naz : evet
iyi günler kızlar nasılsınız . yeni arkadaşlar gelimiş hoş gelmişler . azminiz daim olsun İNŞALLAH bende uğrayamadım kaç gündür . anneannem kalp krizi geçirdi perşembe günü ondan fazla uğrayamadım .
bireyselde sonuncu olan yüenin yaptigi hatalari paylasim alaninda paylasip paylasmamamsini oyluyordukne için oylama yapılıyodu kızlar?
referandum gibi bi sürü evet hayırlar vardı:)
evet ayri ayri almak gerekiyor cünkü her bir bitkiden bir tutam ama yesil caydan iki tutam kabukdan kücük bir parca koymak gerekiyor hepsi karisik alindimi hangisinden ne kadar koyduugn belli olmuyor,en güzeli ayri ayri almakevet o daha pratik ama çayın mucidi abi ayrı ayrı alın demiş bende öyle yaptık hazırlamak biraz zaman alıyor ama zayıflayacaksam değer yanisi :)
[ı]kızlarrr anca gelebildim,off şu pazartesileri hiç sevmiyorum,işleri yap yap bitiremedim,bide ayın 15 i,kocişin maaşını çek,faturaları kirayı yatır helak oldum
Sizler nasılsınız,yeni gelen fıstıklar olmuş,hoşgeldiniz kızlar,azminiz daim olsun
Esracımm senide çok azimli gördüm aman nazar değmesin
Bu arada nazlıcımm çok çok geçmiş olsun,anneannen nasıl şimdi:26:[/ı]
siz de bebiş stiyorsunuz sanırım. ben de inşallah adet olduktan sonra başlıycam çalışmalara. 5 ekimde bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah kimseye yaşatmasın...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin anne olmayı inşallah...
hoşgeldin canım . çok sağol . şuanda iyi maşallah anneanem hastanede hala ilaç tedavisi uygulanıyor . Yaşlı olduğu için kaldıramaz diye bu şekilde devam edecekler
hemen kalkıp öğle yemeğim için bişiyler hazırlayayım....acıkınca kaçamak yapmaya çok meyilli oluyorum...gözüm dönüyor resmen..sabahları cnm hiç peynir..zeytin falan yemek istemiyor artık..az yiyince de hemen acıkıyorum..
aldım geldim otumu çöpümü :) birazdan büyük bir bardağa demleyeyim diyorum. ayy inşallah faydası olur.
evet o daha pratik ama çayın mucidi abi ayrı ayrı alın demiş bende öyle yaptık hazırlamak biraz zaman alıyor ama zayıflayacaksam değer yanisi :)
çok sevindim canım iyi olmasına,Rabbim şifa versin,bi an önce kavuşsun sağlığına,düğün öncesi olmasıda kötü olmuş canım
yok sanaaaaaaaaaaapastaaaa bana daaaa :)))
canim cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin inshoşgeldin canım . çok sağol . şuanda iyi maşallah anneanem hastanede hala ilaç tedavisi uygulanıyor . Yaşlı olduğu için kaldıramaz diye bu şekilde devam edecekler
bennnnn geldımmmmmmmm
yok sanaaaaaaaaaaa
canim cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin ins
canim hosgeldin de,malesef takmmiz doldu :)
amin mumucuğum . çok sağol canım . ben gelip toparlayayım mutfağını .. bende akşam tezgahı dağınık bıraktım akşamda misafir gelecekmiş hemen gidip toplamalım iş çıkışı
kızlarrr anca gelebildim,off şu pazartesileri hiç sevmiyorum,işleri yap yap bitiremedim,bide ayın 15 i,kocişin maaşını çek,faturaları kirayı yatır helak oldum
sizler nasılsınız,yeni gelen fıstıklar olmuş,hoşgeldiniz kızlar,azminiz daim olsun
esracımm senide çok azimli gördüm aman nazar değmesin
bu arada nazlıcımm çok çok geçmiş olsun,anneannen nasıl şimdi:26:
amin mumucuğum . çok sağol canım . ben gelip toparlayayım mutfağını .. bende akşam tezgahı dağınık bıraktım akşamda misafir gelecekmiş hemen gidip toplamalım iş çıkışı
nazcım geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versinamin canım İNŞALLAH hayırlısıyla düğünü atlatsaydık . annemde üzülüyor düğün telaşından akşam yanındada kalamıyor . şehir dışından geleceklerde gelmeye başladı . ama çok şükür iyi anneannem şuanda ...
kizlar esimin pastasini yaptim geldim ama mutfak savas alani gibi cok kötüde uyku basti yaw :) mutfagi biri toplasada bende biraz kestirsem ne iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?