motivasyon, bence o isi basarabilecegimize dair birbirimize psikolojik olarak destek olmamizdir. hedeflerin ulasilabilir oldugunu gostermek, eger gercekten istersek basarabilecegimize inandirmaktir birbirimizi.
aslinda nesemesenin dedigi gibi mesela mekik cezasi gibi (sonucu pek faydali) cezalar mi versek acebaa? mesela ben bunu abarttim, sucumu biliyorum, su kadar mekik cekicem gibi. ertesi gun de su kadar mekik cekildi diye yazar gruba.
ben tuttum bu fikriii güzelcimm
cezalar yapıldı diye yazalımmm
destek çok önemli bu noktada, eğer her öğünüznüz ve ne yediklerinizi topluca yazarsanız ve altına eleştiriniz de yazarsanız, takım olarak olaya müdahil olabilirizzzzz
böylece bilmediklerimizi öğrenme, ve yaptığımız aynlışalrı düzeltme şansımız da olurrra.s
bence başaracağızzzz
olacak bu iş a.s
lütfen lütfen benide alın takımınıza bende yeni anneyim bişeyler yapmam lazım böyle tek başınada olmuyo ki cnm
herkese bol kilo vermeler birlikte olmak ümidiyle
merhaba canımcım, aramıza tabiki katılabilrisin ancak 1. takım olarak bir kaç önemli ve ciddi kuralalrımız varrr
bunun dışında cuma yarışmasının kendi içinde kuralalrı var..
eğer buraya vakit ayırıp kurallara uyabileceğini düşünüyorsan, hoş geldin aramıza güzel annecikkkkkkhihoyyyt
benim 2 haftadır uyduğum bi diyet listem var zaten ona devam...dediğin gibi notumuda tutuyorum ve belimde adımsayarımda takılı..ben 2 haftadır çok iyi gidiyorum şükürde önemli olan tekrar aynı hatayı yapıpta başa dönmemektakım olarak birbirimizi rahatsız etmeliyiz bence kaydirigubbakcemile3
edelim birbirimizi rahatsız alleysencimmm
böyle şişko olmak yokk
dün yeenim ne dedi bana biliomsunuzz
şişko nermin şişkoo nerminnnn:çok üzgünüm:
kız ben mekik falan yapamam dedim ya daha önce doktorum kesinlikle yapma dedi..hee veremiyorum işte veremiyorum yaa offf sıkıldım ....a kızlar yapayım alayım diyorum ama şu meyve ile süt neden bir arada olmalı idi merak ettim soracam unutuyorum hep..
sıkıldım demek yokk
veremiyprum demek yokk
önce buna inanmalısın ki beyinde bitirelim olayı..
şimdi sana mekik cezası vermeyz annem :)
ama sen de 1 kilo verene kadr hamur işi ve pilav yemeyeceğine söz ver..senin cezan da bu olsun ok mi??
evet kizlar 93 kiloluk minik kusunuz herbal bugunku kahvaltisini acikliyor:cokacimcoook
=================================================
- 1 dilim kepekli ekmek (60 cal.)
- 3 adet zeytin
- 1,5 kibrit kutusu bembeyaz peynir
- ve tabiki de herbal tea
yorum:
======
super bi kahvalti , biraz karbo biraz protein , eferim herbal hihoyyyt
(pek sevinme herbal , daha onunde 2 ogun var delikafadulden )
hepinize sevgiler canima.s.
kizlar aksam hareketi ihmal etmeyin..
herbalim harikas gidiyorsun rica etsem bir ertesi gün ya da akşa topğluca alaiblrimiyiz şu listeni ve özeleştirni a.s.
hareketi ihmal etmeyin kzılarr
kimler akşam tv izleyecek sorarım sizlereee
herkes bugün tv izlerken 15 dakika hişç durmadan adım atsın salonundaaaaaakaydirigubbakcemile