nazcım geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin
düğün kimin??
canım kalk kalk spor olur düzenle mutfagını:)
eşinin dogumgünü sanırım,sen o pastadan yemıycen demi
sağol canım . sende hoşgeldin bu arada .düğün kızkardeşimin canım ALLAH kısmet ederse bu cumartesi
oldukça iradeliyim bugün.
evde elmalı tart ve tahinli çörek olmasına rağmen ağzıma bile sürmedim.
öğle yemeğinden sonra ara öğün olarak bir tane ekşi elma yedim.
akşama da pilavsız sadece çorba, etli mantar sote ve bol salata yicem.
ama benim kahvaltı sorunum var.
öğretmenim ve sabah evden 06:30 da çıkmam gerekiyor.
o saatte de kahvaltı yapamıyorum.
okulda ne yiyebilirim acep, evden ne götürebilirim yanımda hem doyurucu, hem de kalorisi az olan???
bende öğrenciyim iki dilim light ekmeğin arasına salça sürüyorum(bu salça anne salçası öyle hazır konserve salçası değil :)oldukça iradeliyim bugün.
okulda ne yiyebilirim acep, evden ne götürebilirim yanımda hem doyurucu, hem de kalorisi az olan???
Sagol tatlım haklisin bundan sonra öyle dicem yeter ki duymayim kalp kırıcı sözlerini :26:
Gerçi ne kocalar var çok şükür benim esim hiç kilomu yüzüme vurmuyor sadece uğraşma diyor hep uğraştın olmadı bosuna uzuyorsun kendini yine olmazsa yine üzeceksiniz diyor off bilmiyom Rabbim bu sefer yüzüme gülsün gitsin su kilolar gelsin bebisim
siz de bebiş stiyorsunuz sanırım. ben de inşallah adet olduktan sonra başlıycam çalışmalara. 5 ekimde bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah kimseye yaşatmasın...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin anne olmayı inşallah...
naz : evetkizlAR Oylama icin herkes adini yazip karsinia oyunu bildirsin lütfen
milhakem :evet
sprirochet:hayir
mumu:evet
bizde bir süre bıraktık ilaçları ama ben 5 ayda bir oldum. abimde doktor çok az dedi o 5 ayda da durmadan gittim doktora rahim kalınlaşıyor dedi yaklaşık 1,5 senede 3 kez oldum. geri ilaçlara döndük. ben psikiyatriye bile gönderildim.
insülin direnci var kilo veremiyorum kilo veremeyince adet olamıyorum hepsi kısır bir döngüde kilo var pkoluyum adet olamıyorum adet olamayınca kilo veremiyorum. ben hepsini kullandım en son belara kullandım iyi geldi ama bebiş istediğimizden (tek ben istiyorumilacı şimdi bıraktım.
abimde bastırdı insülin direncini çözmen lazım boşa diyet yapıyorsun dedi. glifor beni resmen öldürüyor. mide bulantısı kusma baş ağrısı tarif edemeyeceğim kadar kötü bir durumda oluyordum. 850 mg lığı 2 ye bölüp sadece uyurken içtim 1 ay, sonra 3 gün sabah akşam yarım aldım. sonra akşam 1 aldım şimdi de 2 hafta oldu olmadı sabah akşam 1 alıyorum yine kötüyüm ama alışma evresi işe yaradı biraz dayanacağım sağolsun abim çok açık sözlüdür yaklaşık 3 senede normale döneceksin dedi... ehhh görüldüğü üzere kilo vermem, çocuk yapmam konusunda hiç aceleci değilim :)))
günaydınnn 1.takım çıtırcıklar...gününüz dünden daha güzel olsun inş.
hemen dünki menümü vereyim,buraya yazmayınca suçlu hissediyorum kendimi
sabah
1 kase sepecial k
1/2 bardak süt
ara
1y.k kan üzümü
öğle
haşlanmış tavuk
bol salata
ayran,2 dilim ç.ekmeği
ara
yeşil çay
3 ad form çay
ara
1 elma
akşam
4-5 kaşık ıspanak yemeği
salata,yoğurt
2 dilim ç.ekmeği
ara
8-10 ad fındık
3,5 litre su,2 bardak yeşil çay
spor...30 dakika bisiklet,30 dakika yürüyüş,100 mekik
oyy sagol güzelim :) ya ben bi türlü alistiramadim kendimi su mutfagi tpolu tutma konusunda zaten bide ne kadar toplasan topla hemen karisiyor yine yaw ,
harıkasın neslicim,bu hafta sonucun bence cok ıyı çıkacak sıfır kaçamak:)
ben sabah simit yemek zorunda kaldım yaaa,elma diyeti yapıyorum gerçi ama umarım çok etkılemez
oldukça iradeliyim bugün.
genelde menülerim hep böyle esracım ama bu hafta spora ağırlık vericemsimittende bişey olucanı sanmıyorum diyetisyenim bana hafta 1 gün simit hakkı verdi ama şu ince simitlerden,ben onu hep pazar günleri kullanıyorum
sandviç yapabilirsin kepek ekmeği arasına peynir, domates, salatalık...
salatalık alırsın yanına, evden çıkarkende ılık süte bal karıştırıp gidersin acıkırsan 1 elma daha alırsın 10 gibi yersin...
üçgen krem peynir alabilirsin galeta yada form bisküviyle... tabi yine salatalıkla... ben iş yerine yeşil biber ve havuç götürüyorum belki sende ders aralarında yiyebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?