Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet o daha pratik ama çayın mucidi abi ayrı ayrı alın demiş bende öyle yaptık hazırlamak biraz zaman alıyor ama zayıflayacaksam değer yanisi :)

henüz deneme süresindeyim, benim de oyum sayılıyor mu[/QUOTE]
canim oyun sayardik ama,hayir diyenler oldugu icin 1.takim adina hayir dedik,daha sonra böle birsey oldugunda yani takimizdan sonuncu cikarsa eger paylasmak siterse paylasicak,kisisel karara bagli olarak kaldi
ne için oylama yapılıyodu kızlar?
referandum gibi bi sürü evet hayırlar vardı:)
bireyselde sonuncu olan yüenin yaptigi hatalari paylasim alaninda paylasip paylasmamamsini oyluyorduk
evet o daha pratik ama çayın mucidi abi ayrı ayrı alın demiş bende öyle yaptık hazırlamak biraz zaman alıyor ama zayıflayacaksam değer yanisi :)
evet ayri ayri almak gerekiyor cünkü her bir bitkiden bir tutam ama yesil caydan iki tutam kabukdan kücük bir parca koymak gerekiyor hepsi karisik alindimi hangisinden ne kadar koyduugn belli olmuyor,en güzeli ayri ayri almak

oglumun saati geldi,gidip alayim gelince esime bir pasta yapayim aksama dogru gelebirlsem gelirim ins

size iyi sohbetler olsu

kızlarrr anca gelebildim,off şu pazartesileri hiç sevmiyorum,işleri yap yap bitiremedim,bide ayın 15 i,kocişin maaşını çek,faturaları kirayı yatır helak oldum

sizler nasılsınız,yeni gelen fıstıklar olmuş,hoşgeldiniz kızlar,azminiz daim olsun

esracımm senide çok azimli gördüm aman nazar değmesin

bu arada nazlıcımm çok çok geçmiş olsun,anneannen nasıl şimdi:26:

hoşgeldin canım . çok sağol . şuanda iyi maşallah anneanem hastanede hala ilaç tedavisi uygulanıyor . Yaşlı olduğu için kaldıramaz diye bu şekilde devam edecekler

oy güzelim çok üzüldüm demekki hayırlı değilmiş Allahım inşallah tekrar kısmet eder hayırlısıyla gelir bebişin...

hoşgeldin canım . çok sağol . şuanda iyi maşallah anneanem hastanede hala ilaç tedavisi uygulanıyor . Yaşlı olduğu için kaldıramaz diye bu şekilde devam edecekler

çok sevindim canım iyi olmasına,Rabbim şifa versin,bi an önce kavuşsun sağlığına,düğün öncesi olmasıda kötü olmuş canım

güzelim yeme şeklini değiştirip umduğun gibi de kilo veremeyince genelde vücut bu geri çevirmeyi yapıyor... hemen onu şaşırtman lazım... benimde istemiyordu baktım sağlıklı beslenmeye içimde bir öfke oluşmuş sabahları sadece bal + çörekotu yedim deli gibi acıkmalar için meyve aldım. işteyim mucize yaratamam sonra hizaya geldi bünyem

aldım geldim otumu çöpümü :) birazdan büyük bir bardağa demleyeyim diyorum. ayy inşallah faydası olur.

9 lu çay çok güzel bana da iyi geldi yanlız nedense ot içmeye biraz soğuğum sonrasından korktuğum için ara ara yapıyorum. adetkende tırsıyorum otlardan (zaten zor oluyor keser filanda)

iştahı güzel kesiyor... şimdi tatildeyim dönünce yapcam...

bende ayrı ayrı aldım. her seferinde hazırlıyorum. birde buzdolabı poşetine hazırlıyorum çantamda iş yerinde kolaylık oluyor...

çok sevindim canım iyi olmasına,Rabbim şifa versin,bi an önce kavuşsun sağlığına,düğün öncesi olmasıda kötü olmuş canım

amin canım İNŞALLAH hayırlısıyla düğünü atlatsaydık . annemde üzülüyor düğün telaşından akşam yanındada kalamıyor . şehir dışından geleceklerde gelmeye başladı . ama çok şükür iyi anneannem şuanda ...

kizlar esimin pastasini yaptim geldim ama mutfak savas alani gibi cok kötüde uyku basti yaw :) mutfagi biri toplasada bende biraz kestirsem ne iyi olurdu

yok sanaaaaaaaaaaa

canim cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin ins

canim hosgeldin de,malesef takmmiz doldu :)

amin mumucuğum . çok sağol canım . ben gelip toparlayayım mutfağını .. bende akşam tezgahı dağınık bıraktım akşamda misafir gelecekmiş hemen gidip toplamalım iş çıkışı

amin mumucuğum . çok sağol canım . ben gelip toparlayayım mutfağını .. bende akşam tezgahı dağınık bıraktım akşamda misafir gelecekmiş hemen gidip toplamalım iş çıkışı

oyy sagol güzelim :) ya ben bi türlü alistiramadim kendimi su mutfagi tpolu tutma konusunda zaten bide ne kadar toplasan topla hemen karisiyor yine yaw ,

sorma ayın 15i oldumu benimde çilem başlıyor internetten faturaları öde, kredileri yatır. birde eline doğru düzgün parada kalmayınca iyice sinir oluyor insan.

oyy sagol güzelim :) ya ben bi türlü alistiramadim kendimi su mutfagi tpolu tutma konusunda zaten bide ne kadar toplasan topla hemen karisiyor yine yaw ,

nazcım geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin
düğün kimin??
kizlar esimin pastasini yaptim geldim ama mutfak savas alani gibi cok kötüde uyku basti yaw :) mutfagi biri toplasada bende biraz kestirsem ne iyi olurdu

canım kalk kalk spor olur düzenle mutfagını:)
eşinin dogumgünü sanırım,sen o pastadan yemıycen demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…