• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hımmmm güzelllkaydirigubbakcemile2
peki motivasyon eksik denildiğinde, ben uzun haftaalr bounda diyete devam edebilme hissiyatım mı eksik demek istiyoruz??
zaman ne yapabilriiz bi düşünelim, o hissiyatı geri getirmek içinnnn

aynen öyle kaptan ...

biraz düşünelim neler yapabiliriz..
ama birbirimizi takip cok önemli..
o yüzden de bolca paylaşım diyorum ben...

haa bu arada bana mekik cezası vermeyin sakın,sezeryanlıyım yapamıyorum.
evde eliptik bisiklet var.
15er dk.lık seanslarla ona biniyorum.
onunla ilgili bişeyler olabilir benim için..

bir de benim tartı elektronik değil malesef,o yüzden hafatdan haftaya tartılıyorum ben.
öyle 100 gr gitmiş mi gitmemiş mi anlamam pek mümkün değil şimdilik...

1 hafta agzıma pilav sürmeyecem ama şişligim için lapa yapacam onu dışında yok hadi bakalım iyi gidiyoruz bu motive olduktan sonra veririz be neşe 100 grm falan..merak ettim ya akşam tartılayım bide tartılayım ne kadarlık fark olacak..aslında ben vermek dursun şurada aldım diye tırsıyorum malum igneler bu geçen haftadan bu yana daha çok tesir eder...inş almamışımdır fazla ..

1 hafta deil canımcımm
1 kilo verene kadarrrr :)
artık bu ne kadar sürerse snein içinnn :)
yani bu da emek oluyro ki 68 kilo olana kadarr sana pilav ve hamur işi hiç yok
hele öyle kızartmalı patlıcan lı imam bayıldı yemekeklr hiç yokk neyseki öğlen yemişsin bunlarıkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
herbal'dan yasam oykusu
===================

arkadaslar ben size kendimden ornek vereyim. ibreti alem olsun.

benim boyum 1.70 cm. 6 yil once evlenirken 66 kilo idim. ilk 73'lere ciktigimda dedim ki noluyoz ya. 75'i gordugumde dedim ki kusura bakmayiniz, aynen dedigimi yazayim, oha be bu ne ya, benim maksimum kilom olsa olsa budur. sonra 80, 85 derken. dedim off off 85 mi?
amma cok. herhalde ne kadar yesem ne yapsam ne etsem bu ancak bu kadar kilo alirdim.
ama azmedince oluyomus. 90'lari gordum sonra da 95 olunca. artik geri sayim basladi.
hadi bakalim herbalcik dedim. artik geri sayacaz tartida ileri gitmiycez.

kilo almamdaki en onemli sebep,
hareketsiz yasanti ( bebisten sonra ise donunce 10 kilo daha aldim, neden mi oturarak calistigimdan ve hic spor yapmadigimdan ve isyerinde kahve-cikolata molalari) ,
gec yemek yemek,
bi de dikkatsizce ne canin isterse yemek.
ayrica esime bakmak, o ne yerse ben de yedim. ama erkeklerin metabolizmasi kadinlara oranla 3 kat daha hizli calisiyormus.

eee kizlar, benden soylemesi bakarsan bag olur, bakmazsan dag olur demisler..

sporu ve yediklerinizi kontrol etmeyi, sinirlamayi ihmal etmeyin.

4 hafta once diyetisyene gitmeye basladim. 2 haftada bir ziyaret ediyorum. once hayatimda stil degisikligi tarzi bir seyler yapmaya calistik daha once de yazmistim(asansor kullanma, kepekli urunlere gecis vs.) , ikinci ziyaretimde de 1500 kalorilik bir diyet listesi verdi.

10 gundur bu diyeti takip ediyorum. 2 kilo verdim. su an 93 kiloyum. ve insallah sizlerle bu seruvene devam edicem. :1hug: onumuzdeki yarismada ben de varim. 1. olmayi kendimize hedef koyalim. :lepi: hadi basaralim kizlar.. a.s.

1 hafta agzıma pilav sürmeyecem ama şişligim için lapa yapacam onu dışında yok hadi bakalım iyi gidiyoruz bu motive olduktan sonra veririz be neşe 100 grm falan..merak ettim ya akşam tartılayım bide tartılayım ne kadarlık fark olacak..aslında ben vermek dursun şurada aldım diye tırsıyorum malum igneler bu geçen haftadan bu yana daha çok tesir eder...inş almamışımdır fazla ..

Bhk ve maviş yarın gözüm üstünüzde ona göre. tartılmayı unuttumu da kabul etmiyorum bu hafta, unutan elbiseleriyle tok gidip tartılsın napim:dilcikar:. Gidin bir eczaneye atrtılıp gelin öğleye kadar. Ona göre. Bu durumda kilo almış görünürsünüz de ben de size güzel güzel cezalar veririm hehe :jeyyar:

heeyy celik de gelsin lütfen lütfen!!

kaptan kaç kişi denem sürecindeyz şu an?
ve ne kadar açığımız var?
şansımız ne kadar yani onu bileliim...

tabiki gelsin davet ettim kendisnini
mavişcim yulafı da davet ettim
o da gelebilir
takımın ana giriş kapsının anahtarını da verdimm
kızlar şansınız avr ama ne akda rvar o bizde saklı kalsın...
size vereceğim linklere çalışanlar vee motivasyonu aartırıcı girişimde bulunanlarrr takımda kalıcıdır :))) bilineeekaydirigubbakcemile4

heeey kaydirigubbakcemile3bende geldim a.s.

bhk canımın içi desteğin için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

kuralları birisi söylerse çok sevinirim:1shok: Allah korusun yanlışlıkla çiğnerim atılırım falan
bide cuma yarışması kısmındada mı yazışıyoruz anlamadımdakafamçokkarıştı

Bhk ve maviş yarın gözüm üstünüzde ona göre. tartılmayı unuttumu da kabul etmiyorum bu hafta, unutan elbiseleriyle tok gidip tartılsın napim:dilcikar:. Gidin bir eczaneye atrtılıp gelin öğleye kadar. Ona göre. Bu durumda kilo almış görünürsünüz de ben de size güzel güzel cezalar veririm hehe :jeyyar:

kaydirigubbakcemile katı eğitimci sen de....

ben cezaya haketsem de haketmesem de varım,korkum yok..
extra sporu her zaman yapmam lazım.
evin içindeyim çünkü sürekli...

canlarım ben şimdi meyve ve süt atıştırıp çıkacağım, akşama ya da yarın okuyabilrim ancak yazdıkalrınızı fekatt bu sayfayı kaydediyorummm kaçıış yokkk :)))
not: maviş: meyve ve protein birlikte neden alınıyor sorunu cevaplayacaktım unuttum yeri gelmişken hemen cevaplayayımmma.s
meyvedeki: meyve şekerini protein kolundan tutuyorrrr ve gezdiriyor böylece kana biraz daha geç karışmış oluyorr ve böylece açlık hissi biraz daha geç nüksediyor bünyeye..
o sebebpldir ki sadece elma yediğimzide midemizde bir burulma ve açlık hissederiizzzyerimseniben

bu arada su içmeyen var mıııııııı???

bhk/ çelik198408/ yulaf
takımımıza yeni katılan herkese merhaba sevgili arkadaşlarr,
bizler burada yediklerimiz içtiklerimiz ve yaptımız sporları paylaşıyoruz, onun dışında kafamızı bozan fanni dünya işlerini diyiveriyoruz..hani birine aşık olursak alıyoruz burda soluğu, ya da kocamızla neyin kavga edersek söylüyoruz içimiz rahatlıyor deil mi herbaryumcum, ya da nişanlanıyoruz filen, gelip anlatıyoruz deil mi gözyaşıcım :)
yani istediin herşeyi paylaşabilirsin bizimlenn, bizlerde uygun oldukça gelip okur, yorum yazarız..

aşağıdaki linkleri vakit buldukça okumanızı tavsiye ederim

yarışma kuralları bu linkte;
http://www.kadinlarkulubu.com/cuma-yarismasi-nedir-t154953/index.html
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı - Kadınlar Kulübü

lütfen linkleri inceleyelim, yarına kadar hesaplama nasıl yapılır, nasıl alıntı yapılarak yazılır öğrenelim.....
takımda kalıcı olmanız için bu gerçekten çok önemli, başarılar herkeseeee

hesaplama da şöyle yapılıyor tekrar hatırlatayım dedim..
ilk sıradaki geçen haftaki kilonuz : (A)
ikinci sıradaki bugün ölçüm yaptığınız kilonuz : (B)
üçüncü sıradaki bugünki kilonuz ile geçen haftaki kilonuz arasındaki fark, DİKKAT, eğer kilo almış iseniz - çıkması lazım :)) :(B-A)
dördüncü sıradaki ise; bu ikisi arasındaki farkın geçen haftaki kilonuza bölümü )ve sonrasında da 100 ile çarpımı, işte hepsi buuu

FORMÜL : ( A / B / (B-A) / % [(B-A)/A] x 100 KOLAY GELSİİİNNNN

not:önüüzdeki haftadan itibaren takıma resmi olarak katılıp kuralları uygulamaya başlayacaksınız, o sebeple hesaplamalrın nasıl aypıldığını sistemin nasıl çalıştığını biraz çalışırsanız çok i yi olur kelebekler :))

1.TAKIM KURALLARI

Kural 1: bildirmde cumaya kalmayacağız, o iş takım içinde perşembeden bitmeli
herkes perşembe akşama kadar kilosunu bildirecek diye kural koyalım ve öyle devam etsin

Kural 2: 2 kez mazeretsiz bildirm yapmayan kişi diskalifiye oluyor..

Kural 3 :yarışmamız CUMA YARIŞMASI arkadaşlar, yani peşembeden iki eliniz kanda da olsa, gelip kilonuzu bildirimenizi istiyorum...

Kural 4 : takımdaki herkes gelip en son sayfayı okumak yerine, en son nerde kaldı ise o sayfadan itibaren okumalı

Kural 5: herkes günlük yediklerini yazıyorrr vee kendi değerlendirmesini yapıor benim 2 üst mesajda yaptığım gibiiiiiia.s

sevgiler ve iyilikelr diliyorummma.s

tabiki gelsin davet ettim kendisnini
mavişcim yulafı da davet ettim
o da gelebilir
takımın ana giriş kapsının anahtarını da verdimm
kızlar şansınız avr ama ne akda rvar o bizde saklı kalsın...
size vereceğim linklere çalışanlar vee motivasyonu aartırıcı girişimde bulunanlarrr takımda kalıcıdır :))) bilineeekaydirigubbakcemile4

aceleciliğimle ünlü olan biri olarak son soru:jeyyar:

kaptan haftaya en geç söylersin di mi kimler daimi üye oldu diyebenneyaptımki

bhk/ çelik198408/ yulaf
takımımıza yeni katılan herkese merhaba sevgili arkadaşlarr,
bizler burada yediklerimiz içtiklerimiz ve yaptımız sporları paylaşıyoruz, onun dışında kafamızı bozan fanni dünya işlerini diyiveriyoruz..hani birine aşık olursak alıyoruz burda soluğu, ya da kocamızla neyin kavga edersek söylüyoruz içimiz rahatlıyor deil mi herbaryumcum, ya da nişanlanıyoruz filen, gelip anlatıyoruz deil mi gözyaşıcım :)
yani istediin herşeyi paylaşabilirsin bizimlenn, bizlerde uygun oldukça gelip okur, yorum yazarız..

aşağıdaki linkleri vakit buldukça okumanızı tavsiye ederim

yarışma kuralları bu linkte;
CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri - Kadınlar Kulübü
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı - Kadınlar Kulübü

lütfen linkleri inceleyelim, yarına kadar hesaplama nasıl yapılır, nasıl alıntı yapılarak yazılır öğrenelim.....
takımda kalıcı olmanız için bu gerçekten çok önemli, başarılar herkeseeee

hesaplama da şöyle yapılıyor tekrar hatırlatayım dedim..
ilk sıradaki geçen haftaki kilonuz : (A)
ikinci sıradaki bugün ölçüm yaptığınız kilonuz : (B)
üçüncü sıradaki bugünki kilonuz ile geçen haftaki kilonuz arasındaki fark, DİKKAT, eğer kilo almış iseniz - çıkması lazım :)) :(B-A)
dördüncü sıradaki ise; bu ikisi arasındaki farkın geçen haftaki kilonuza bölümü )ve sonrasında da 100 ile çarpımı, işte hepsi buuu

FORMÜL : ( A / B / (B-A) / % [(B-A)/A] x 100 KOLAY GELSİİİNNNN

not:önüüzdeki haftadan itibaren takıma resmi olarak katılıp kuralları uygulamaya başlayacaksınız, o sebeple hesaplamalrın nasıl aypıldığını sistemin nasıl çalıştığını biraz çalışırsanız çok i yi olur kelebekler :))

1.TAKIM KURALLARI

Kural 1: bildirmde cumaya kalmayacağız, o iş takım içinde perşembeden bitmeli
herkes perşembe akşama kadar kilosunu bildirecek diye kural koyalım ve öyle devam etsin

Kural 2: 2 kez mazeretsiz bildirm yapmayan kişi diskalifiye oluyor..

Kural 3 :yarışmamız CUMA YARIŞMASI arkadaşlar, yani peşembeden iki eliniz kanda da olsa, gelip kilonuzu bildirimenizi istiyorum...

Kural 4 : takımdaki herkes gelip en son sayfayı okumak yerine, en son nerde kaldı ise o sayfadan itibaren okumalı

Kural 5: herkes günlük yediklerini yazıyorrr vee kendi değerlendirmesini yapıor benim 2 üst mesajda yaptığım gibiiiiiia.s

sevgiler ve iyilikelr diliyorummma.s

tşkler nrmyn süt alayım bugün ya unutyorum hep.yulafcım hoşgeldin her gün buradada paylaşımda bulunacaz ne yediklerimizi ne aktivite yaptıgımızı..bhk bende evde olsam daha hareketli olurum ama malesef işte oldugum için ara ara masadan kalkıp ofiste yürüyorum ha asansör kullanmıyorum.. başka da yok maalesef..

selamlar,

"CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı" topicinde yeni uye oldugumu ve kendime takim aradigimi belirttim. mavideniz ve nrmyn arkadaslarimiz diger takim arkadaslarina uygun oldugu takdirde 1. takima gelebilecegimi belirtti.

ergenlikten bu yana her zaman balik etli biriydim. donem donem kilo veriyor, donem donem de aliyordum. 70-75 arasi gidip geliyordum. 2007 yazinda kilo verecegim diye kendimi inandirdim ve spora basladim. 1 ay spora gidiyor, yediklerime dikkat ediyordum. cok kilo veremesem de vucudum sıkılastigi icin gayet fit duruyordum.

aradan zaman gecti. tatil bitti, okul basladi, yuksek lisans olunca aksamlari 19.00-22.00 okula gidip gelince aksam yemekleri 22.30-23.00 arasi olmaya basladi, verdiklerimi de azar azar almaya basladim. 2. donem ders kalmayip tez donemine gecince kilolar hizli hizli gelmeye basladi. ne oldugunu anlayamadan ben 10kg almis oldum. okulun bitip bitmeyeceginin stresi, tez danismani ile gecen stresli tartismalar, tekrar tekrar arastirip yazmak, uykusuz geceler, enerji ihtiyaci, cikolatalar, sekerler, gece 2 3'te yemeler hoooooop hosgeldin kilolar.

ailemin baskisi, ince ince laf gecirmeleri, erkek arkadasimin sisko diye hitap etmeye baslamasi ve yilbasi gecesi cekilen fotograflari gormem benim ne kadar cok kilo aldigimi gosterdi.
17-18 Ocak 2009'da karar verdim ve 19 Ocakta da diyete basladim.

sabahlari 10.30da uyaniyorum. 11.00'de kahvaltimi yapiyorum. 1 kase nesfit ya da 1 dilim kepek ekmegi, 1 domates, 1 salatalik, ara ara az peynir, az maydonoz, 1 fincan sekersiz cay.

11.00de kahvalti yaptigim icin oglenleri pek acikmiyorum. ama 14.00-15.00 gibi 1 meyve yemeye calisiyorum. haftada 3 4 gun 15.00'a dogru cikiyorum. yuruyus yolunda 90 dakika yuruyus yapiyorum, eve donuyorum. tabi sadece yuruyus yapmiyorum. gun icerisinde 100 mekik, 300 sag sol egilme, 3 sarki sopa cevirme gibi seyler yapiyorum.

17.30-19.00 arasi aksam yemegini yemeye calisiyorum. evde ne pisiyorsa az porsiyon olarak ondan yiyorum. yemekler de genelde az yagli oldugu icin ayrica diyet yemegi yapmak zorunda kalmiyorum.

aksam yemeginden 1 saat sonra da sekersiz yesil cayimi iciyorum. arada cok yemis, sis hissediyorsam 1 de soda iciyorum. onun disinda agzima bir sey surmuyorum yiyecek olarak. belki 1 meyve yesem iyi olabilir.

uyuma saatine gelince de genelde 1.00-3.00 arasi oluyor.

gunluk su tuketimim de 2.5-3 litreyi buluyor.

iste benim hikayem de bu kizlar :)

umarim beni kabul edersiniz araniza.

Yas: 25
Boy: 1.72cm
Kilo: Baslangic: 83 Su anda: 77.6

Son düzenleme:
teşekkürler nrmyn kurallar çok açık bende hep kilolu olmuşumdur geçen ocak aerobiğe başladım ve 64 kiloya kadar düştüm yazın bursa ya gittiğimde bütün arkadaşlarım akrabalarım beni incecik görecekti am olmadı 23 nisan da hamile olduğumu öğrendim çok sevindim ama bursa ya gittiğimde incecik değildim

hamileliğim süresince 85 kiloya kadar çıktı dpğumdan sonra 72 indim şuan 73 kiloyum tehlike çanları çalmaya başladıilk hedefim 14 şubatta kendimi sevmem için 69.9 kiloya inmek 60 lı sayıları görmek istiyorum idealim ise 59 kilo ki orta okuldan sonra görmedim ama başarabileceğimi biliyorum 78 kilodan 64 inmiş hatunum ben amaaaaaaa çok zordu yardım edin ne olur

Back