• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dün yediklerim:

sabah: 1 kase kuru üzümlü,sütlü yulaf ezmesi, salatalık,domates,peynir, yarım dilim kepekli ekmek

ara: 1 bardak yeşilçay, 3 tane pirinç,mısır patlağı(kahvaltıyı 6bucukta yapınca arada cok acıkıyorum:bbo:)

öğle havuçlu salatalıklı naneli yoğurt

ara: 1 bardak süt

akşam: çorba,yoğurt,piyaz (yağsız)

madde 1 : 1 bardak yeşil çay içtim
madde 2 : 1 lt su içtim
madde 3 : yoğurt bolca tükettim
madde 4 : mekikçekemedim henüz
madde 5 : bolca şükrettim
madde 6 : 60 kere cektim karnımı ama inanılmaz tansiyonum düştü,bir anda bayılacak gibi oldum.
bundan sonra gün içine yayarak yapıcam

ayyyy bhk cım senin tariflerde ciddi ağzımın sularını akıtıyo şöyle kalorisiz tarifleri arada paylaşalım kızlar şuan yaş pastamı yoksa havuçlu salatalıklı karışım mı desen 2 . sini isterim okadar canım istedi yani yarın öğle yemeği belli oldu he ehe senin salatalardan da yapmıştım canımcım

ayyy canım benim yaa :1hug:

dün yediklerim:

sabah: 1 kase kuru üzümlü,sütlü yulaf ezmesi, salatalık,domates,peynir, yarım dilim kepekli ekmek

ara: 1 bardak yeşilçay, 3 tane pirinç,mısır patlağı(kahvaltıyı 6bucukta yapınca arada cok acıkıyorum:bbo:)

öğle havuçlu salatalıklı naneli yoğurt

ara: 1 bardak süt

akşam: çorba,yoğurt,piyaz (yağsız)

madde 1 : 1 bardak yeşil çay içtim
madde 2 : 1 lt su içtim
madde 3 : yoğurt bolca tükettim
madde 4 : mekikçekemedim henüz
madde 5 : bolca şükrettim
madde 6 : 60 kere cektim karnımı ama inanılmaz tansiyonum düştü,bir anda bayılacak gibi oldum.

ben nerminden izin aldım yancı olarak :lepi:
buraya istedüğüm kadder girip, sürekli rahatsızlık verebülürüm, elimde izin kaadım var :dilcikar:

nassıız birinci takıııııım

kız bhk kaç kerem didim nane sütü azaltii deyü, yime şunu, onun yerine sumak yiin bare, hem sütü de artırıyo..

ben de böön kahvaltıda kuru üzümlü mısır gevreği yidiydim :utangac:

oku oku yeni bitirdim yazdıklarınızı... dilim şişmiş uzuuuunca birşeyler yazayım dedimnaniknanik bahsetmiştim dn izinliydim kızlar o nedenle yazamadım size. sadece kilo bildirimimi yapabildim. evde bilgisayar yoktu eşim işyerine götürdüğünden.akşama da evde değildik işte ancak şimdi yazabiliyorum..

cococum cok güzel spor yaptın bu hafta..
süper bi rakam bekliyorum wall senden heyecanla :1hug:

:jeyyar:

ben de öyle ümit ediyordum ama:1no2: canım yaaa 5 ay sonra regl oldum acaba diyorum ondan olabilir mi:uhm: bir haftanın 5 günü en az 35 dk eliptik bisiklete bindim. kalan 2 gün de birinde 120 diğerinde 70 dk yürüyş yaptım çünkü. ama kendimi kilo vermiş hissediyrum tartı beni yalanlasa dafisfisfis

bence bi kaç güne bi düşüş olur sende benneyaptımki

hoş etli ekmekleri simitleri de götürüyosun ya arada :jeyyar:

ay ben de hamur işine hasret kaldım walla.
bir poğaça simit börek yiyesim var :delphin:

bir kez simit bir kez de etliekmek yedim naniknanik ama biliyorsunuz ben baya hamur işi yesem de gr gr veriyordum. bu hafta o kadar yemedim. hakikaten dikkat ettim. etliekmeği bir konyalı olarak reddetme lüksüm yok :smiley-cool: ama elimden geldiğince az yiyorum. herşeye rağmen spor sonucu vereilmeliydim ama sonuç beni yıldırmadı spora tam gaz devam Rabb'imin izniyle...

1. TAKIM ** 101. ETAP **

Günaydın kızlar coco ve yasemin in hesaplamasını ve kendiminkini yaptım bi kontrol edermisiniz

teşekkürler canım:1hug:

kızlar bişey danışıcam..

bana kayınvalidem bir sürü kuru kayısı verdi.
ama normal marketlerden aldıklarımızdan değil.
yani görüntü kuru erik gibi.
sanırım güneşte kendi kurutuyor.
baya sert bişey.
çir diyorlar adına..

ay neyse cok uzattım.:bbo:
işte ben bunlardan hergün sindirimin için kaynatıp suyunu içicem,tanelerini de yicem.
sizde gece yatmadan mı yesem daha etkili olur,
yoksa sabah kalkınca mı benneyaptımki

benim dolapta her daim kuru kayısı bulunur canım. ama çekirdeksiz benimki. onları bir taşım kaynatıyorum şekersiz felan. soğuyunca blendırdan geçirip içiyorum ama meyve suyu gibi değil baya kıvamlı oluyor.
ben yatmadan içiyorum genelde ama çekirdekli olanı ıslatıp sabah içtiklerini duymuştum. sen de dene umarım faydası olur BHKcım...

yine kimse kalmamış buralarda..
benim de kız uyuyunca çenem düşüyor :bbo:

ay sölemeden edemicem.
dün 2 kişi bana cok zayıflamışsın,
çok farketmişsin dediler..
ay bi sevindim anlatamam.

söleyenlerden biri kayınpederimdi.
ki saolsun 9 aylık hamileyken bile bana çok kilo aldın sen diyip durmuştu.:bbo:

kocamaaannn tebrikler:lepi:insanın nasıl morali düzelior di mi...

geçen bir arkadaşım doğum öncesine dönmüşsün dedi banada şakkıdı oaysa nerdeee.. giydiklerimle komufle ediyorum dedim :roflol:

yaa evet..
zaten artık kaptan da olmıcak gündüzleri.
kesinlikle birbirimizi daha fazla motive etmeliyiz diye düşünüyorum.

şimdi aklıma geldi ama şöle bişeyler mi yapsak.
yani böle 2şer 3erli gruplar olsak kendi aramızda.
herşeyimizi takip etsek.
mesela ertesi gün birbirimize sorsak:
"dün yediklerini yazmadın?"
"sporunu yaptın mı" vs gibi..
ne dersiniz?
?

aynen ben de varım. dün burda olsam ilk takıma ben de dahil olurdum kesinyerimsenibenşimdi ilk takm dolduğuna göre ikinci takıma arkadaşlar aranıyor :1hug:

cocostarın bugün işleri var heralde :uhm:

izinliydim canım:smiley-cool:

veee dün yaptıklarım:

sabah:
sütlü elmalı yulaf

ara: milupa çay

öğlen:
yağda yumurta - 2 dilim ekmek

akşam:
yoğurt çorbası
sulu köfte
cevizli lokum sucuğu

bu arada akşam evde değildik. eliptik biziklete binemeyeceğim için 70 dk yürüyüş yaptım dün:lepi: hava da güzeldi. bakalım yeni bir haftaya başladık. bu arada takımımız kaçıncı oldu dün:uhm:

elifcino hoşgeldin canım aramıza:1hug:a.s.

madde 1 : 1 bardak yeşil çay içemedim - bugün alıp içmeye başlıycam kısmetse...
madde 2 : 2,5 lt su içtim
madde 3 : yoğurt - vazgeçilmezim...
madde 4 : mekik çekemedim dün akşam evde değildik...
madde 5 : Rabb'ime şükürler olsuuunnnn...
madde 6 : 50 kere cektim

......kaptancım hedefim süper olmuş o kadar hassas bi noktadaki ne ben o kadar kilo veremem diye kaygılanıyorum nede aman azmış kolaylıkla verebilirim diyorum zaman gösterecek elimden geleni yapacağım 21 mayısta 67.5 kilo olmak fikri çok hoşuma gitti y 59 ne zaman olurum kaptancım sence heycan yaptım 21 mayıs 67.5
11 haziran ?doğum günüm
16 temmuz ?düğün tarihimiz
1 ağustos ?eşimin doğum günü
1eylül ?okullar açılıyo
20 eylül ?ramazan bayramı

kaptancım soru işaretlerine hedeflerimi yazsan önce uzak hedflerimi belirlesemsengözlerimebaksanab
21 mayıs 67.5
11 haziran ?doğum günüm 66
16 temmuz ?düğün tarihimiz64,9
1 ağustos ?eşimin doğum günü63,2
1eylül ?okullar açılıyo60,1
20 eylül ?ramazan bayramı59,5
a.s. tebrikler canımcımmmmm:lepi:

merhaba arkadaslar,

yaw uyari almisim.. bu ihtiyacim olan en son seydi ama naapalim..

kusura bakmayin yulafim, arkadaslarim, bugun gec kalmamam gereken bir randevum vardi.
sabah cocugu hazirla, araba ben de oldugu icin, esimi ise birak vs derken, sabah tartilmama ve aklimda olmasina ragmen, araya bir seyler girince kosusturmacada, baglanamadim nete. eve geldigimde ancak baglanabildim ama saat oglen 1 olmustu. tabii bu sizin saatinize gore 8 oluyor.. yani iste gurbetin dezavantaji... senağlama off zaten cok sismanim.. bi de uyari aldim.. yaz da geldi sayilir.. yeni tartimla yine 90 lara dondum.. :sm_confused: ooff off :çok üzgünüm: kizim 6 yasina geleck ben halaaa dogum kilolarini veremedim.. :çok üzgünüm:

neyse canlarim, cok yavas ilerliyorum, ya da yerimde sayiyorum sanki.. sizin de motivasyonunuzu bozmadan kacayim ben.. optum sekerler..
herbalim kelbeğimm öyle hayıflanmak yokkk
şimdi hedefe odaklanmalısına.s
15 mayıs 88 leri görelim hadiii bakalımmmmmm

Günaydın kızlar...
Geçen haftayı (yani kilo aldığımı) unutup yeni bir haftaya başladım bugün itibari ile.
Kaçamaksız bir hafta geçirmek istiyorum Çok üzgünüm çoook
.....

kuşumm bu süperrr süper süperrrr
bu cuma birşeyleri kesin kutlayacağızzza.s
kaydirigubbakcemile2

.....

canımcım yulaflı süt yanında kahvaltı da ettiğini görmek çok sevindirci
ama 6. madde de niye öyle oldu anlayamadım,
ayakta duruyoruz ve burundan alıp ağızdan veriyoruz,
acaba fazla oksicen şeysi mi dokundu kisengözlerimebaksanab
gün içine yayarak yap madem senkaydirigubbakcemile2
madde 4. ü de sadece senin için 40 defa sağa sola eğilme olarak düzeltebilriiza.s

buraya istedüğüm kadder girip, sürekli rahatsızlık verebülürüm, elimde izin kaadım var :dilcikar:

kız bhk kaç kerem didim nane sütü azaltii deyü, yime şunu, onun yerine sumak yiin bare, hem sütü de artırıyo..

ooooo hoş gelmişlerrr elifcinooo
haydi bakalım
başla paylaşımlara, bak yakında düğünü olacak kuğularımız varr, takım kaptan yardımcımız desen 4,8 to go diyor :) gitti gidecek, takımımızın en iyi kilo vereni hayatcım desen 58 leri grdü çoktaaannn
sana mutlaaka yer açılır minik kuşş de haydi bakalım kaydirigubbakcemile5

21 mayıs 67.5
11 haziran ?doğum günüm 66
16 temmuz ?düğün tarihimiz64,9
1 ağustos ?eşimin doğum günü63,2
1eylül ?okullar açılıyo60,1
20 eylül ?ramazan bayramı59,5
a.s. tebrikler canımcımmmmm:lepi:

ayyyy kaptancım süpersin inş yüzünü kara çıkarmam hedeflerimi yazıp şimdi buzdolabının üstüne asacağım süper olmuşlar buda demek oluyoki ramazan bayramına çok hoş bi bayan olarak gireceğim gardolabımıda yenilerim artıkkaydirigubbakcemile5

şu 6 maddeyide yarın uygulamaya başlayacağım olurmu şeker bugün çok işim var yarın çok misafirim var da

coco cum bende 2 . takımda varım 1 kişi daha bulup yediklerimizi yaptıklarımızı paylaşalım ama beni sık sık dürtün olur mu özelden tel veririm çağrı atıp rahatsız edin beni heheh

hah bi sen eksiktin :mymeka:

arada bana gelip ne kadar da şişkosun,
ay bu hafta kilo veremedin mi vs tarzı şeyler diyip de beni gaza getireceksen gel tabi:jeyyar:

kaptanın da dediği gibi yakında sana kesin yer açılır zaten.
çünkü pek pek azimli bir grubuz biz maşalllah :nazar:

zeayla HYM yi de alsak tam aralık anneleri forumu olucak yanlız burası kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana hoşgeldiiiiiiiiiin
MG_124.gif

hem bu arada accık naneden bişey olmaz,
ben yulafla takviye ediyorum onu :delphin:

oku oku yeni bitirdim yazdıklarınızı... dilim şişmiş uzuuuunca birşeyler yazayım dedimnaniknanik bahsetmiştim dn izinliydim kızlar o nedenle yazamadım size. sadece kilo bildirimimi yapabildim. evde bilgisayar yoktu eşim işyerine götürdüğünden.akşama da evde değildik işte ancak şimdi yazabiliyorum..

ben de öyle ümit ediyordum ama:1no2: canım yaaa 5 ay sonra regl oldum acaba diyorum ondan olabilir mi:uhm: bir haftanın 5 günü en az 35 dk eliptik bisiklete bindim. kalan 2 gün de birinde 120 diğerinde 70 dk yürüyş yaptım çünkü. ama kendimi kilo vermiş hissediyrum tartı beni yalanlasa dafisfisfis

bir kez simit bir kez de etliekmek yedim naniknanik ama biliyorsunuz ben baya hamur işi yesem de gr gr veriyordum. bu hafta o kadar yemedim. hakikaten dikkat ettim. etliekmeği bir konyalı olarak reddetme lüksüm yok :smiley-cool: ama elimden geldiğince az yiyorum. herşeye rağmen spor sonucu vereilmeliydim ama sonuç beni yıldırmadı spora tam gaz devam Rabb'imin izniyle...

teşekkürler canım:1hug:

benim dolapta her daim kuru kayısı bulunur canım. ama çekirdeksiz benimki. onları bir taşım kaynatıyorum şekersiz felan. soğuyunca blendırdan geçirip içiyorum ama meyve suyu gibi değil baya kıvamlı oluyor.
ben yatmadan içiyorum genelde ama çekirdekli olanı ıslatıp sabah içtiklerini duymuştum. sen de dene umarım faydası olur BHKcım...

kocamaaannn tebrikler:lepi:insanın nasıl morali düzelior di mi...

geçen bir arkadaşım doğum öncesine dönmüşsün dedi banada şakkıdı oaysa nerdeee.. giydiklerimle komufle ediyorum dedim :roflol:

aynen ben de varım. dün burda olsam ilk takıma ben de dahil olurdum kesinyerimsenibenşimdi ilk takm dolduğuna göre ikinci takıma arkadaşlar aranıyor :1hug:

izinliydim canım:smiley-cool:

ay ben senin regl olduğunu unutmuştum.
kilo bile alsan çook normal..
ben regl döneminde en az bi kilo fazla cıktım bu sefer.
yavaş yavaş indi sonra da sabit kaldım.
vermek imkansız gibi bişey..

ama spor olayını takdir ediyorum walla.
maşallah sana..:nazar:

bu arada ben de 2 kilo daha inersem tam hamile kaldığım kilodayım ama
tam da kilo aldığım dönemdi..
o yüzden asla kabul etmek istemiyorum..

hadi siz de kurun bi takım..
kaptanımızın yerini tutmaz ama idare edicez artık:delphin:

canımcım yulaflı süt yanında kahvaltı da ettiğini görmek çok sevindirci
ama 6. madde de niye öyle oldu anlayamadım,
ayakta duruyoruz ve burundan alıp ağızdan veriyoruz,
acaba fazla oksicen şeysi mi dokundu kisengözlerimebaksanab
gün içine yayarak yap madem senkaydirigubbakcemile2
madde 4. ü de sadece senin için 40 defa sağa sola eğilme olarak düzeltebilriiza.s

kim bilir kaptanım ya ben de anlamadım neden öle düştü tansiyonum:uhm:
sağa sola eğilme hareketi süper:lepi:

ama mekik de şart da bi cesaret edemiyorum.
ne tatlı canım varmış ya :bbo:

Back