• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cansuuuuu seninle birlikte istediğimiz kiloya geliceez hiç merak etme sen benimde yerimde saydığım çok çok çok oldu ve biliyorum öğrenci olduumuz için dışarda yemek Allahın emri o yüzden dışarıda yiicez tabiki ama bak ben çok acıkınca hemen simit alıveriyorum kemire kemire yiyorum böylece hamburger patates koladan kurtuldum :D eğer arkadaşlarım bi yerlere oturalım diye diretirsen hemen lahmacun ayran yardımıma yetişiyor :) hem kendimi diyet pskolojisindede hissetmiyorum hem yanımdakilerde diyette olduğumu hissetmiyor :1:

spor kesinlikle yap bak bıkmadan usanmadan her gün bir hafta boyunca yapp. su mesela biz suyu çok fazla içemiyoruz ama en azından sabah kalkar kalkmaz mutlaka iki bardak su iç tek başına içemezsen yanında iki tane kuru kayısıyı kemirirken içersin :)

ben bu basen neresi onu anlayamıyorum yahuuu :1:

ben zaten hep ölçüyorum ama ölçerken hep aynı yerden ölçmek lazım bir tık aşağıya kayınca fazla çıkıp moral bozabiliyor:8::8:

canım benim çok teşekkür ederim önerilerin için ama arkadaşlara da uymak gerekiyor bazen ama olsun.vericem ben bu kiloyu pes etmiyeceğim.

aslında tekrar izinli diye yazılabilirmiş...oyy ne çok değişmiş listelerle ilgili...benim zamanımda yoktu böyle şeyler:1::1:

neyse haftaya düzeltiriz şebnemcim...sonuçta takımdan çıkma gibi bişey söz konusu değil,mumu olmadığı için böyle bi karışıklı oldu,aslında oda son halini görmüştü ama demekki gözünden kaçtı:34:

bu arada nasılsın,sanırım kıbrısa gitmiştin nasıl geçiyo tatilin

iyiyim sağol canım sen nasılsın. evet kıbrıstayım tatilde,güzel geçiyor gayet gezmece :)) tadını çıkarmaya çalışıyorum. Zor oluyor diyetteyken ama :D açık büfe olunca, ama dayanıyorum şükür.

TÜNAYDINN arkadaşlar....
hayırlı cumalar.....
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.....
kızım hasta az önce dr dan geldik grip başlangıcı..gece yine uyumadık..az önce güzelce emzirip ilacını verdim uyuttum..umarım ilerlemeden atlatırız....
KAPTANCIM o yüzden 2 gündür az girebildim umarım takıma girişim sorun olmaz...tam deneme süremde kötü denk geldi kuzumun hastalıgı...
gecmis olsun canim,suan paylasimin güzel gidiyor listeye girmende bi sakinca yok haftaya listedesin ins
bunu ben de yapmak istiyorum cnm...ama bazen zayıflayamıycam diye ümitsizliğe kapılıyorum..

canım çok geçmiş olmuş..elini rendeye katırmışsın...dikkat e kendine..

maydonoz suyu için çok iyi diyorlar..ama bn emzirdiğim için içemiyorum....sütü kesiyormuş..sevindim senin adına semacım.
sagolasin canim
CANLARIM ben 2 gündür ne yiyip içtiğii tam dengeleyemedim...düzensizdim..dün yemek bile yapamadım..o yüzden bugünden itibaren yediklerimi dengeleyip paylaşıcam...şimdi 5 i bir yerde çayım eşliğinde size yazıyorum...
bu arada hani emzirmek zayıflatıyordu....hani yaramaz bıdış bebişlerin arkasındna koşarken iğneden ipliğe geçiliyordu..beni niye hiç etkilemiyor ayollllll:15::36::1:
emzirme zayiflamaya cok yardimci amaaaa yemene azcik dikkat edip suyu bol ictikten sonra :34:
mumucuğum öncelikle bu motive edici yazın için çok teşekkür ediyorum sana.canım listeye girmek istiyorum.çünkü tekrar kilo vermezsem çok kolay pes ederim.ama listeye girince kendimi biliyorum küçük düşmeyi yediremem ve herkes kilo vericek bu hafta ben veremiyecekmiyim diye düşünürüm belki daha kolay veririm böylece.tabikide paylaşım çok önemli canım.ben aranızdayım artık hiç bir yere gitmek istemiyorum.beni de kabul ederseniz 55 kiloyla aranızdayım artık.
canim ,gec cevap verdigin icin listeye alamadik seni bu hafta ama sen kendini listede say ve ona göre cabala lütfen haftaya nurkelebekle birlikte listedesin ins
aslında tekrar izinli diye yazılabilirmiş...oyy ne çok değişmiş listelerle ilgili...benim zamanımda yoktu böyle şeyler:1::1:

neyse haftaya düzeltiriz şebnemcim...sonuçta takımdan çıkma gibi bişey söz konusu değil,mumu olmadığı için böyle bi karışıklı oldu,aslında oda son halini görmüştü ama demekki gözünden kaçtı:34:

bu arada nasılsın,sanırım kıbrısa gitmiştin nasıl geçiyo tatilin
canimciim ben bilerek sebnemi gecen haftadan izinli yazdim bu hafta kilo bildirmiycek diye öteki türlü bu hafta yazmis olsaydik ortalamaya dahil olacakti ve ortalama düsecekti :34:

iyiyim sağol canım sen nasılsın. evet kıbrıstayım tatilde,güzel geçiyor gayet gezmece :)) tadını çıkarmaya çalışıyorum. Zor oluyor diyetteyken ama :D açık büfe olunca, ama dayanıyorum şükür.

bende iyiyim çok şükür,tatilinin güzel geçmesine sevindim,açık büfeye rağmen dayanmanıda alkışlıyorum:46::46:

gecmis olsun canim,suan paylasimin güzel gidiyor listeye girmende bi sakinca yok haftaya listedesin ins

sagolasin canim

emzirme zayiflamaya cok yardimci amaaaa yemene azcik dikkat edip suyu bol ictikten sonra :34:

canim ,gec cevap verdigin icin listeye alamadik seni bu hafta ama sen kendini listede say ve ona göre cabala lütfen haftaya nurkelebekle birlikte listedesin ins

canimciim ben bilerek sebnemi gecen haftadan izinli yazdim bu hafta kilo bildirmiycek diye öteki türlü bu hafta yazmis olsaydik ortalamaya dahil olacakti ve ortalama düsecekti :34:

anladım mumucum,biraz değişmiş liste işleri,azıcık hata oldu bu hafta üzgünüm:43:

bende iyiyim çok şükür,tatilinin güzel geçmesine sevindim,açık büfeye rağmen dayanmanıda alkışlıyorum:46::46:

anladım mumucum,biraz değişmiş liste işleri,azıcık hata oldu bu hafta üzgünüm:43:

olsun canim problem degil,tam zamaninda yardimcin oldun tesekür ederim :) sonunda yükümün haifledigini hissediyorum verliginla

su linke bi göz atin derim kizlar faydali bilgiler mevcut

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/548706-alkali-diyeti.html

iyi geceler kızlar..bi cumayı daha atlattık inş.haftaya çok daha güzel bildirimler yaparız:21::21:

bugünki menümü yazayım hemencik

sabah
2dilim tahıllı ekmek
köy peyniri
domates,maydonoz

ara
3 kuru kayısı
1 yemek kaşığı kan üzümü
yeşil çay

öğle
1 porsiyon köfte
salata
ayran
2 dilim tahıllı ekmek

ara
2 ad grisini

ara
1 elma

akşam

yumurtalı pırasa kavurması
yoğurt
2 dilim t.b ekmeği

ara
1 elma
1 y.k kan üzümü

2.5 litre su

aktivite maalesef yok (canım istemedi,inş.yarın telafi ederim)

Son düzenleme:
olsun canim problem degil,tam zamaninda yardimcin oldun tesekür ederim :) sonunda yükümün haifledigini hissediyorum verliginla

su linke bi göz atin derim kizlar faydali bilgiler mevcut

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/548706-alkali-diyeti.html

işte buna sevindim canım:16::16:ayrıca biz takımız dimi yükü tek kişinin omuzlaması haksızlık:16::16:

ayrıca alkali diyetini inceledim biraz gerçekten bilmediğim şeyler var,suyun içine karbonat atıp ph ını yükseltmek çok ilginç geldi,hatta eşime söyledim (o ph konusunda çok takıntılıdır) hemen suya katalım diyo:1::1:

işte buna sevindim canım:16::16:ayrıca biz takımız dimi yükü tek kişinin omuzlaması haksızlık:16::16:

ayrıca alkali diyetini inceledim biraz gerçekten bilmediğim şeyler var,suyun içine karbonat atıp ph ını yükseltmek çok ilginç geldi,hatta eşime söyledim (o ph konusunda çok takıntılıdır) hemen suya katalım diyo:1::1:

hergün yeni birseyler cikiyor zaten :) ama buda zor bisey degil yani suyu limonlu ve karbonlu icmek

hergün yeni birseyler cikiyor zaten :) ama buda zor bisey degil yani suyu limonlu ve karbonlu icmek

aynen öyle:1: valla diyet yaptığım sürede denemedim şey kalmamıştır,bide bunu yapalım,sonuçta zararı olmaz faydası olur:34:

kızlar ben artık diyet yapamadığıma karar verdim.o yüzden menü de yazamaz oldum. ama öyle hemen pes etmek yokk. artık bir gece önceden yazağım menülerimi ve ertesi gün o yazdığımı uygulayacağım.

yarın ki menüm şöyle:

kahvaltı:
7 bitkili çay
meyveli müsli
1 şeftali

öğle:
ton balıklı salata
1 dl. tam çavdar ekmeği
1 elma

akşam:
etli sebze yemeği veya akdeniz salata
1 dl. tam çavdar ekmeği
1 armut

bunu yarın uygulamayan bilgiliye :33: böyle yapsınlar.

iyi geceler şimdilik. kız ancak uyudu o uyurken ben de uyuyayım biraz

kızlar ben artık diyet yapamadığıma karar verdim.o yüzden menü de yazamaz oldum. ama öyle hemen pes etmek yokk. artık bir gece önceden yazağım menülerimi ve ertesi gün o yazdığımı uygulayacağım.

yarın ki menüm şöyle:

kahvaltı:
7 bitkili çay
meyveli müsli
1 şeftali

öğle:
ton balıklı salata
1 dl. tam çavdar ekmeği
1 elma

akşam:
etli sebze yemeği veya akdeniz salata
1 dl. tam çavdar ekmeği
1 armut

bunu yarın uygulamayan bilgiliye :33: böyle yapsınlar.

iyi geceler şimdilik. kız ancak uyudu o uyurken ben de uyuyayım biraz
menü güzel uygulamassan sopa var :47: :1::1: ben ne etcem yarin bilmiyim ama sanirim diyetime dönebilirim zira elim calismaya basladi yavas yavas, spor yapbilrimyim bilmyorum ama deniycem bi

Son düzenleme:
selam fıstıklar..internet erişiminde bi sıkıntı vardı..telekomdan falan geldiler.anca çözülebildi.1 haftam gitmiş oldu..geçmişi biraz okudum.mumucum geçmiş olsun canım.yakınında olmak isterdim.o elle nasıl yemek yapıyorsun..üfff..çok acıyordur.
kilom 62.5 arkadaşlar..
ama bildiremedim:((
yine yazarım..öpüldünüz:54:

kızlarr ben iki günlük pirinç lapası diyeti yapıyorum bi sorun olmaz değilmi sizler için? fazla dikkat ettiğim söylenemez ama 2 haftadır hiç kilo vermemekde sinirimi bozuyor.

slm kızlar...bugün maalesef çalışıyorum:43::43:off sıcacık yatakta kocişi bırakıp gelmek çok fena oluyo:30:neyseki dönüşümlü olarak çalışıyorum cumartesileri

cumartesi olmasına rağmen bi türlü işlerimi bitirip yazamadım:19: öğle vakti gelmiş bilee:34:

selam fıstıklar..internet erişiminde bi sıkıntı vardı..telekomdan falan geldiler.anca çözülebildi.1 haftam gitmiş oldu..geçmişi biraz okudum.mumucum geçmiş olsun canım.yakınında olmak isterdim.o elle nasıl yemek yapıyorsun..üfff..çok acıyordur.
kilom 62.5 arkadaşlar..
ama bildiremedim:((
yine yazarım..öpüldünüz:54:
Allah razi olsun canim cok sükür acimiyor öyle zaten 2 gündürde bisey yaptigim yok bugün yaparim dedim ama bugünde tetenoz asisi oldugum yer agriyor cok kötü,saka gibi resmen böhüüüü :)) kilon icinde üzülme haftaya ins
inş haftaya liseteye giriyorum mumucuğum. :))

kızlarr ben iki günlük pirinç lapası diyeti yapıyorum bi sorun olmaz değilmi sizler için? fazla dikkat ettiğim söylenemez ama 2 haftadır hiç kilo vermemekde sinirimi bozuyor.
canim sagliglini bozacak seyler ypamadigin sürece bizim icin bir SIKINTI yok,rahat ol,ins istedigin sonucu alirisn
Günaydınlar ve iyi haftasonları kızlar

slm kızlar...bugün maalesef çalışıyorum:43::43:off sıcacık yatakta kocişi bırakıp gelmek çok fena oluyo:30:neyseki dönüşümlü olarak çalışıyorum cumartesileri

cumartesi olmasına rağmen bi türlü işlerimi bitirip yazamadım:19: öğle vakti gelmiş bilee:34:
oyy kolay gelsin güzelim ,zaman su gibi aksin gecsin ins :)

merhabalar kızlar...

alkali diyeti baya ilgimi çekti mumucum saol... hastanede diyet yaparkende baş hemşire durmadan limon sıkardı suyuna bende ondan kaptım herhalde o zamanki diyetimde sıkıyordum. yazında bir ara aklıma geldi de (burdaki suyu içemediğimden birazda) yazın limonu bozulmadan iş yerinde tutmak zor oluyordu dolaba koysam unutuyordum. şimdi kışın hep sıkarım zaten su içmeyi sevmem hele kışta gelirse damla damla tüketirim bu iyi oldu karbonatıda alıyım atayım çantama :)

diyet ne alemde derseniz dün skor yaptım menümü yazmayayım pc zor açıyor sayfaları hemen yazayım. 1400 kal. ile haftanın en yüksek rakamına ulaştım. daha bu birşey değil yarında pazar evde eşimle inşallah tozutmayız :D bugün erken çıkacağız inşallah evimde inmeyip biraz yürümeyi planlıyorum :P yarına hazırlık...

T_N neslihancım tebrik ederim bu arada haftanın galibi sensin üçümüzden... bugün yemeği dışardan getirecekler hala gelmedi elllerim titriyor gene :( acıktım acıktımmm

merhaba kızlar kahvaltımı bozmadan yaptım. şimdi ton balıklı salatamı yiyorum. akşama da listeme uyacağım inş.

menü güzel uygulamassan sopa var :47: :1::1: ben ne etcem yarin bilmiyim ama sanirim diyetime dönebilirim zira elim calismaya basladi yavas yavas, spor yapbilrimyim bilmyorum ama deniycem bi

uyguluyorummmmm :):32:

Günaydınlar ve iyi haftasonları kızlar
sana da güzel mutlu hafta sonları olsun

kociş evdeyken h.s. işe gitmek zor gerçekten göz açıp kapayana kadar akşam olsun inşallah

Back
X