Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sağol neslişim . canım yazdığını okuyunca bende duygulandım . ALLAH sana ve tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin İNŞALLAH

amin canım benim içim kıpır kıpır sayende,inan kardeşimden böyle bi heber almış kadar sevindimm

vayyy trambolıncı vayyyy:)zıpzıp neslişş:)
canım sen 1 saat nerde yürüyon işten eve giderkenmı
bde bu kan üzümü ne,faydalı bişeyse alayım bende:)

amin canım . evim bana çok uğurlu geldi . amin canım İNŞALLAH ALLAH hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin İNŞALLAH

amin canım . evim bana çok uğurlu geldi . amin canım İNŞALLAH ALLAH hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin İNŞALLAH

çok sevindim arkadaşım allahım analı babalı büyütsün inşallah.
rabbim bizlere de nasip etsin.
senin ilk çocuğun mu?
istiyormuydunuz sürpriz mi oldu?

vayyy trambolıncı vayyyy:)zıpzıp neslişş:)
canım sen 1 saat nerde yürüyon işten eve giderkenmı
bde bu kan üzümü ne,faydalı bişeyse alayım bende:)

evet şekerim,yolumu uzatıyorum,bide yemekten sonrada çıkıp yürüyoruz,şimdi kociş yok annemlerle çıkıyorum

kan üzümünüde bende demir düşük çıktı,diyetisyen o yüzden ekledi şekercim

geleyim güzelim yeşil çaylarımızı alalım öyle geleyim bende negatif birşeyler, eleştiriler olursa hiç az yiyemem...

mesela annem çocukluğumdan beri az ye der hatta kendi yemeğini bırakır kaç lokma yedim sayar (abimde öyledir) bende inadına fazla yerdim hatta yüzlerine bakardım siz neden zayıfsınız biliyormusunuz benim yediğimi gözlemekten yiyemiyorsunuz zayıfsınız derdim :)))

ikisi de kilolu insanlardan nefret ederler, annem ben çok dalga geçerdim Allah başıma verdi diyor saolsun kendileri gençken manken gibiymiş 45 kg diğer özellikleri saymayayım tamamiyle taşmış hatun kısmet nasıl çıktıysam ben ondan :) beraber gezerken kayınvalidenizmi diye soruyorlar :)))))) oy yerim ben onu bu yaşında 70 kg ı görürse tartıda (nadir gördü) yataklara düşüp hasta oluyor

çok sevindim arkadaşım allahım analı babalı büyütsün inşallah.
rabbim bizlere de nasip etsin.
senin ilk çocuğun mu?
istiyormuydunuz sürpriz mi oldu?

amin canım İNŞALLAH evet ilk çocuğum olacak ALLAH nasşp ederse . bir eşimle istiyorduk canım .2,5 sene oldu evleneli bol bol gezdik dolaştık tadını çıkardık . İNŞALLAH bundan sonra çocuğumuzla gezerim kısmet olursa

ne kadar güzel yaa rabbim bize de nasip eder inşallah.
biz de 3 yıllık evliyiz. istiyoruz artık biz de

benim için de çokk çok dua et lütfen

günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu

ayyyy çok sevindim tatlım ya Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah... hadi ayağını sürüde peşinden gelelim

Selam kızlar..
Eniştemiz vefat ettigi için çok ugrayamadım. bende hastaydım.Diş hastahanesine gittim,cok agrıyor dişim

Biz bayramda bildirim yapacak mıyız? yapmayacaksak hangi gün olacak acaba :44:
bayramda bildirim yok canim
hosgeldin,Allah anlinin akiyla cikmayi nasip etsin canim
canim kriz anlarina sütle pisirilmis türk kahvesi cok iyi geliyor tavsiye ederim
canim izin alirsin sorun degilde ne zaman döneceksinki bayramda zaten bildirim yok,birdahaki bildirim ayin 2 sinde
Allah agzininzin tadini bozmasin,bize bayram yok burda öyle esim izin aldiysa sabh namaza gider ,gelir khavlati yapriz ordan kayganalara ordan evde tamamm bayram bitti :) he bide eltimler var ama onlar calisiyodur yani bayram mayram yok burda
günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu
aaaaa cok sevindim canim,hayirli ugurlu olsun ins,RAbbim kucaginda görmeyide nasip etsin..ne güzel ya..

e tabi canim birden yarim saat yapamaman cok normal yavas yavas,zorlama kendini zten..hayirli olsun bu arada

kızlar günaydın
dünkü cozutmalardan sonra bugün toparlanıyorum inşallah.
erken kalktım eşimi de kaldırdım kahvaltımızı yaptık.
az sonra spora da kalkacağım inşallah.
çünkü 3 gündür cozuttum da cozuttum ama bu adet dönemine girdğimden kaynaklanıyor sanırım.
iştah patlaması yaşadım resmen. 3 gündür nasıl yediğimi anlatamam yani.

ne kadar güzel yaa rabbim bize de nasip eder inşallah.
biz de 3 yıllık evliyiz. istiyoruz artık biz de

benim için de çokk çok dua et lütfen
amin canım İNŞALLAH ALLAH isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin İNİALLAH
ayyyy çok sevindim tatlım ya Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah... hadi ayağını sürüde peşinden gelelim

AMİN CANIM . BENN EVLENDİKTEN SONRA BÜTÜN ARKADAŞLARIM EVLENDİ AYAĞIMI SÜRÜDÜM OZAMAN İNŞALLAH BU SEFERDE HEPİNİZ İÇİN AYAĞIMI SÜRÜMÜŞ OLURUM

amin canım sağolasın inşallah.

esraaaaaaa!!!
nerelerdesin yahuu?

burdayım canım yazdım sabah sana,mesajlar hızlı ilerledi bira zkaynadım arada:)
cozutma canım zaten toparlanmışın bugün :)
dün akşam kayınvalıdem yemege cagırdı anne yok dedım yemek yemıycem eve gidip spor yapcam sonra caya gelırız dedım
bişey diyemedı kadıncagız,bana ıspanak karnabahar falan yapmış canım yaa:)
son sürat devammmmmmmmmm:)
haydı melekkk:)

kaptanım esra benım yahu aaa aşkolsun:)

nazlım artık diyet yapmasanda kopma burdan be,bebişin aşamalarında yanında olalım:)birlikte büyütelım
ayrılma takımdaaannn

ben size balik hafizali oldugmu söylemismiydim

sen ınternetten sıparıs ettın dimi neslim,pekı nasıl keyıflımı nekadar aldın tavsıye edermısın??
mesela ben zıplayınca ayak tabanlarım pat pat yere vurdugunda acıyoo
ee yüküm ağır:)
trampolin yumusak iniş imkanı sağlar:)alsammı yaww:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…