bizde bir süre bıraktık ilaçları ama ben 5 ayda bir oldum. abimde doktor çok az dedi o 5 ayda da durmadan gittim doktora rahim kalınlaşıyor dedi yaklaşık 1,5 senede 3 kez oldum. geri ilaçlara döndük. ben psikiyatriye bile gönderildim.
insülin direnci var kilo veremiyorum kilo veremeyince adet olamıyorum hepsi kısır bir döngüde kilo var pkoluyum adet olamıyorum adet olamayınca kilo veremiyorum. ben hepsini kullandım en son belara kullandım iyi geldi ama bebiş istediğimizden (tek ben istiyorum

ilacı şimdi bıraktım.
abimde bastırdı insülin direncini çözmen lazım boşa diyet yapıyorsun dedi. glifor beni resmen öldürüyor. mide bulantısı kusma baş ağrısı tarif edemeyeceğim kadar kötü bir durumda oluyordum. 850 mg lığı 2 ye bölüp sadece uyurken içtim 1 ay, sonra 3 gün sabah akşam yarım aldım. sonra akşam 1 aldım şimdi de 2 hafta oldu olmadı sabah akşam 1 alıyorum yine kötüyüm ama alışma evresi işe yaradı biraz dayanacağım sağolsun abim çok açık sözlüdür yaklaşık 3 senede normale döneceksin dedi... ehhh görüldüğü üzere kilo vermem, çocuk yapmam konusunda hiç aceleci değilim :)))