1 adet 26
[3] Turp 50 gr 9.5
[4] Tavuk Göğüs 0.25 ADET 90
[5] Bulgur Pilavı 0.35 PORSİYON 101.85
[6] Kuru kayısı 3 adet 54
[7] Süt 0.15 LİTRE 102
[8] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[9] Muz 0.40 ADET 40
[10] Tavuk Göğüs 0.35 ADET 126
[11] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[12] Bal 5 GRAM 15.75
[13] dereotu 20 gr 44
[14] Yeşil Zeytin 7 adet 49
[15] Taze Kırmızı Biber 80 gr 74.4
[16] Dil Peyniri 30 GRAM 87
[17] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 1151 kal.

1,5 saat yürüyüş
3 fincan yeşil çay
2,5 litre su

Günaydın arkadaslar.. Esim olmadan pazar kahvaltısı yapmak ne zormuş esim gitti bende anneme gideceğim..
Şimdi kahvaltımı yapıyorum balkonda hava harika hafif soğuk

Size kahvaltımın fotografını yolluyorum bana eşlik edin çok yalnizimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…