• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar güzel bır haftasonu olsun diliyorum ....dün akşam girdim fakat yazamadım nasılsınız kaçamak yokk diyete devam :15:bakalım bu hafta kım 1. olacak :15::15::15:

dün akşam ki menüm:56:

2012-10-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Yürümek (Asfalt) 25 dak 165
[2] Süt 0.25 LİTRE 170
[3] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[4] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[5] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[6] Erik Anjelik 100 GRAM 39
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Kestane (kavurulmuş) 100 GRAM 245
[9] Kavun 200 gr 66
[10] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[11] çoban salata 1 porsiyon 114
[12] Balık Tava 0.50 PORSİYON 185

Toplam : 1013 kal.

canlarım ben 2 gün yokum bilginize biraz gezip dolaşayım kır bayır ohhh :21:köyümüz yakın oraya gidiyorum akşam, pazartesi görüşürüz diyeti bozmayın eşlerin kandırmasına izin vermeyin sakın :20: cuma dediğin neki 3 günde geliyo :9::16::16::16::16:

Selam kizlar nasilsiniz? Bugun iki yumurtali omlet, peynir domates, salatalik, yarim dilim kendi yaptigim ekmekten yedim.
Oglen bezelye ve salata yicem. Aksama disarda oluruz buyuk ihtimal. Dun kickboxIng and step karisimi ders vardi ona girdim. Bugun sadece yuruyus yaparim. Beden olcusu verelim tabiki ama nerden olcum yapcaz simdi beli olcerken gobek deligindenmi olcuyoruz:))

hergün yeni birseyler cikiyor zaten :) ama buda zor bisey degil yani suyu limonlu ve karbonlu icmek

Kizlar burdaki okudugum bilimsel bir yazida su ph degeri yumurta zarinin polaritesini etkiledigi icin bebegin cinsiyetini belirlemede kullaniliyormus:)) limonlu asidik seyler bebegin cinsiyetini kiz yapiyormus. Yani sut ve sut urunleri, limon, sirke gibi yiyeceklerle beslenen(uc ay gibi bir sure) annenin kizi, alkali diyetle beslenen annenin bebegi erkek oluyormus. Bu tamamiyle yumurta zarinin ph iyla ilgiliymis. Hersey allahtan tabi:)))

kızlarrrrr nerelerdesiniz...dünden beri kimsecikler uğramamış:26::26:umarım keyifler yerindedir:34::34:

benim keyfim gayet yerinde her ne kadar yorgun olsamda...bugün kahvaltıdan sonra 1 saat spor yaptım,bi güzel ter attım,ohhh nasıl iyi hissettim kendimi

sonrada sevdicekle çarşıya çıktık,biraz dolaştık,haftalık alışverişimizi yaptık...ıspanak,pırasa,kabak,marul maydonoz ne kadar sebze varsa almışız:1:

eve gelince hepsini bi güzel sirkeli suyla yıkadım,eşimde kuruttu,sonra birer kullanımlık poşetlere koydum,akşamları salata yaparken büyük kolaylık oluyo,dolaptan çıkarıp sadece doğruyorum

bide kara lahana almıştım onuda rondoda çekip limonladım,sonrada cam şişeye doldurup buzdolabına koydum,salata yaparken 2 kaşık yetiyo,en azından dolapta yarım beklemiyo:34:

2 günlük menümüde yazayım

CUMARTESİ
sabah
kepek ekmekli sandviç
yeşil çay

ara
3 kuru kayısı
1 y.k kan üzümü

öğle
tavuk sote
büyük kase salata
ayran

ara
200 ml süt
2 grisini

ara
3 erik

akşam
karnıbahar kısırı
salata
yoğurt
2 dilim ç.ekmeği

ara
2 küçük portakal
1 y.k kan üzümü

3 litre su,1 saat yürüyüş

PAZAR

sabah-öğle
1 simit
köy peyniri
haşlanmış yumurta
sucuk:17:
domates,salatalık
yeşil çay

ara
1.y.k kan üzümü

akşam
hamsi tava
bol salata
2 dilim ç.ekmeği

ara
1 kivi
1.y.k kan üzümü

2 litre su,1 saat spor:32::32:

bu arada semacım imzan çok hoşuma gitti,:16::16:haftanın 1.si neslihan....çok hoş,ben şimdi bunu gördükçe dahada hırslanırım:34:

Son düzenleme:
kızlarrrrr nerelerdesiniz...dünden beri kimsecikler uğramamış:26::26:umarım keyifler yerindedir:34::34:

benim keyfim gayet yerinde her ne kadar yorgun olsamda...bugün kahvaltıdan sonra 1 saat spor yaptım,bi güzel ter attım,ohhh nasıl iyi hissettim kendimi

sonrada sevdicekle çarşıya çıktık,biraz dolaştık,haftalık alışverişimizi yaptık...ıspanak,pırasa,kabak,marul maydonoz ne kadar sebze varsa almışız:1:

eve gelince hepsini bi güzel sirkeli suyla yıkadım,eşimde kuruttu,sonra birer kullanımlık poşetlere koydum,akşamları salata yaparken büyük kolaylık oluyo,dolaptan çıkarıp sadece doğruyorum

bide kara lahana almıştım onuda rondoda çekip limonladım,sonrada cam şişeye doldurup buzdolabına koydum,salata yaparken 2 kaşık yetiyo,en azından dolapta yarım beklemiyo:34:

bizim burda 200-150 grlik dogranmis yikanmis karisik salata satiliyo bende olardan aliyorum öteki türlü illaki bir kismi bozuluyor tüketene kadar.

bu arada benden bu hafta bisey beklemeyin kizlar elimden geleni yapicam tabiki ama parmagim felaket ben görmemesitim kanadigi icin bakamamistim kan tutuyor beni yarin pansumana gidicem bugün kendim acayim dedim cünkü kurumus yapismis orda cikarirlerken gözümün yaisna bakmazlar suyal isteip cikardim ama cok zorlandim resmen bagira bagira cikardim haif kanadi yine krem sürüp yara bandi taktim ins yarina kadar yapismaz yine velhasil yarayida görmüs oldum :( uzun süre iylesecek gibi durmuyor,sag elim bide sol elimide kullanamyii hic beceremem ,ev desen alt üst,ah ahh 10 tane parmagimdan bir serce parmagim eksik ama halime bak Allahim hic sükkrümüzü bilmiyoruz hiccc Allah affetsin :)

bizim burda 200-150 grlik dogranmis yikanmis karisik salata satiliyo bende olardan aliyorum öteki türlü illaki bir kismi bozuluyor tüketene kadar.

bu arada benden bu hafta bisey beklemeyin kizlar elimden geleni yapicam tabiki ama parmagim felaket ben görmemesitim kanadigi icin bakamamistim kan tutuyor beni yarin pansumana gidicem bugün kendim acayim dedim cünkü kurumus yapismis orda cikarirlerken gözümün yaisna bakmazlar suyal isteip cikardim ama cok zorlandim resmen bagira bagira cikardim haif kanadi yine krem sürüp yara bandi taktim ins yarina kadar yapismaz yine velhasil yarayida görmüs oldum :( uzun süre iylesecek gibi durmuyor,sag elim bide sol elimide kullanamyii hic beceremem ,ev desen alt üst,ah ahh 10 tane parmagimdan bir serce parmagim eksik ama halime bak Allahim hic sükkrümüzü bilmiyoruz hiccc Allah affetsin :)

üfffffff...üfff...Ya şafi şifa ver diye dua et canım..Allah yardımcın olsun..

hı hı..hedefe az kaldı şükür..ben iyiyim..bi taraftan internetten hocayı dinliyorum.bi taraftan sana yazıyorum.oğlum ders çalışıyor.eşim tv seyrediyor.herkes kendi aleminde:))

üfffffff...üfff...Ya şafi şifa ver diye dua et canım..Allah yardımcın olsun..
Allah razi olsun
hı hı..hedefe az kaldı şükür..ben iyiyim..bi taraftan internetten hocayı dinliyorum.bi taraftan sana yazıyorum.oğlum ders çalışıyor.eşim tv seyrediyor.herkes kendi aleminde:))

hangi hocayi dinliyon :) nurettin yildizi tavsiye ederim,face hesabin varmiydi senin?

bizde eşimle aynı şeyi düşündük bugün,sebzeler yıkanmış kurutulmuş satılsa ne güzel olur diye,yinede çok şükür herşey elimizin altında:16:

ahh mumum içim bi tuhaf oldu,benimde yaram çabuk iyileşmez,inş.seninki bi an önce kabuk bağlayıp iyileşir...canım sana yardımcı olucak birileri yokmu:26:

merhaba kızlar..neslişim:16:mumucum:16:nasılsınız

hoşgeldin ablaların gülü:16: ben çok şükür iyiyim,diyetede tekrar motive oldum...sende ne var ne yok:34:

bizde eşimle aynı şeyi düşündük bugün,sebzeler yıkanmış kurutulmuş satılsa ne güzel olur diye,yinede çok şükür herşey elimizin altında:16:

ahh mumum içim bi tuhaf oldu,benimde yaram çabuk iyileşmez,inş.seninki bi an önce kabuk bağlayıp iyileşir...canım sana yardımcı olucak birileri yokmu:26:

hoşgeldin ablaların gülü:16: ben çok şükür iyiyim,diyetede tekrar motive oldum...sende ne var ne yok:34:

ins canim Rabbim tüm hastalara sifa versin ins,tek yardimcim esim ama onlarda biye kadar, cok sükür tamamen iptal degilim ama yinede istedigim gibi hareket edemiyorum,icimdende gelmyior böyle ,idare edicez bi sekilde..Ya ceza ya imtihan,cezayse Rabbim affetsin ins imtihanla Rabbim hakkiyla cikabilmeyi nasip eylesin..olacak la ölecege care oyk bu hayatta

Allah razi olsun

hangi hocayi dinliyon :) nurettin yildizi tavsiye ederim,face hesabin varmiydi senin?

face hesabım var tabi..muhammedhüseyini dinliyorum.şu anda Allahın EAĞLA ismini anlatıyor..aslında sabahtan oturdum başına..bu dinlediğim kaçıncı isim..mübareği dinlemeye doyamıyorum yaaa..az önce eşim geldi..bıkmadın mı daha diyor:))

hoşbuldum bidenem..evet diyet konusunda bu sefer çok azimlisin..dukanda da öyleydin sen..inşallah bu sefer olacak..ben biligsayarın başından sadece zorunlu hallerde kalkıyorum:))kalan zamanlarda hocayı dinliyorum.not alıyorum..duygulanıyorum ağlıyorum kendi kendime..keşke bunları anlatacak birileri olsa diyorum..

günaydınlar herkese hayırlı bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için

günaydın kızlar :3:güzel bir hafta olsun diliyorum ,sağlıklı,kaçamaksız, bol bol hareket :8: olan ....hafta sonu sakin gecmış sanırım topikte ,oku oku bıtmez dıyordum ama :68::68:e nerde benım rakıbelerım 2 sohbet edelım :7::7::7:

2 günlük menümüde yazayım

CUMARTESİ
sabah
kepek ekmekli sandviç
yeşil çay

ara
3 kuru kayısı
1 y.k kan üzümü

öğle
tavuk sote
büyük kase salata
ayran

ara
200 ml süt
2 grisini

ara
3 erik

akşam
karnıbahar kısırı
salata
yoğurt
2 dilim ç.ekmeği

ara
2 küçük portakal
1 y.k kan üzümü

3 litre su,1 saat yürüyüş

PAZAR

sabah-öğle
1 simit
köy peyniri
haşlanmış yumurta
sucuk:17:
domates,salatalık
yeşil çay

ara
1.y.k kan üzümü

akşam
hamsi tava
bol salata
2 dilim ç.ekmeği

ara
1 kivi
1.y.k kan üzümü

2 litre su,1 saat spor:32::32:

bu kadarcıkmı neslıhan ,şöyle börek çörek beklerdim senden bununla insan doyarmı:23::23::23:maaşlhh bu lısteyle bu hafta yıne şansımız kalmıyor rakıbem :34: afiyet olsun:16:

Back
X