Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben buralardayım..:jeyyar:

tam kızı uyuttum işlere giriştim spor yapıcam,
komşumuz takır tukur süpürgesiyle uyandırdı kızı ya..
cook kızgınım..
2 senedir hergün günde en az 3 kere süpürge açıyor.
abartmıyorum..
offff...........

meyabaa,

ben bugune 85 olacaktim amaa nerdeee :1no2:

cuma gunu yeni elektronik tartim uzerinden bildirim yapicam.

bir kac yuz gram almisim, tatil, regl vs. derkene.. cumaya kadar onlari vermeye calisicam..

artik hedef medef yok, koymuycam.. :1closedeyes: ya da 15 mayis dogum gunum, acaba o zamana bi hedef koysammi ki? -tatlicadiarzu-
fisfisfis
herkesleri optum..

khenacim son mesajlara soyle bi goz attim. resmen birlik olmuslar dimi yaa .. hiicc beklemezdim.. hihh :dilcikar:

evet yaa iyiki geldin bende kendimi çok yanlız hissetmeye başlamıştım. zorla kabul ettirdim kendimi yaaa bende gurup kurcam hiç anne olamamış kadınlar klübü hihoyyyt

:roflol: cok tatlisin khenacim. gel biz senle mayis sonuna kadar 6 kilo verecekler grubu kuralim.
ya canim sen nasilsa anne olucan , ama bi de soyle dusun, anne olanlarin gobekleri, ya da karinlari hic bi zaman eskisi gibi olmucak.. naniknanik

zaten yeni anne olanlarin sadece bu konuyu paylastiklari baska topikleri de var sanirim. nitekim evlilik hazirligi yapanlarin da ayri topigi var. hatta gurbet kuslarinin paylasim alani da var.. burada hepimizin ortak bir noktasi var. o da kilo verme hedefimiz.. bu hedef uzerinde butun kizlar toplandik , toplandik , toplandik.. ve bu yuzden bence takim arkadaslari olaraktan hepimiz birbirimiz icin ozel ve onemliyiz digmi.. a.s. :1hug:

kızlar cnm çok sıkkın moralim çooooook bozuk giremiyorum kusra bakmayın ama hep okuyorum cococum inan sizde benim için özelsiniz diğer arkadaşlarımda özel tabi ama sizle ortak noktalarımız daha fazla bide yazın çok hosuma gitti bende o kız gibiyim bazen canım istemediği halde yiyorum

bhk maşallah cnm inş bende senin gibi azimli olabilirim bırak vermeyi bu hafta almış bile olabilirim

merhaba kızlaarrr
geçmişi okudum,
bohçama topladım gidiyorum
benim tez hocam yine çıldırdı...
dün tezi hocalarımıza dağıttım, hiç iyi yapmamşısın daha düzletilecek çok şey var deyip kızdı :))
artık gülüyoeum valla :)
ne yapsam boş... :)
neyse şükür ki düzeltmelerimi yapıp uyycam sanırsam,
sizlere de ayrıca ilgilencieem
öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…