• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Slm kızlare bende savunmamı verdim dün neşecim beni anladıgına sevindim bu bir tür bahane gidi geliyor olabilir ama yaşayan anlar diyorum..gayret ediyorum ama maalesef olmuyor..inatla deniyorum bende..akşam yarım kase tarhana çorbası 2 parça tavada kızarmış et 2 kaşık pilav ve salata misafir dim yemekte lapa yapmayı düşünüyordum ama olmadı.. Bu sabah büsküvü yedim büsküvüdende sıkıldım bu akşam kepekli tost ekmegi alayım bari. Yazrım saat önce 2 ceviz 3 kuru kayısı yedim sütü yine unuttum inş bugün alacam..yazrım saat sonrada yemege inecem zaten..benden böyle..khenacım biz kaptana yüklenmiyoruz ki sadece bhk arkadaş kaptana olaya bir el atsın birşeyler söylesin ortalın canlansın şeklinde yazı yazdı yani kilo verememizin nedenin yada durgunlugumuzun sebebini ne kaptan ne başkası olarak gösterdik genel yazı aslında bu herkes sütüne alınmalı bence hergün buraya girip paylaşım yapılması gerkli diye bir kural varsa yapılmalı bence haksız mıyı9m..ne yaparsak yapalım önce kendimize zaten..eee sen ne yaptın bakayım?

Slm kızlare bende savunmamı verdim dün neşecim beni anladıgına sevindim bu bir tür bahane gidi geliyor olabilir ama yaşayan anlar diyorum..gayret ediyorum ama maalesef olmuyor..inatla deniyorum bende..akşam yarım kase tarhana çorbası 2 parça tavada kızarmış et 2 kaşık pilav ve salata misafir dim yemekte lapa yapmayı düşünüyordum ama olmadı.. Bu sabah büsküvü yedim büsküvüdende sıkıldım bu akşam kepekli tost ekmegi alayım bari. Yazrım saat önce 2 ceviz 3 kuru kayısı yedim sütü yine unuttum inş bugün alacam..yazrım saat sonrada yemege inecem zaten..benden böyle..khenacım biz kaptana yüklenmiyoruz ki sadece bhk arkadaş kaptana olaya bir el atsın birşeyler söylesin ortalın canlansın şeklinde yazı yazdı yani kilo verememizin nedenin yada durgunlugumuzun sebebini ne kaptan ne başkası olarak gösterdik genel yazı aslında bu herkes sütüne alınmalı bence hergün buraya girip paylaşım yapılması gerkli diye bir kural varsa yapılmalı bence haksız mıyı9m..ne yaparsak yapalım önce kendimize zaten..eee sen ne yaptın bakayım?

Mavişim haklısın burayı canlandıracak olan bizleriz. Kilo verecek olan da bizleriz. Başkalarına değil kendimize bakmalıyız. Kızlar yarın sabah tartılıcaz inşallah unutmayın.
az önce Türk kahvesi içtim ve cocostar yedim itiraf ediyorum canım çok çikolata istedi napim ağır çikolata yemektense onu yedim.

kızlar herkese merhaba..
gerçi geçmişi cok okuyamadım ama umarım ortalığı karıştırıp kaçmış gibi olmamışımdır.
son mesajları okuyunca utandım walla.
yanlış anlaşıldım galiba..
asla kaptanımıza bir şey demedim ben..
hem zaten neden suçlu olsun ki...

şaka yollu hadi canlanın demek istedim..y
oksa ben cok sevdim burayı..
sadece daha hareketli olsa daha iyi olur...
o kadar...

ben de hesabımı vereyim hazır gelmişken..
ben ancak giriyorum bugün çünkü sabah arkadasım geldi kahvaltıya..
yeni gitti.

2 bucuk haftadır ilk kez bugün hamur işi yedim.
gelirken börek poğaça getirmiş saolsun.
ben de yedim walla :bbo:

o yüzden bugün öğle yemeği yok bana...

onun dışında 3. haftadayım ve diyetim cok iyi gidiyor .
inş bu hafta da bir kilo vericem:lepi:

ben de hesabımı vereyim hazır gelmişken..
ben ancak giriyorum bugün çünkü sabah arkadasım geldi kahvaltıya..
yeni gitti.
2 bucuk haftadır ilk kez bugün hamur işi yedim.
gelirken börek poğaça getirmiş saolsun.
ben de yedim walla :bbo:
o yüzden bugün öğle yemeği yok bana...
onun dışında 3. haftadayım ve diyetim cok iyi gidiyor .
inş bu hafta da bir kilo vericem:lepi:

bhk canım ne bu börek poğaça :oklava: :oklava:? sen incecik bir anne mi olmak istiyorsun yoksa biber dolması gibi mi? Fındık kurdun büyüyünce "anne sen neden herkesin annesi gibi güzel değilsin? " derse ne cevap vericen bakim???Çok üzgünüm çoook.. hem şu kilo çizelgeni yap da kaç kilodasın görelim kuzum.

Kızlar ben de şimdi şekersiz çayımı içiyorum yanında 3-4 yuzlu çubukla açlığımı bastırıyorum ki akşama yemeklere saldırmayayım. Az önce de 3 kuruincir yedim. Sütle yiyecektim ama sütüm bozulmuş döktüm. Yarın alıcam inşallah. Kızlar akşam yemeğim de hazır inşallah portakallı kereviz (zeytinyağlı), yanında yine zeytinyağlı domatesli kabuklu prinç. Meyve olarak da portakal var. Nasıl gidiyorum kaptan ve tüm zarif bayanlar? :lepi:
Kakaolu püsküüte duyurulur bir daha beni o rezil listeye almana izin vermeyeceğim inşallah :dilcikar: göstercem sana gününü Çok üzgünüm çoook :sm_cool: :dance: hihoyyyt peh :dilcikar:

kız öyle deme yaa..
ben incecik bi ranne olucam,kararım kesin..
walla kaç haftadır ilk kaçamağım..
onu da fazlasıyla eritirim ben bugün sporla
motivem yerinde yani Allaha şükür..
çizelgeyi de yaparım aslında ama kızım da daha cok yeni malum,onunkini kaldıramıyorum bi türlü..
ben söylerim sıkı sık..
73 kiloyum :bbo:

selam 1. takımın çıtırlarııı nermincim nasılsın canım öpüyorum kocaamannnnnnn tabi umarım unutmadın benii :jeyyar:

bitterimm kelbeğimmmmmmhihoyyyt
nasılsın şirineee
takım arkadşalarım bu hoş bayab güzel kelebek kendisi 58 li kilolardan 48 kiloya inmiş bir azimedirrrrkaydirigubbakcemile5

biz iyiz canımcım,
ancakk kilo aldıkkk :(((
şimdi yeniden kilo vericezzzzzkaydirigubbakcemile2

Kızlar size eski diyet listemi buldum getirdim (diyetisyenim hazırlamıştı). Aşağıya 1400cal'lik şahsi hazırlanmış diyet listemi yazıyorum. İnşallah size de faydası olur.Listede / işareti yada demektir. Birini yerseniz diğerini yemiyorsunuz.

Kahvaltı: 1 dilim az yağlı peyir /1 haşlama yumurta
2 dilim ekmek/yarım simit
5 zeytin/2ceviz
çay(şekersiz)
salata

Ara: 1 porsiyon meyve (2 kurukayısı)

Öğle: 2 köfte büyüklüğünde et/8 kaşık kuru baklagil
1 porsiyon sebze (4-5 kaşık taze fasülye)
1 porsiyon ağsız salata
2ince dilim ekmek/ 6kaşık bulgur pilavı

Ara: 1porsiyon meyve
yarım bardak yoğurt/ 1 bardak ayran/ 3-4 kepekli bisküvi

Akşam: 2 köfte büyüklüğünde et/1 tavuk but
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase çorba/ yarım haşlama patates
1 bardak yoğurt
1porsiyon yağsız salata
2 ince dilim ekmek/ 6 kaşık erişte

Ara: 1porsiyon meyve
yarım bardak yoğurt/ süt

saol nrmyn cim.

bence hedefin super. iki ayda 6 kilo, cok makul, saglikli bi hedef.
hadi gorelim seni kaptan kaydirigubbakcemile5
görelim beni takımcımm hadi bakalımmmmmmm
herbalcim çok faydalı bilgiler vermişisnn
hepimiz bunbalrı hatırladıktann sonr abakın ne diyeceğimmm her hafta bir kişi böyle faydalı blgiler vermek üzere biraz araştırma yapsın ve bilgileirni biizle paylaşsın nasıl?
kızlar motivasyon motivasyon diyosunuzz
nolduu
öneriler de beğenilmiyor artıkk hıhhhhh
herseyin basi saglik.
gecen persembe gunu kizisimi kaymaya gotururken dustum sirt ustu. simdilik belim felan iyi cok sukur. ama zorlamamak icin bu hafta ne yuruyus ne de baska bi sey yapamadim.

iki gun sonra, yani persembe gunu bir hafta olacak. -genelde onemli bi sey yoksa 1 hafta bekleyip devam etmek daha uygun olur diye dusundum- , hem yuruyus hem de yuzmeye basliycam.

bi de ablam nivea body cd'sini yolliycak bana. o cok guzel bi cd'diydi. bbg ali vardi. belki bilenleriniz vardir. benim gibi himbilcik herbalcigi bile sportif eylemisti zamaninda.

canımmm çok çok geçmiş olsun lüğtfen dikkat et kendinie,
bence bi problem yok gibi görünse de sen bi doktora görün, bi film felan çekilsin...
nivea body cd si gerçekten çok faydalı ben de indirdim de işte
hergün skıştırın beni başladsın mı diye
halaaa başlayamadım ayolllll

1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmanaanasıl yardımcı olabiliriz?
4 - Kardeş takımınız olan 9. takımdan ya da kendi takımının en başarılısı kişisi olan hayat70 den koçluk yapmalarını ister misin?

iyi de bu mektubu nereye gönderecez yani nereye vereyim cvbını..
tatlım bunları paylaşım alanına yazıyoruzzz
ve püsküütümün de deidği gibi herkes günde 1 defa orada neler oluyorsa bi bakmalı
zaten ben siz elink gönermiştim, 96. mesajdan itibaren de okuyalım demiştima.s

mavi denizcim.. biz yarışmaya ait konuları paylaşım alanında konuşuyoruz..
bütün üyelerin her gün en azından bir kere alana göz atması gerekiyor..

Şimdi linki yanımda getirmedim ama diyet grupları forumunda "Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı" isimli yere yazacaksın.. Diğer arkadaşlarımız da oraya yazıyor zaten..
Şeniz
Süper kararlar alınıyor bence bu hafta 4. olduk bence herkes dikkat etmeye devam ederse 1. de oluruz. bence süper bi enerjimiz var herkes kendinden bişiler vermeli sadece kaptandan beklenmemelii diye düşünüyorum ben, hepimiz aynı yoldayız. herkes kendine dikkat etsin çok zayıflıyacağız diye sağlığınızdan olmayın sağlıklı zayıflayın. çok zayıflamak değil sağlıklı zayıflamak için uğraşmalıyız bencehihoyyyt
sağlıkla zayıflamak ilkemiz zaten kuğu gelinn
hadi bakalımmm :))
sey diycekyim nrymn , sen bu kilolari son aylarda aldigin icin gitmesi cok kolay olacak insallah. senin en avantajli yanin bu canim. onlarin sakin oturmasina izin verme tamam mi. hadi kaptancim gorelim seni. :lepi:
izin vermicemmkötükedihüso
öylee geldikleri gibi giderlerryerimseniben

....
- 1 tabak marul(1 tatli kasigi zeytin yagi, limon ve karabiber dokulerekten hazirlanmis)

dusuncemizi yazicaktik bi de yediklerimiz hakkinda,
efendim simdi lahmacun , var ya bu lahmacun , ah bu lahmacun ve kebaplar yuzunden..:roflol:

yok yok bence cok guzel, saglikli bi ogle yemegi oldu.

hem protein hem de karbonhidrat ihtiyacimi karsiladim lahmacun ile.
marul: yesil sebze iyi oldu.
ayran da super tabi (her ogunde yogurt tuketenlerin daha kolay zayiflandigi saptanmis, bi de bayanlar icin ileriye donuk kalsiyum deposu)
bu kendi öz eleştirilerimiz iyi oldu değil mi bayanalrrrr
ben tuttumm
bu arada marul salatası ve karabiber hiç denememiştim ben de yapıcam canımmm
.....
Evet bende kendimi eleştireyim bakalım. Sabah sadece kepek ekmeği olmamış galiba ama canım bişi istemedi sırf atlamayayım öğün diye yedim.
öğle yemeği gayet iyiydi bencee
Allahımm türk kahvesini yaratana gurban
köfte biraz fazla kaçmıl gibi ama ekmek yemediğimden kendimi affediyorum. bol salata süper bir tercihti benceee
piko ya gelince meyva yiyecektim ama nişanlım piko getirmiş. bende kırmamak için yedim yani yalan yok. zaten içinde kayısı parçaları vardı o kadar sertleşmişki dişimden olacaktım nerdeyse.. mirmirmirmir sonrada yattım iştee bu kadar
afferinn kuğucummmm
sen de kendini eleştirmişsin çok sevindimmm
bu arada diğer kuğu nerdeee
ona 2 kilo fazla yazacam bu hafta çabuk gelsin hıhhhh

Ders çalışıyorum ve canımı Türk kahvesi istettin kızım yawww. Ben de cuma zayıflama yarışması paylaşım alanına savunmamı verdim geldim kızlar. Bugünden itibaren diyetisyenimin verdiği liste yeniden ortaya çıkarılıp uygulanıyor inşallah. Ayrıca pembe kaplı yediklerim defreim de masamın üstünde herşey kaydediliyor. Bu sabah klasik kahvaltı, eşim kepekli ekmek almadığı için beyaz ekmeğin kulağından çok az yedim. Adetmiyim neyim anlamadığım bir durumum var 1 haftadır lekelenmeler şeklinde , canım bal istedi bal yedim az. Şimdi de Türk kahvesiyle bir ara inşallah.
neşecim şu takımda defter aldığını söyleyen tek sensin vallaaa
aferin kuzucummmm
pembe defterini yerim sneinn :))
savunmanda bana da yer verdiğin için çok teşekkür ederimmmm:utangac:
savunman için teşekkürler mavişşş
ancak şu yediklerimizi yazdıktan sonra kendimizi de eleştirecektikkk
şimdii
bence tavada kızartma et yememlisin, tabiki protein ihtiyacımız için et yemeliyiz günde 1 porsiyon ancak bu yağda kzıartma olammalıi lütfen bu konuya dikkat, ya elektirkli ızgarada ya da fırında ya da haşlama olarak tüketebilriizzzbu birincisi,
ikincisi ben pilav yediğimde hiç bi zaman 2 kaşıkta duramadım önce snei iki kaşık yeidğin için tebrik ederim ancak bir müddet en azından 1 kilo verene kadar yemesen piklav ve hamur işi nasıl oluryerimseniben
zira hormon tedavisi grdüğünü söylemişsin paylaşım alanında ve 1 kilo hedef koymuşsun kendine,
aslıdna tüm bunalrı yiyerek ve hormon tedavisi alarak hala aynı kiloda kalıyor olman çok şaşırtıcı :) ekstra tebrik ederima.s
Mavişim haklısın burayı canlandıracak olan bizleriz. Kilo verecek olan da bizleriz. Başkalarına değil kendimize bakmalıyız. Kızlar yarın sabah tartılıcaz inşallah unutmayın.
az önce Türk kahvesi içtim ve cocostar yedim itiraf ediyorum canım çok çikolata istedi napim ağır çikolata yemektense onu yedim.

kızlar herkese merhaba..
gerçi geçmişi cok okuyamadım ama umarım ortalığı karıştırıp kaçmış gibi olmamışımdır.
son mesajları okuyunca utandım walla.
yanlış anlaşıldım galiba..
asla kaptanımıza bir şey demedim ben..
hem zaten neden suçlu olsun ki...

şaka yollu hadi canlanın demek istedim..y
oksa ben cok sevdim burayı..
sadece daha hareketli olsa daha iyi olur...
o kadar...

ortalığı karıştırmak yok ben mesajı aldım :)))

size önerilerde de bulundum ama kimse oaralı olmuyorrrkaydirigubbakcemile2
.... Az önce de 3 kuruincir yedim. ....
3 müü
o tam bir bomba neşecimm
sen 2 den fazla götürme ondan:)))
kız öyle deme yaa..
ben incecik bi ranne olucam,kararım kesin..
walla kaç haftadır ilk kaçamağım..
onu da fazlasıyla eritirim ben bugün sporla
motivem yerinde yani Allaha şükür..
çizelgeyi de yaparım aslında ama kızım da daha cok yeni malum,onunkini kaldıramıyorum bi türlü..
ben söylerim sıkı sık..
73 kiloyum :bbo:
yerim seni motiveniii
kızını öpütk çok çokkkkk

kızlar bi sorum oalcaktıı
bu motivasyon kelimesinden anladığınız nedir? çok merak etmekteyimm
rica etsem cevap alabirli miyimm???

benim anladığım şu:

yani diyet yapma ve zayıflama isteği had safhada olup,
bununla beraber diyetini devam ettirme konusunda herhangi bir umutsuzluk ya da dirençsizlik hissi taşımayan..

daha uzun haftalar boyunca diyete devam edebilme hissi taşıyan...

hehe yani ben bu anlamda kullanıyorum...

nasılsınız kızlar yerimseniben
ben de savunmamı yaptım ama orada koskoca alleysen yazısını görmek beni çok utandırdıııı :utangac: bence birbirimize daha çok destek vermeliyiz..birbirimizi gaza getirelim :jeyyar:

ben de savunmamı yaptım ama orada koskoca alleysen yazısını görmek beni çok utandırdıııı :utangac: bence birbirimize daha çok destek vermeliyiz..birbirimizi gaza getirelim :jeyyar:

Kabul canım. Ben bugünden itibaren eski diyet listeme ve adımsayarıma geri dönüyorum ve pembe kaplı deftere yediğim içitğim herşeyi yazıyorum. Sen nasıl önlemler alacaksın?

benim anladığım şu:
bununla beraber diyetini devam ettirme konusunda herhangi bir umutsuzluk ya da dirençsizlik hissi taşımayan..

Peki buna dışarıdan biri nasıl müdahale edebilir senin dediklerin herkesin kendi içinde yaşadıkları. Yani ben homini gırtlak yiyorsam kaptan gelip boğazıma yapışamaz ki değil kaptan eşim bile yapamaz hergün yanımdayken. Kaptan yada bir başkası değil ancak ben motivasyonumu arttırabilirm diye düşünüyorum. Ha şunu yapabilirz yarış yaparız aramızda. Mesela yarın kilo veremeyene diğer kilo verenler cezalar verir. Sanal anca bir yere kadar... Hadi bakalım güzel annecik sen yarın geçen haftaya göre en az 100g bile vereme de gör bak sana ne cezalar vericem ben? Kork benden. Ben veremezsem sen de bana ver ceza. Maviş kız sana da gelecek bu hafta ceza ona göre. tartılamadım falan da dinlemem ona göre. Hadi bhk anne oldu bizde hiçbişi yok hemen başla mekiklere bakalım. Yarın senin için süper cezalarım var, hehe :jeyyar:

kaptanımız sen cok yaşa :lepi:

heh şöyle yola gel bakalım...kaydirigubbakcemile5

motivasyon, bence o isi basarabilecegimize dair birbirimize psikolojik olarak destek olmamizdir. hedeflerin ulasilabilir oldugunu gostermek, eger gercekten istersek basarabilecegimize inandirmaktir birbirimizi.

aslinda nesemesenin dedigi gibi mesela mekik cezasi gibi (sonucu pek faydali) cezalar mi versek acebaa? mesela ben bunu abarttim, sucumu biliyorum, su kadar mekik cekicem gibi. ertesi gun de su kadar mekik cekildi diye yazar gruba.

getirelim gaza kuşum yaa
ben de innanılmaz üzüldümmm
bir de listenin en sonudayız çubukkrakerle bennnkafamçokkarıştı
neler yağalımm söylesenee??

benim anladığım şu:

hımmmm güzelllkaydirigubbakcemile2
peki motivasyon eksik denildiğinde, ben uzun haftaalr bounda diyete devam edebilme hissiyatım mı eksik demek istiyoruz??
zaman ne yapabilriiz bi düşünelim, o hissiyatı geri getirmek içinnnn

Kabul canım. Ben bugünden itibaren eski diyet listeme ve adımsayarıma geri dönüyorum ve pembe kaplı deftere yediğim içitğim herşeyi yazıyorum. Sen nasıl önlemler alacaksın?

benim 2 haftadır uyduğum bi diyet listem var zaten ona devam...dediğin gibi notumuda tutuyorum ve belimde adımsayarımda takılı..ben 2 haftadır çok iyi gidiyorum şükürde önemli olan tekrar aynı hatayı yapıpta başa dönmemek:utangac:takım olarak birbirimizi rahatsız etmeliyiz bence kaydirigubbakcemile3

Back