khenacim son mesajlara soyle bi goz attim. resmen birlik olmuslar dimi yaa .. hiicc beklemezdim.. hihh :dilcikar:
:roflol: cok tatlisin khenacim. gel biz senle mayis sonuna kadar 6 kilo verecekler grubu kuralim.
ya canim sen nasilsa anne olucan , ama bi de soyle dusun, anne olanlarin gobekleri, ya da karinlari hic bi zaman eskisi gibi olmucak.. naniknanik
zaten yeni anne olanlarin sadece bu konuyu paylastiklari baska topikleri de var sanirim. nitekim evlilik hazirligi yapanlarin da ayri topigi var. hatta gurbet kuslarinin paylasim alani da var.. burada hepimizin ortak bir noktasi var. o da kilo verme hedefimiz.. bu hedef uzerinde butun kizlar toplandik , toplandik , toplandik.. ve bu yuzden bence takim arkadaslari olaraktan hepimiz birbirimiz icin ozel ve onemliyiz digmi.. a.s. :1hug:
kızlar cnm çok sıkkın moralim çooooook bozuk giremiyorum kusra bakmayın ama hep okuyorum cococum inan sizde benim için özelsiniz diğer arkadaşlarımda özel tabi ama sizle ortak noktalarımız daha fazla bide yazın çok hosuma gitti bende o kız gibiyim bazen canım istemediği halde yiyorum
bhk maşallah cnm inş bende senin gibi azimli olabilirim bırak vermeyi bu hafta almış bile olabilirim
merhaba kızlaarrr
geçmişi okudum,
bohçama topladım gidiyorum
benim tez hocam yine çıldırdı...
dün tezi hocalarımıza dağıttım, hiç iyi yapmamşısın daha düzletilecek çok şey var deyip kızdı :))
artık gülüyoeum valla :)
ne yapsam boş... :)
neyse şükür ki düzeltmelerimi yapıp uyycam sanırsam,
sizlere de ayrıca ilgilencieem
öpüyorumm
:roflol: cok tatlisin khenacim. gel biz senle mayis sonuna kadar 6 kilo verecekler grubu kuralim.
ya canim sen nasilsa anne olucan , ama bi de soyle dusun, anne olanlarin gobekleri, ya da karinlari hic bi zaman eskisi gibi olmucak.. naniknanik
zaten yeni anne olanlarin sadece bu konuyu paylastiklari baska topikleri de var sanirim. nitekim evlilik hazirligi yapanlarin da ayri topigi var. hatta gurbet kuslarinin paylasim alani da var.. burada hepimizin ortak bir noktasi var. o da kilo verme hedefimiz.. bu hedef uzerinde butun kizlar toplandik , toplandik , toplandik.. ve bu yuzden bence takim arkadaslari olaraktan hepimiz birbirimiz icin ozel ve onemliyiz digmi.. a.s. :1hug:
merhaba kızlaarrr
geçmişi okudum,
bohçama topladım gidiyorum
benim tez hocam yine çıldırdı...
dün tezi hocalarımıza dağıttım, hiç iyi yapmamşısın daha düzletilecek çok şey var deyip kızdı :))
artık gülüyoeum valla :)
ne yapsam boş... :)
neyse şükür ki düzeltmelerimi yapıp uyycam sanırsam,
sizlere de ayrıca ilgilencieem
öpüyorumm
canim sıkkın cok hem de.
cumadan beri wc cikamiyorum. cildirmak uzereyim.
bu sorun herkeste var(( çok sinir bozucuu bende yeni keşfettim ama kayısı kompostosuyla çıkabiliyorm bide içinde sinemaki olan bi çay var onunla bıktım valla (((((((((
dün bitki çayından resmen bir bardağa iki paket koyarak içtim garanti olsun diye..
hala durum aynı ya,sinir oldummirmirmirmir
bhk ve cocostar kızlar siz nasıl besleniyorsunuz ve neer yapıyorsunuz..egzersiz spor vs..bana biraz tüyo verirmisiniz..ne yapmalıyım hem sütüm azalmasın hem kilovereyim diye..
bhk ve cocostar kızlar siz nasıl besleniyorsunuz ve neer yapıyorsunuz..egzersiz spor vs..bana biraz tüyo verirmisiniz..ne yapmalıyım hem sütüm azalmasın hem kilovereyim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?