• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydınlar herkese hayırlı bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için

günaydın nazlıcım,nasılsın :16:

günaydın kızlar :3:güzel bir hafta olsun diliyorum ,sağlıklı,kaçamaksız, bol bol hareket :8: olan ....hafta sonu sakin gecmış sanırım topikte ,oku oku bıtmez dıyordum ama :68::68:e nerde benım rakıbelerım 2 sohbet edelım :7::7::7:

günaydın semacım :16: nasılsın,haftasonun nasıl geçti:34:bol kaçamak yaptınmı:23:

1.takımımın güzel,alımlı,fıstık hatunları hepinize günaydınnn:3::3::3:

güzel bi hafta olur inş.bizim için,ben bu sabah karın ağrısıyla uyandım,hayır reglimede daha 5-6 gün var bu neyin nesi anlamadım:26::26:

neslicim şişko bı gelın olmusmuyum.ınan darılmıcam ne dersen :) ..ben kendımı prenses gıbı hıssedıyodum ama bı baska gozun nasıl gordugunu cok merak edıyorum.:16:

Günaydınlaarr :)

o kadarr yorucu bir haftasonu gecirdimkii bu sabah uyanında okula gidemedim o derece :(
Kaçamak âlâsını yedim yürüyüş günde bes saat falan rahat yürüdüm :D

Arkadaslarımı gezdiricem derken kendimi helakk ettim :)))

Ama neyseki güzeldi iki tarafa mutlu ve mesuttu :)
Kaçamaksiz bir haftaya başlıyorum yarım kalan sporaa devamm..
Bu rada gecmisi aksama okurum smdi duş alıp okula :)
Kendinize iyi bakınn öpüldünüzz

güzel bi hafta olur inş.bizim için,ben bu sabah karın ağrısıyla uyandım,hayır reglimede daha 5-6 gün var bu neyin nesi anlamadım:26::26:

geçmiş olsun canım üşütmüşsündür..

günaydın nazlıcım ,nasılsın :16:

günaydın semacım :16: nasılsın,haftasonun nasıl geçti:34:bol kaçamak yaptınmı:23:

ııggg kem kümmm :)) e biraz yaptım aslında ama bol aktıvıte vardı canım yaktığıma inanıyorum ,cuma günü belli olur :34::34:

cumartesı menüm :

2012-10-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Haşlama Tavuk 0.30 PORSİYON 77.7
[2] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[3] Yaz Türlüsü 1 PORSİYON 221
[4] Topkek Çilekli 40 GRAM 167.6
[5] Erik Anjelik 200 GRAM 78
[6] Elma 2 ADET 120
[7] Kayısı reçeli 20 GRAM 57.4
[8] Kaymak 20 GRAM 41.6
[9] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[10] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55

Toplam : 1027.3 kal.

pazar menüm :

2012-10-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Pide 150 GRAM 399
[2] Karpuz 1 DİLİM 132
[3] İnek sütü 0.20 LİTRE 130
[4] ülker çubuk kraker 1 paket 158
[5] Biber Kızartma (soslu) 0.50 PORSİYON 60
[6] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[7] Cherry Domates 100 GRAM 19
[8] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[9] çoban salata 1 porsiyon 114
[10] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163
[11] Mücver 0.50 PORSİYON 92.5

bol bol yürüyüş (temiz hava):34:

Toplam : 1412.5 kal.

neslicim şişko bı gelın olmusmuyum.ınan darılmıcam ne dersen :) ..ben kendımı prenses gıbı hıssedıyodum ama bı baska gozun nasıl gordugunu cok merak edıyorum.:16:

aynen dediğin gibi prenses gibi olmuşsun canım,güzelliğin herşeyi gölgede bırakıyo,inan iltifat değil gerçek:16::16:
Günaydınlaarr :)

o kadarr yorucu bir haftasonu gecirdimkii bu sabah uyanında okula gidemedim o derece :(
Kaçamak âlâsını yedim yürüyüş günde bes saat falan rahat yürüdüm :D

Arkadaslarımı gezdiricem derken kendimi helakk ettim :)))

Ama neyseki güzeldi iki tarafa mutlu ve mesuttu :)
Kaçamaksiz bir haftaya başlıyorum yarım kalan sporaa devamm..
Bu rada gecmisi aksama okurum smdi duş alıp okula :)
Kendinize iyi bakınn öpüldünüzz

günaydın tatlım...ohhh haftasonları gezilmiş ne güzel, yediklerin uçup gitmiştir merak etme:34::34:
geçmiş olsun canım üşütmüşsünd
ür..

ııggg kem kümmm :)) e biraz yaptım aslında ama bol aktıvıte vardı canım yaktığıma inanıyorum ,cuma günü belli olur :34::34:

sanırım ayaklarımı üşütüyorum,eşimin onca ikazına rağmen terlik bazen çıkıveriyo ayağımdan:1::1:

hımm kaçamaklar yapılmış,neyse sen telafi edersin canım:34:

bizim burda 200-150 grlik dogranmis yikanmis karisik salata satiliyo bende olardan aliyorum öteki türlü illaki bir kismi bozuluyor tüketene kadar.

bu arada benden bu hafta bisey beklemeyin kizlar elimden geleni yapicam tabiki ama parmagim felaket ben görmemesitim kanadigi icin bakamamistim kan tutuyor beni yarin pansumana gidicem bugün kendim acayim dedim cünkü kurumus yapismis orda cikarirlerken gözümün yaisna bakmazlar suyal isteip cikardim ama cok zorlandim resmen bagira bagira cikardim haif kanadi yine krem sürüp yara bandi taktim ins yarina kadar yapismaz yine velhasil yarayida görmüs oldum :( uzun süre iylesecek gibi durmuyor,sag elim bide sol elimide kullanamyii hic beceremem ,ev desen alt üst,ah ahh 10 tane parmagimdan bir serce parmagim eksik ama halime bak Allahim hic sükkrümüzü bilmiyoruz hiccc Allah affetsin :)

çok geçmiş olsun güzelim ya... bak bu sayede solu kullanmayıda öğrenirsin bakma zorda kalınca herşey öğreniliyor... boşver evide napacaksın güzelim keyfinden yapmıyor değilsin ya kapı pencere hiç açma terlikleri olmadı 1 tur makineye at eve de parfüm sık olsun bitsin :D

sana da günaydın neslihancım...ben de 2 güne kadar regl olucam..çokm iştahlıyım..dolaptaki çikolatanın peşinde dolanıyorum ama yemiyorum..
günaydın kızlar :3:güzel bir hafta olsun diliyorum ,sağlıklı,kaçamaksız, bol bol hareket :8: olan ....hafta sonu sakin gecmış sanırım topikte ,oku oku bıtmez dıyordum ama :68::68:e nerde benım rakıbelerım 2 sohbet edelım :7::7::7:
günaydın semacım...
kızlarrrrr nerelerdesiniz...dünden beri kimsecikler uğramamış:26::26:umarım keyifler yerindedir:34::34:

benim keyfim gayet yerinde her ne kadar yorgun olsamda...bugün kahvaltıdan sonra 1 saat spor yaptım,bi güzel ter attım,ohhh nasıl iyi hissettim kendimi

sonrada sevdicekle çarşıya çıktık,biraz dolaştık,haftalık alışverişimizi yaptık...ıspanak,pırasa,kabak,marul maydonoz ne kadar sebze varsa almışız:1:

eve gelince hepsini bi güzel sirkeli suyla yıkadım,eşimde kuruttu,sonra birer kullanımlık poşetlere koydum,akşamları salata yaparken büyük kolaylık oluyo,dolaptan çıkarıp sadece doğruyorum

bide kara lahana almıştım onuda rondoda çekip limonladım,sonrada cam şişeye doldurup buzdolabına koydum,salata yaparken 2 kaşık yetiyo,en azından dolapta yarım beklemiyo:34:

ben de sebze alışverişimi yapizim yarınc anım..bu arada ne kadar da pratik hamaratsın...

SELAM ARKADAŞLAR....TÜNAYDINNN...
yogun bir hafta sonu geçirdim...kızım öksürükten duramıyor dün akşam biraz yatıştı bugün gene aynı...o yüzden dün çok üzgündüm...kıyamadım...
regl olucam bugün yarın o yüzden iştahım açık ama tutuyorum kendimi....

Iyhaftalar birinci takimin hos hatunlari. Burasi iyice sogumaya basladi bir kac gun sonrda disarda yurunmez artik. Bu gun kahvaltimda iki haslanmis yumurta, peynir, domates, ceviz vardi. bende bugun market alisverisi yapmayi dusunuyorum kalmadi evde sebze. Alisveris sonrasi yazarim oglen ve aksam yemegini.

merhaba kıscelerr nasılsınız?

ben kac gundur menu paylasımı yapamıyorum:(
bugunkı menum:

sabah tost
oğlen 2-3 parca pide uzum suyu ayran akşama bışey yemegı dusunmuyorum bu ara azıttım bıldıgınız gıbı deıl off 71 olmaM LAZIM ARTIK

sanırım herkes yoğundu bugün,ben öldüm resmen,o kadar iş arasına bide gerginlik,stres,saçma sapan şeyler offff:ssz::ssz::ssz:

neyse ben çıkıyorum kızçeler,akşama uğrarım:3::3:

Kizlar alisverisimi yaptim, yemegi koydum ocaga, kizimi uyuttum saat daha 11.bugun ogleden sonra ise gidiyorum.Oglen kabak yemegi, kozlenmis yogurtlu kirmizibiber yicem aksamada cig kofte partisi varmis daha yeni haberim oldu. Salatalarin arasina bir kac cig kofte sikistiracagim artik.

cumartesı menüm :

2012-10-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Haşlama Tavuk 0.30 PORSİYON 77.7
[2] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[3] Yaz Türlüsü 1 PORSİYON 221
[4] Topkek Çilekli 40 GRAM 167.6
[5] Erik Anjelik 200 GRAM 78
[6] Elma 2 ADET 120
[7] Kayısı reçeli 20 GRAM 57.4
[8] Kaymak 20 GRAM 41.6
[9] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[10] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55

Toplam : 1027.3 kal.

pazar menüm :

2012-10-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Pide 150 GRAM 399
[2] Karpuz 1 DİLİM 132
[3] İnek sütü 0.20 LİTRE 130
[4] ülker çubuk kraker 1 paket 158
[5] Biber Kızartma (soslu) 0.50 PORSİYON 60
[6] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[7] Cherry Domates 100 GRAM 19
[8] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[9] çoban salata 1 porsiyon 114
[10] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163
[11] Mücver 0.50 PORSİYON 92.5

bol bol yürüyüş (temiz hava):34:

Toplam : 1412.5 kal.
selam kızlar...bi selam veriyim çıkayım diyordum fitsemacım senin bu listeler gözüme çarptı..ben çok uzun süredir kalori sayıyorum.bu menülerle kilo veremezsin canım benim..1600 -1800 kalori arası yemen lazım.şu andaki kilon için bu rakamlar iyi..zamanla kilon azaldıkça kalori miktarını da azaltırsın..bi de düzen önemli..yani 1800 kalori yiyorsan bir ay kadar böyle olmalı..zaten aldığın kalori fazla gelirse kilo vermen takılır..miktarı azaltırsın o zaman..bide kızartma,reçel,çubuk kraker,kayma..bunlara elveda de artık:))protein ağırlıklı menüler kilo vermemi hep kolaylaştırmıştır.sana da tavsiye ederim..tabi yine sen bilirsin canım..

Kizlar alisverisimi yaptim, yemegi koydum ocaga, kizimi uyuttum saat daha 11.bugun ogleden sonra ise gidiyorum.Oglen kabak yemegi, kozlenmis yogurtlu kirmizibiber yicem aksamada cig kofte partisi varmis daha yeni haberim oldu. Salatalarin arasina bir kac cig kofte sikistiracagim artik.

offfff..benim yerime de ye lütfen:))çiğ köfteyi çok severim..

dünden itibaren yeniden diyete asılıyorum arkadaşlar..veriyim de kurtulayım artık..akşam 8 den sonra bişey yemedim dün..bugün de öyle yapayım diyorum..dünkü menüm.....
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 su bardağı yy süt
ara:
1 elma
ara:
1 şeftali
akşam:
1 tabak taze fasülye yemeği
1 kase çorba
salata
1 dilim kepek ekmek
ara:
1 elma
pazar olunca böyle oldu.....
bugünkü menüm.....
sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 kk yy peynir
1 su bardağı yy süt
ara:
1 elma
öğle:
yarım tabak et sote
salata
ayran
ara:
1 mandalina
ara:
1 armut
akşam:
1 tabak taze fasülye yemeği
1 kase yy yoğurt
kalorilerini girmeye üşeniyorum..yeterlidir diye düşünüyorum:))
bu arada hergün 2 fincan 9lu çay içiyorum.inşallah işe yarar..

selam kizlar,bugün evde yoktum gelemedim bi selam verip kacicam daha sonra gelebilirsem gelirim..

kizlar ben 2 3 hafta listeden iznie ayrilicam hayatimi bir düzene sokana kadar listeyi kötü etkilemek istemiyorum ama buradan izine ayrilmiyorum sadece listeden cikicam bi kac hafta yine burdayim mesj yazmaya lsitelerle ilgilenmeye devam edicem ,sadece bir düzene girebilmek icin biraz zamana ihtiyacim var

merhabalar kızlar,

günü hafif tamamladım diye aldım irmik helvasını oturdum pc nin başına (sonunda regl de oldum tatlı çekti canım) 2 çatal aldım kalorisepetine 1 porsiyon irmik helvası yazdım 528 kalori yazdı yuhhhhhhhh dedim hemen geri streçledim kaldırdım dolaba 1 incir aldım yedim bu yeterde artar yahu diyetteyim ben :)

Back
X