....
- 1 tabak marul(1 tatli kasigi zeytin yagi, limon ve karabiber dokulerekten hazirlanmis)
dusuncemizi yazicaktik bi de yediklerimiz hakkinda,
efendim simdi lahmacun , var ya bu lahmacun , ah bu lahmacun ve kebaplar yuzunden..:roflol:
yok yok bence cok guzel, saglikli bi ogle yemegi oldu.
hem protein hem de karbonhidrat ihtiyacimi karsiladim lahmacun ile.
marul: yesil sebze iyi oldu.
ayran da super tabi (her ogunde yogurt tuketenlerin daha kolay zayiflandigi saptanmis, bi de bayanlar icin ileriye donuk kalsiyum deposu)
bu kendi öz eleştirilerimiz iyi oldu değil mi bayanalrrrr
ben tuttumm
bu arada marul salatası ve karabiber hiç denememiştim ben de yapıcam canımmm
.....
Evet bende kendimi eleştireyim bakalım. Sabah sadece kepek ekmeği olmamış galiba ama canım bişi istemedi sırf atlamayayım öğün diye yedim.
öğle yemeği gayet iyiydi bencee
Allahımm türk kahvesini yaratana gurban
köfte biraz fazla kaçmıl gibi ama ekmek yemediğimden kendimi affediyorum. bol salata süper bir tercihti benceee
piko ya gelince meyva yiyecektim ama nişanlım piko getirmiş. bende kırmamak için yedim yani yalan yok. zaten içinde kayısı parçaları vardı o kadar sertleşmişki dişimden olacaktım nerdeyse.. mirmirmirmir sonrada yattım iştee bu kadar
afferinn kuğucummmm
sen de kendini eleştirmişsin çok sevindimmm
bu arada diğer kuğu nerdeee
ona 2 kilo fazla yazacam bu hafta çabuk gelsin hıhhhh
Ders çalışıyorum ve canımı Türk kahvesi istettin kızım yawww. Ben de cuma zayıflama yarışması paylaşım alanına savunmamı verdim geldim kızlar. Bugünden itibaren diyetisyenimin verdiği liste yeniden ortaya çıkarılıp uygulanıyor inşallah. Ayrıca pembe kaplı yediklerim defreim de masamın üstünde herşey kaydediliyor. Bu sabah klasik kahvaltı, eşim kepekli ekmek almadığı için beyaz ekmeğin kulağından çok az yedim. Adetmiyim neyim anlamadığım bir durumum var 1 haftadır lekelenmeler şeklinde , canım bal istedi bal yedim az. Şimdi de Türk kahvesiyle bir ara inşallah.
neşecim şu takımda defter aldığını söyleyen tek sensin vallaaa
aferin kuzucummmm
pembe defterini yerim sneinn :))
savunmanda bana da yer verdiğin için çok teşekkür ederimmmm
Slm kızlare bende savunmamı verdim dün neşecim beni anladıgına sevindim bu bir tür bahane gidi geliyor olabilir ama yaşayan anlar diyorum..gayret ediyorum ama maalesef olmuyor..inatla deniyorum bende..akşam yarım kase tarhana çorbası 2 parça tavada kızarmış et 2 kaşık pilav ve salata misafir dim yemekte lapa yapmayı düşünüyordum ama olmadı.. Bu sabah büsküvü yedim büsküvüdende sıkıldım bu akşam kepekli tost ekmegi alayım bari. Yazrım saat önce 2 ceviz 3 kuru kayısı yedim sütü yine unuttum inş bugün alacam..yazrım saat sonrada yemege inecem zaten..benden böyle..khenacım biz kaptana yüklenmiyoruz ki sadece bhk arkadaş kaptana olaya bir el atsın birşeyler söylesin ortalın canlansın şeklinde yazı yazdı yani kilo verememizin nedenin yada durgunlugumuzun sebebini ne kaptan ne başkası olarak gösterdik genel yazı aslında bu herkes sütüne alınmalı bence hergün buraya girip paylaşım yapılması gerkli diye bir kural varsa yapılmalı bence haksız mıyı9m..ne yaparsak yapalım önce kendimize zaten..eee sen ne yaptın bakayım?
savunman için teşekkürler mavişşş
ancak şu yediklerimizi yazdıktan sonra kendimizi de eleştirecektikkk
şimdii
bence tavada kızartma et yememlisin, tabiki protein ihtiyacımız için et yemeliyiz günde 1 porsiyon ancak bu yağda kzıartma olammalıi lütfen bu konuya dikkat, ya elektirkli ızgarada ya da fırında ya da haşlama olarak tüketebilriizzzbu birincisi,
ikincisi ben pilav yediğimde hiç bi zaman 2 kaşıkta duramadım önce snei iki kaşık yeidğin için tebrik ederim ancak bir müddet en azından 1 kilo verene kadar yemesen piklav ve hamur işi nasıl oluryerimseniben
zira hormon tedavisi grdüğünü söylemişsin paylaşım alanında ve 1 kilo hedef koymuşsun kendine,
aslıdna tüm bunalrı yiyerek ve hormon tedavisi alarak hala aynı kiloda kalıyor olman çok şaşırtıcı :) ekstra tebrik ederima.s
Mavişim haklısın burayı canlandıracak olan bizleriz. Kilo verecek olan da bizleriz. Başkalarına değil kendimize bakmalıyız. Kızlar yarın sabah tartılıcaz inşallah unutmayın.
az önce Türk kahvesi içtim ve cocostar yedim itiraf ediyorum canım çok çikolata istedi napim ağır çikolata yemektense onu yedim.
kızlar herkese merhaba..
gerçi geçmişi cok okuyamadım ama umarım ortalığı karıştırıp kaçmış gibi olmamışımdır.
son mesajları okuyunca utandım walla.
yanlış anlaşıldım galiba..
asla kaptanımıza bir şey demedim ben..
hem zaten neden suçlu olsun ki...
şaka yollu hadi canlanın demek istedim..y
oksa ben cok sevdim burayı..
sadece daha hareketli olsa daha iyi olur...
o kadar...
ortalığı karıştırmak yok ben mesajı aldım :)))
size önerilerde de bulundum ama kimse oaralı olmuyorrrkaydirigubbakcemile2
.... Az önce de 3 kuruincir yedim. ....
3 müü
o tam bir bomba neşecimm
sen 2 den fazla götürme ondan:)))
kız öyle deme yaa..
ben incecik bi ranne olucam,kararım kesin..
walla kaç haftadır ilk kaçamağım..
onu da fazlasıyla eritirim ben bugün sporla
motivem yerinde yani Allaha şükür..
çizelgeyi de yaparım aslında ama kızım da daha cok yeni malum,onunkini kaldıramıyorum bi türlü..
ben söylerim sıkı sık..
73 kiloyum :bbo:
yerim seni motiveniii
kızını öpütk çok çokkkkk