cansuuuuu seninle birlikte istediğimiz kiloya geliceez hiç merak etme sen benimde yerimde saydığım çok çok çok oldu ve biliyorum öğrenci olduumuz için dışarda yemek Allahın emri o yüzden dışarıda yiicez tabiki ama bak ben çok acıkınca hemen simit alıveriyorum kemire kemire yiyorum böylece hamburger patates koladan kurtuldumeğer arkadaşlarım bi yerlere oturalım diye diretirsen hemen lahmacun ayran yardımıma yetişiyor :) hem kendimi diyet pskolojisindede hissetmiyorum hem yanımdakilerde diyette olduğumu hissetmiyor
spor kesinlikle yap bak bıkmadan usanmadan her gün bir hafta boyunca yapp. su mesela biz suyu çok fazla içemiyoruz ama en azından sabah kalkar kalkmaz mutlaka iki bardak su iç tek başına içemezsen yanında iki tane kuru kayısıyı kemirirken içersin :)
ben bu basen neresi onu anlayamıyorum yahuuu
ben zaten hep ölçüyorum ama ölçerken hep aynı yerden ölçmek lazım bir tık aşağıya kayınca fazla çıkıp moral bozabiliyor![]()
canım benim çok teşekkür ederim önerilerin için ama arkadaşlara da uymak gerekiyor bazen ama olsun.vericem ben bu kiloyu pes etmiyeceğim.