Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

turuncucum bence de 2 ayda 4 kilo az değil..

Hmmm CADIARZU...O zaman bende kendimi 4 kilo az değil diye avutayım bari kaydirigubbakcemile5

aynı olmasakta benimde verebilmem lazım değilmi ama off benbeceremiyorum galibaaa senağlama

Canım inanmak başarmanın yarısıdır.Bak daha çarşamba bugün.Dikkat edip spor yapmaya devam edersen mutlaka istediğin kiloya ulaşırsın :1hug:

Ooof offff ne güzel kendimi sabah akşam yürümeye alıştırıyordum.
Bu sabah uyandım yürüyüşe gideyim diye ama maalesef dışarısı çok yağışlıydı,gidemedim :1no2:
Bu hafta hep yağışlı geçecek deniyor ama umarım yarın sabah yine aynı olmaz :Saruboceq:

haklısın canım... moral için teşekkürler... buranın en güzel yanı bu işte. destek olmak... a.s.

aynı olmasakta benimde verebilmem lazım değilmi ama off benbeceremiyorum galibaaa senağlama

canım yaa üzülme...

kızlar ben aslında her işin sporda biteceğini biliyorum. 2005 kasım ayında diyetisyene gitmiştim. yıllarca hep 53 kilo oldum ve o sene 59 oldum. aslında normal sınırlardaydım ama işte tedirgin oldum ve ömrümde ilk kez diyetisyene gittim. çok şeker bir diyetisyenim vardı. konyada en çok beğenilen diyetisyen. nerdeyse benimle yaşıt veya bikaç yaş büyüktü bilemiyorum. onu arkadaşım gibi görüyordum. ilk gittiğimde ölçümlerimi yaptı testler tahliller istedi ve bir daha gelene kadar yediklerini a dan z ye yaz gel dedi. neyse yazdım gittim. tahlil sonuçlarıma vs baktı bana bir liste hazırladı. ama öyle şunu yeme bunu yeme yok. herşeyden azar azar. ama günde 2 lt su ve 45 dk spor olmadan olmaz dedi. ben de gittim hemen bir eliptik bisiklet aldım ve istisnasız her gün akşam 9 gibi bizikletime bindim. eve geç gelsem bile saat kaç olursa olsun mutlaka sporumu yapıyordum. sonunda 2 ay sonra ideal kiloma - 53 e - kavuştum. birkaç ay da koruma diyeti verdi bana. böylelikle o kilomu da korudum ve siyet bitince her istediğimi yedim. ama zaten midem küçülmüştü ve ona göre yiyordum.

insanın her istediğini giyebilmesi ne güzel bir özelliktir bilirim. 36ya yakın 38 giyiyordum o zamanlar. şimdi 44 giyiyorum lülülülülülüeski kıyafetlerimin hiçbiri nerdeyse olmuyor. inatla yeni kıyafet de almıyorum. sadece işe gelirken giyeceğim bikaç şey aldım. fazlasını alırsam kilo vermem diyorum.

ama spor spor spor olmadığı sürece de vermek zor bunu biliyorum. eliptik bisikletim evde beni bekliyor. her gün bana bakıp paslancam hadi gel diyor. ama ben onu dinlendiriyorum:mymeka:

netice- i kelam... herşey beynimde bitiyor. yorgunum... halsizim... vaktim yok...

bunlar kandırmacaÇok üzgünüm çoook evet mutlaka hayat meşgalem fazlalaştı. ama yine de yapabilirim. 24 saatin 45 dk sını kendime ayırsam çok mu?

hatta diyorum ki bisiklete biner elime de kitabımı alır okurum:roflol:işte zamanı zenginleştirme yöntemi kaydirigubbakcemile5

kızlar... istiyorum kilo vermeyi... hem de çok...

anneme artık börek yapma yaparsan da bana gösterme diycem:jeyyar:
kardeşime bana kilo vermem gerektiğini hatırlatmasını söyliycem:bbo:
eşime de her gün "kilo ver biraz" dedirtcem :roflol: yaa o böyle iyisin takma kafana dedikçe ben de gaza gelemiyorum malum. üztüne yatıyorum meselenin:roflol: gerçi şişkosun dese de kafasını netini yerim de :roflol:

neyse bakalım.. vercem yaa vercem İnşaAllah..dua edin e mi ...:1hug:

süpersin coocum ya,
bravo sana..

benim de eşim iyi böyle diyip duruyor.
hatta 65e in,fazlasına izin vermem bile diyip duruyor.
ama insanın kendini beğenmesi,kendinden memnun olması cok önemli..

aynen bende senin gibi ısrarla kıyafet almıyorum.
almıcam da..
beğendiğim bir kıyafetin gidip kocaman bedenlisini almayı asla istemiyorum.
coğunun da olmuyor ya zaten kaydirigubbakcemile3

bence bu isteklilik durumu cok önemli diyet için..
başarıcaz :lepi:

bhk cım nasılsın canım...cocastarda girmiş takımlara hayırlı olsun sana da canım..
bende girdim banada hayırlı olsunlülülülülülü...kırkım yarın çıkıyor ve benim hala 9 kilo fazlam var..hani bu şişlikler 40 güne çoktan giderdi..bacaklarım hala ödemli..ellerim falan..yüzükler zor oluyor parmağımda dönerlerdi eskiden..bacaklarımada parmağıma batırınca kırmızı beyaz oluyorlar yani gitmemiş ödemim of yaaa..
neyse bakalım ben bugün girdim inşallah sağlıklı bir şekilde kalıcı veririm..
ben 4. takımdayım arada gelin çaya bekleriz:içelim:

canım yaaa..

burdaki her arkadaş çook önemli benim için.

ama özellikle 2 kişi var...

BHK ve ÇELİK...

çünkü onlar da benim gibi yeni anneler ...

ve kilo vermeye çalışıyorlar...

hepinizi öpüyorum kızlar...

canım yaaa..

bebişimz de hayırlı olsun diyetimiz de...

üzülme ilk zmanalr istemesen de kilo gidiyor birşey yapmadan. ödem de kendisi geçiyor merak etme.

sabır biraz...

öpüyorum meleiğin gözlerinden... seni gördüğüme sevindim...

iyiym canımcım cok şükür..

sen aldanma denilenlere..
ödem öle kolay kolay gitmiyor.
ki ben alasını yaşadım o ödem denen seyin..

bak ben doğum yapalı4.5 ay oldu.
yüüzklerimi takabilmeye bir ay oldu başlayalı.
hala da öle dönmüyorlar parmaklarımda..
dert etme yani..

ama bence biraz acele etmişsin ya.
daha kendiliğinde gidecek kiloların bile var senin.
2.5 ay boyunca benim hep kendi gitti doğum kilolarım azar azar..
dikkatli ol olur mu?:1hug:

kendimi zorla önemli arkadaş yapıyorum bakarmısın sırnaşıklığasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…