Marul roka maydanoz taze soğan domates ve zeytinden olusan salatam bol limonu ve himalaya tuzlu..
Yanında 1 dilim Peynirli cavdar ekmegim ve mandalina..
Nasil kızlar?
yavrum benim ,cok gecmis olsun canim,ALlah sifa ve sabir versin,dermansiz dert vermesin insarkadaşa gidemedik, kızı rahatsızmış.
oğlumun nesi yok ki?
hangi birini sayayım.
nisanda kulaklarına ventilasyon tüpü takıldı, her ay kontrolü var. çok şükür tüplerden biri düşmüş, çıkardı doktor.
bir yaşındayken böbreklerinde taş vardı, geçen yıl taşlar kendi kendine kayboldu, 6 ayda bir ultrasonla kontrol ediliyor.
geceleri aşırı derecede terliyor, 3-4 kere mutlaka pijamalarını değiştiriyoruz. metabolizmayla ilgili bir sorun olabilir dedi. envai çeşit tahlil yapıldı. hastanede biraz sorun yaşadık, bazı şeyleri yapmayı unutmuşlar, en önemlisi kan gazı unutulmuş, zor oluyomuş alınması, yoğun bakımda alınıyomuş zatenbir dahaki sefere alınacak ( şimdilik sadece alerji çıktı Allaha şükür. bir dahaki sefere yine delik deşik edecekler çocuğu
bu da dünkü menüm
2012-10-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] fındık (1 adet) 7 adet 63
[2] havuç 1 adet 26
[3] Turp 50 gr 9.5
[4] Tavuk Göğüs 0.25 ADET 90
[5] Bulgur Pilavı 0.35 PORSİYON 101.85
[6] Kuru kayısı 3 adet 54
[7] Süt 0.15 LİTRE 102
[8] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[9] Muz 0.40 ADET 40
[10] Tavuk Göğüs 0.35 ADET 126
[11] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[12] Bal 5 GRAM 15.75
[13] dereotu 20 gr 44
[14] Yeşil Zeytin 7 adet 49
[15] Taze Kırmızı Biber 80 gr 74.4
[16] Dil Peyniri 30 GRAM 87
[17] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 1151 kal.
1,5 saat yürüyüş
3 fincan yeşil çay
2,5 litre su
aksine benimde biraz yalnizliga ihtiyacim var :)Günaydın arkadaslar.. Esim olmadan pazar kahvaltısı yapmak ne zormuşesim gitti bende anneme gideceğim..
Şimdi kahvaltımı yapıyorum balkonda hava harika hafif soğuk
Size kahvaltımın fotografını yolluyorum bana eşlik edin çok yalnizimmmm
Fazla yalnızlık ruhu yaralıyor..
Bunu kalabalıkta bile yalnız kalınca idrak edebiliyorsun.. Kimse yalnız kalmasın Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın çok şükür ki yalnız değiliz
arkadaşa gidemedik, kızı rahatsızmış.
oğlumun nesi yok ki?
hangi birini sayayım.
nisanda kulaklarına ventilasyon tüpü takıldı, her ay kontrolü var. çok şükür tüplerden biri düşmüş, çıkardı doktor.
bir yaşındayken böbreklerinde taş vardı, geçen yıl taşlar kendi kendine kayboldu, 6 ayda bir ultrasonla kontrol ediliyor.
geceleri aşırı derecede terliyor, 3-4 kere mutlaka pijamalarını değiştiriyoruz. metabolizmayla ilgili bir sorun olabilir dedi. envai çeşit tahlil yapıldı. hastanede biraz sorun yaşadık, bazı şeyleri yapmayı unutmuşlar, en önemlisi kan gazı unutulmuş, zor oluyomuş alınması, yoğun bakımda alınıyomuş zatenbir dahaki sefere alınacak ( şimdilik sadece alerji çıktı Allaha şükür. bir dahaki sefere yine delik deşik edecekler çocuğu
bu da dünkü menüm
2012-10-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] fındık (1 adet) 7 adet 63
[2] havuç 1 adet 26
[3] Turp 50 gr 9.5
[4] Tavuk Göğüs 0.25 ADET 90
[5] Bulgur Pilavı 0.35 PORSİYON 101.85
[6] Kuru kayısı 3 adet 54
[7] Süt 0.15 LİTRE 102
[8] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[9] Muz 0.40 ADET 40
[10] Tavuk Göğüs 0.35 ADET 126
[11] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[12] Bal 5 GRAM 15.75
[13] dereotu 20 gr 44
[14] Yeşil Zeytin 7 adet 49
[15] Taze Kırmızı Biber 80 gr 74.4
[16] Dil Peyniri 30 GRAM 87
[17] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 1151 kal.
1,5 saat yürüyüş
3 fincan yeşil çay
2,5 litre su
merhaba kızlarrr
mutlu pazarlar
biliyorsunuz benim eşim eskişehirdeydi 1,5 aydır , dün geldi kavuştuk çok şükür hasret sona erdi.
yalnız o geldi diye dün manyaklaştım sanırım. akşam öğününde cozuttum.
akşam yemek yemedik ama gitmiş iki paket çiğköfte almış eşim birini ben yedim diğerini o.
sonrada mısır haşladım bi tane de mısır yedim.
offff sonra çok rahatsız oldum ama kızlar. çok acılıydı çiğköfte.
sonra vicdan azabı çektim ve koşu bandıma attım kendimi 45 dk yürüdüm daha da yürürdüm ama midem çok kötü oldu
sanırım artık küçülmüştü ve bu kadar yemeyi hazmedemedi bırakmak zorunda kaldım sporu.
sabah kalktım ve yine 1 saat yürüdüm sonra güzel bi kahvaltı yaptık kocişimle
az sonra da gezmeye gideceğiz el ele yürümeyi özlemiş :)
bu arada eşim bayramdan sonra yine gidecek aralıkın 3. haftası gelecek maalesef.
neyse girerim yine bakınım öptüm hepinizi...
gözün aydin canim,nasil oldu esinin tepkisi,degisimin farkkindami?merhaba kızlarrr
mutlu pazarlar
biliyorsunuz benim eşim eskişehirdeydi 1,5 aydır , dün geldi kavuştuk çok şükür hasret sona erdi.
yalnız o geldi diye dün manyaklaştım sanırım. akşam öğününde cozuttum.
akşam yemek yemedik ama gitmiş iki paket çiğköfte almış eşim birini ben yedim diğerini o.
sonrada mısır haşladım bi tane de mısır yedim.
offff sonra çok rahatsız oldum ama kızlar. çok acılıydı çiğköfte.
sonra vicdan azabı çektim ve koşu bandıma attım kendimi 45 dk yürüdüm daha da yürürdüm ama midem çok kötü oldu
sanırım artık küçülmüştü ve bu kadar yemeyi hazmedemedi bırakmak zorunda kaldım sporu.
sabah kalktım ve yine 1 saat yürüdüm sonra güzel bi kahvaltı yaptık kocişimle
az sonra da gezmeye gideceğiz el ele yürümeyi özlemiş :)
bu arada eşim bayramdan sonra yine gidecek aralıkın 3. haftası gelecek maalesef.
neyse girerim yine bakınım öptüm hepinizi...
hayirli sabahlar kizlar,güzel bir hafta olur ins bizim icin...
benim hafta sounumda güzel gecti,orucluydum fazala kacirmadim daha dogrusu kaciramadim
günaydın kaptan,allah kabul etsin
sen almanyadamı yaşıyodun?
canim benim yaaa
ya benimde midem bulaniyordu ve cok halsizdim yarim yarim iciyordum bende sonra biraktirdi doktorum bana yediklerinle kiracagiz direncini dedi ama onu da ben yapamadim iste
5 saat ara ile beslenip ilk basta protein ile baslayacaksin dedi
glucophage i oneriyorlar o daha etkiliymis sanirim etken maddesi ayni olsa da sanirim dozu ile alakali onu da sor bakalim doktoruna ne dusunuyor:26:
cok teşekkür ederim canım. farkında olmaz mı hiç.gözün aydin canim,nasil oldu esinin tepkisi,degisimin farkkindami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?