Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar yaa kilo çizelgemi değiştirsem miii değiştirmesem miii.

Henüz tartılmadım ama kilo aldığımı hissediyorum.Acaba çizelgemi değiştirmeyi cuma gününemi bıraksam fisfisfis

eyvah,
takım kazan kaldırdı :jeyyar:

cococumm,
özledim seni Şeniz

canım canım walla ben de çokk özlaedim BHKcım yaa... 1 mayız tatildi .3 gündür tatiliz bolca yazarım diyordum ama bir baktım kk yok ortalarda... inan hissettim bu yokluğu...

kaptanimiza hem birsey sormak amacli hem de bu isyanimizi belirten bir mesaj yolladim arkadaslar. artik onun da bilgisi var su anda.

iyi yaptın yardımcı kaptan. bir el atacak pir el atacak bence:jeyyar:

Henüz tartılmadım ama kilo aldığımı hissediyorum.Acaba çizelgemi değiştirmeyi cuma gününemi bıraksam fisfisfis

hele ki şu an kilo aldığını hissediyorsan asla tatılıp da çizelgeni elleme derim ben..
cuma toptan halledersin...

slm kızlar nasılsınız?yeni düzenlemeler yapılıyor takım aranızda anladıgım kadarıyla... bende çok vefasız oldum farkındayım güya sizlere girip yazacaktım ara ara..bende ilk 3 ayı sıkıntılı geçirenlerden oldum maalesef...bulantılarım had safhadaydı üstelik kusmalarla bazı günler yemek bile yiyemedim bogazım tahriş oluyordu..hata 2 sefer rapor alıp evde yattım 2 3 kerede normal izin alıp evde yattım..inşallah biter diye bekliyorum 2 4 gündür henüz bir sıkıntım olmadı ..tansiyonumun çıkması dışında...bugün ikili testte gidecem akşam umarım bebişimi bu sefer daha net görürüm her seferinde et parçası gibi hiç birşey anlamıyordum...bana dua edin lütfen ihtiyacım var başımda bir ugursuzluk gidiyor ama ...c.teside ayagım kaydı durduk yere evde popomun üstüne düştüm bacaklarım belim agrımıştı dayak yemiş gibi her tarafım sızlamıştı o gün korktum her an kanamam olacak diye çok şükür henüz birşey olamdı ama hala tedirginim akşam bakalım bebişim ne alemde iyimi degilmi belli olacak...

bende haberler böyle sizler neler yaptınız varmı yeni gelişmeler neşeyi biliyorum aşılama sonucunu bekliyor..sahi hayat ne durumda gebelik varmı? kızlar hepinizi öptm kendinize iyi bakın...

Canım hoşgeldiin :1hug:

Belli ki zorlu bir dönem geçiriyorsun.Allah yardımcın olsun canım.
Sağlıkla bebişini kucağına almanı diliyorum.a.s.

canım canım walla ben de çokk özlaedim BHKcım yaa... 1 mayız tatildi .3 gündür tatiliz bolca yazarım diyordum ama bir baktım kk yok ortalarda... inan hissettim bu yokluğu...

cidden ben de ya..

yediklerini günü gününe yazmayanlar bence cok sey kaybediyorlar..
bu bir kez oturdu mu cidden disiplin haline geliyor.
ben bir bardak süt içsem bile gün içinde,
aman unutmayayım,
listeme yazarım vs diyorum hep içimden,
farkında olmadan ama..
cok iyi oluyor yani...

BHK yine güzel bir öneri getirdin canım yaaakaydirigubbakcemile5

ben başlayım o halde...

:oklava: öncelikle her gün yediklerimizi paylaşmalıyız

:oklava: kaptanın 6 maddesi hakkında da bilgi vermeliyiz. gerekirse kaptanımız hepimiz için ayrı ayrı zorunluluklar getirsin. mesela sporla ilgili. malum bazılarımız bazı hareketleri yapamayabilir veya kimi yürüyüş yapar kimi bisiklete biner. veya günde .... dakika spor şart olsa...

:oklava: her gün katılım şart olmalı.

:oklava: birbirimizin menüsüne de yorum yapmalıyız. öneriler getirmeliyiz. bu sayede herkes kendini disipline edebilir kolayca.

örneğin ben... bana o kadar börekçi dediniz walla utanır oldum farkındaysanız eskisi gibi böre yemiyorum artık. takım demek bu demek işte...kaydirigubbakcemile5

ve son olarak...sizi seviyoruuuummmmm:1hug:

cidden ben de ya..

yediklerini günü gününe yazmayanlar bence cok sey kaybediyorlar..
bu bir kez oturdu mu cidden disiplin haline geliyor.
ben bir bardak süt içsem bile gün içinde,
aman unutmayayım,
listeme yazarım vs diyorum hep içimden,
farkında olmadan ama..
cok iyi oluyor yani...

Tamamen katılıyorum a.s

Ama haftasonu yediklerimi yazmamakta kararlıyım lülülülülülü

Gerçi yedim yemesine ama şuanda da cezalıyım işte ve bu cezayı hak ettiğim için ağrıma gitmiyor doğrusu.Yemesini bilen cezayı çekmesinide bilecek :enbuyukkk:

BHK yine güzel bir öneri getirdin canım yaaakaydirigubbakcemile5

ben başlayım o halde...

:oklava: öncelikle her gün yediklerimizi paylaşmalıyız

:oklava: kaptanın 6 maddesi hakkında da bilgi vermeliyiz. gerekirse kaptanımız hepimiz için ayrı ayrı zorunluluklar getirsin. mesela sporla ilgili. malum bazılarımız bazı hareketleri yapamayabilir veya kimi yürüyüş yapar kimi bisiklete biner. veya günde .... dakika spor şart olsa...

:oklava: her gün katılım şart olmalı.

:oklava: birbirimizin menüsüne de yorum yapmalıyız. öneriler getirmeliyiz. bu sayede herkes kendini disipline edebilir kolayca.

örneğin ben... bana o kadar börekçi dediniz walla utanır oldum farkındaysanız eskisi gibi böre yemiyorum artık. takım demek bu demek işte...kaydirigubbakcemile5

ve son olarak...sizi seviyoruuuummmmm:1hug:

Bu önerileri beğendim kaydirigubbakcemile5

Bu arada böreği azaltmanın mükafatınıda cuma günü 0,9gr vererek almışın canım.Bu şekilde devam :lepi:

evet ben de yazayım o halde:

bence de hergün uğramak -istisna ve özel durumlar dışında- uğramak paylaşımda bulunmak şart olmalı.

***hergün ne yediğini yazmak -en geç bir ertesi günü- da şart olmalı.

*** ve bence bu durumlara da bir sayı kuralı getirilmeli bence..
yani ne bileyim.
3 gün paylaşımda bulunmayan .... gibi..
burasını kaptan söylesin..

yani inanın gecen göbek eritme topiğine katılmaya karar verdim.
biraz kuarllarını okudum.
tıkır tıkır işliyor.
kaptanları liste tutuyor.
hergün liste halinde göbek hareketleri raporunu herkes vermek zorunda.
2 günden fazla bildirim yapmayan direk diskalifiye ediliyor vs..

bence de bizim de biraz daha katı kurallarımız olsun.

ama mesela özel durum olur,
kişi der ki,
bu hafta beni izinli sayın,
nişanlım geldi :jeyyar:,
eşim bilgisayarımı aldı vs gibi..
o zaman esneklik gösterilsin..

benim dusuncem cizelgeni sadece ve sadece cuma gunleri degistir.
aralarda tartildiklarinda elleme.

evet ben de yazayım o halde:

bence de hergün uğramak -istisna ve özel durumlar dışında- uğramak paylaşımda bulunmak şart olmalı.

***hergün ne yediğini yazmak -en geç bir ertesi günü- da şart olmalı.

*** ve bence bu durumlara da bir sayı kuralı getirilmeli bence..
yani ne bileyim.
3 gün paylaşımda bulunmayan .... gibi..
burasını kaptan söylesin..

yani inanın gecen göbek eritme topiğine katılmaya karar verdim.
biraz kuarllarını okudum.
tıkır tıkır işliyor.
kaptanları liste tutuyor.
hergün liste halinde göbek hareketleri raporunu herkes vermek zorunda.
2 günden fazla bildirim yapmayan direk diskalifiye ediliyor vs..

bence de bizim de biraz daha katı kurallarımız olsun.

ama mesela özel durum olur,
kişi der ki,
bu hafta beni izinli sayın,
nişanlım geldi :jeyyar:,
eşim bilgisayarımı aldı vs gibi..
o zaman esneklik gösterilsin..

Bu önerileride beğendim :jeyyar:

Kurallar ne kadar katı olursa motivasyon o kadar yüksek olur diye düşünüyorum.

"Katılık"tan kastım vur diyip öldürmek değil tabi :roflol:

Ama gördüğüm kadarı ile hem cococumun hemde bhk nın kuralları günde sadece 10dk ayırarak uygulanabilecek kurallar.a.s

benim dusuncem cizelgeni sadece ve sadece cuma gunleri degistir.
aralarda tartildiklarinda elleme.

yulafım zaten cumadan cumaya değişiyorum sadece de ,hani bu hafta cuma nete giremediğim için çizelgeyide değiştiremedim.Cuma günü kilom 57,8 idi ama ben şuan kg aldığımı hissediyorum.Dolayısı ile çizelge bu haftada dursun da cuma günü değişeyim a.s

yulafım zaten cumadan cumaya değişiyorum sadece de ,hani bu hafta cuma nete giremediğim için çizelgeyide değiştiremedim.Cuma günü kilom 57,8 idi ama ben şuan kg aldığımı hissediyorum.Dolayısı ile çizelge bu haftada dursun da cuma günü değişeyim a.s

hmm o zaman simdiki fikrimi soyleyim:

cizelgeni degistirirken zaten tarih de giriyorsun.
o da ona gore ona tablo hazirliyor biliyorsun.
en sonki cuma gununun tarihini atarak ve o gunun kilosunu girerek su anda degistirebilirsin cumayi beklemeden.

merhaba arkadaşlarr ;

cumadan bugüne kadar izinli olduğum vee evimdede net olmadığımdan paylaşımda bulunamadım. ama zaten düzenli olarak bildirimde yapamadığımında farkındayımm bu nedenle kendi adıma bu topicte sormluluklarımı yerime getiremediğimden dolayı aranızdan ayrılmak istiyorumm...

hepinizi seviyorumm

saygılarımla
Şeniz

hmm o zaman simdiki fikrimi soyleyim:

cizelgeni degistirirken zaten tarih de giriyorsun.
o da ona gore ona tablo hazirliyor biliyorsun.
en sonki cuma gununun tarihini atarak ve o gunun kilosunu girerek su anda degistirebilirsin cumayi beklemeden.

valla ben her seferinde weight bölümünü seçtiğim için yeni kilo giriyormuş gibi hesaplama yapıyor.O yüzden tablo çıkmıyor bende.Neyse artık cuma günü değişirim a.s

merhaba arkadaşlarr ;

cumadan bugüne kadar izinli olduğum vee evimdede net olmadığımdan paylaşımda bulunamadım. ama zaten düzenli olarak bildirimde yapamadığımında farkındayımm bu nedenle kendi adıma bu topicte sormluluklarımı yerime getiremediğimden dolayı aranızdan ayrılmak istiyorumm...

hepinizi seviyorumm

saygılarımla
Şeniz

Yasminecim takımdan ayrılma isteğine saygı duyuyorum a.s .
Zaten düğün tarihi yaklaştıkca stresten ve telaşeden kalan kilolarında gidecektir eminim.
Herşey gönlünce olsun :1hug:

kaptancım benim hedefim 5 haziran 60 kilo olmak ...yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum biraz hergün düzenli yürüyüş yapıyorum ( başka bir aktivite yapamıyorum zaten ) hergün sabah ve akşam yatarken 200 mekik çekiyorum ve lahana yağı kullanıyorum ama çok duzenli kullanamıyorum son zamanlarda ... bu arada ibrahim saraçoğlu nun kitabından uyguladığım bir kürle regl oldum yakşalık 2.5 aydır olmuyodum ...lahana yağına gelince bel ve karın bölgeme uyguladım yaklaşık 2 ayda 11 cm belden 9 cm de karın kısmında bir incelme söz konusu ...

soğan kürümü bitirdim şimdi de kitaptan başka bir küre başladım lahana maydanoz ve limon la uygulanıyo iştah kesiyormuş ilgilenen olursa detaylarını yazarım ..

merhaba arkadaşlarr ;

hepinizi seviyorumm

saygılarımla
Şeniz

yasmine'cim oncelikle senden bir istegimiz olacak.
takim olarak analizimizin yapilabilmesi icin senin de

- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler

bu maddeyi bizimle paylasman gerekiyor. gecen ay takimda kaldigin icin.

takimdan ayrilma istegine gelince. sen bilirsin canimcim. sadece sen degilsin paylasimda bulunmayan onu da hatirlatmak isterim.
eger ayrilmak istiyorsan kaptanimiz bu istegini dikkate alacaktir.

Back
X