• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dün yediklerim..

sabah: domates,salatalık,peynir,tarçınlı sütlü yulaf ezmesi,yarım dilim kepekli ekmek

ara: 3 tane mısır,pirinç patlağı

öğle salatalık,naneli yoğurt

ara:elma, yeşil çay

akşam:çorba,bool yeşillikli salata,havuçlu yoğurt

bitki çayı

1.5 lt su
30 dk eliptik bisiklet

günaydııınnn....

kızlar nasılsınız bugün perşembe benim en sevdiğim gündür perşembegamyoncuiremsu:teytey:

dün akşam birkaç kaşık piyaz ve birkaç kaşık dereotu doğranmış yopurt yedim. hayret canım bişey istemedi. akşam da arkadaşlara gittik ufak bir dilim pastanın tadına baktım. mecburensengözlerimebaksanab ama tabaktaki diğerlerinin hiiiçç yüzüne bakmadım.

bu arada artık 42 beden kıyafetlerime girebiliyor olduğumu da anladım dün hihoyyytşükürler olsun Rabb'ime... bakalım 38 bedenler hala dolap bekliyor geç de olsa onlar tekrar giycem İnşlaelaelaelaelae

sabah minik bir dilim ekmek arası peynir yedim. az önce acil toplantımız oldu şimdi ordan geldim ve nescafe içcem boool sütlü. artık işyerine süt getiriyorum kaptanımın önerisi üzerineee....

hepinizi kocaman öpüyorum ...

khenacim son mesajlara soyle bi goz attim. resmen birlik olmuslar dimi yaa .. hiicc beklemezdim.. hihh :dilcikar:

canım benim öpüyorum seni :1hug:

:roflol: cok tatlisin khenacim. gel biz senle mayis sonuna kadar 6 kilo verecekler grubu kuralim.
ya canim sen nasilsa anne olucan , ama bi de soyle dusun, anne olanlarin gobekleri, ya da karinlari hic bi zaman eskisi gibi olmucak.. naniknanik

zaten yeni anne olanlarin sadece bu konuyu paylastiklari baska topikleri de var sanirim. nitekim evlilik hazirligi yapanlarin da ayri topigi var. hatta gurbet kuslarinin paylasim alani da var.. burada hepimizin ortak bir noktasi var. o da kilo verme hedefimiz.. bu hedef uzerinde butun kizlar toplandik , toplandik , toplandik.. ve bu yuzden bence takim arkadaslari olaraktan hepimiz birbirimiz icin ozel ve onemliyiz digmi.. a.s. :1hug:

işte bu çook güzeldi a.s.

kızlar cnm çok sıkkın moralim çooooook bozuk giremiyorum kusra bakmayın ama hep okuyorum cococum inan sizde benim için özelsiniz diğer arkadaşlarımda özel tabi ama sizle ortak noktalarımız daha fazla bide yazın çok hosuma gitti bende o kız gibiyim bazen canım istemediği halde yiyorum

bhk maşallah cnm inş bende senin gibi azimli olabilirim bırak vermeyi bu hafta almış bile olabilirim

hayırdır çelik ne iş canım yaaa neden moralin bozuk?

merhaba kızlaarrr
geçmişi okudum,
bohçama topladım gidiyorum
benim tez hocam yine çıldırdı...
dün tezi hocalarımıza dağıttım, hiç iyi yapmamşısın daha düzletilecek çok şey var deyip kızdı :))
artık gülüyoeum valla :)
ne yapsam boş... :)
neyse şükür ki düzeltmelerimi yapıp uyycam sanırsam,
sizlere de ayrıca ilgilencieem
öpüyorummkaydirigubbakcemile4

walla kaptan bence iyi yapmışsın. o da anlasın artık bişeyler yapması geektiğini.. hayret yaaaa:oklava:
hadi tezi ver de gel özledik seniii...

Günayın kızlarrrr, yarın tartılmayı unutmayalım. Çikolata krizi için şu yeni çıkan ince çikolatalardan alabilirsiniz, nane şekerlisini tavsiye ederim:)) Kızlar diyet herşyden ye ama az ye şeklinde devam ediyor bu hafta bende. Şu dersler hafiflesin size daha çok yazıcam inşallah..Hepinizi öpüyorum...

Günaydın kızlarrr
bugün çok sinirliyim.
kaç gündür eve yürüyerek gidiyorum 40 dk sürüyor.
evde en az 15 dk spor yapıyorum.
Yediklerime dikkat ediyorum.
6 öğün yiyorum.
ama 300 gr aldım senağlama
bunda bir anormallikmi var ne..
spor yaptığımdan sanırım. Göbeğim ufaldı pantolonumu nerdeyse düğmelerini açmadan çıkartıcam. ama kilo veremiyorummm.
biri bana bunu açıklasınnn daha ne yapmalıyım. kendimi yormaktan halsiz düşüyorum akşam valla senağlama

:roflol: cok tatlisin khenacim. gel biz senle mayis sonuna kadar 6 kilo verecekler grubu kuralim.
ya canim sen nasilsa anne olucan , ama bi de soyle dusun, anne olanlarin gobekleri, ya da karinlari hic bi zaman eskisi gibi olmucak.. naniknanik

zaten yeni anne olanlarin sadece bu konuyu paylastiklari baska topikleri de var sanirim. nitekim evlilik hazirligi yapanlarin da ayri topigi var. hatta gurbet kuslarinin paylasim alani da var.. burada hepimizin ortak bir noktasi var. o da kilo verme hedefimiz.. bu hedef uzerinde butun kizlar toplandik , toplandik , toplandik.. ve bu yuzden bence takim arkadaslari olaraktan hepimiz birbirimiz icin ozel ve onemliyiz digmi.. a.s. :1hug:

kaydirigubbakcemile2 sende çok tatlısın canımmm
valla çok haklısın off birii bana o sihirli deynekle bi kez dokunsun ne oldu bana :kızgın: kilo veremiyorum

merhaba kızlaarrr
geçmişi okudum,
bohçama topladım gidiyorum
benim tez hocam yine çıldırdı...
dün tezi hocalarımıza dağıttım, hiç iyi yapmamşısın daha düzletilecek çok şey var deyip kızdı :))
artık gülüyoeum valla :)
ne yapsam boş... :)
neyse şükür ki düzeltmelerimi yapıp uyycam sanırsam,
sizlere de ayrıca ilgilencieem
öpüyorummkaydirigubbakcemile4

ya o hocalarına uyuz olmaya başladımm. :oklava: gidip dövicem hepsinii
ya ben yoruldum. onlar bıkmadı beğenmemekten yaaa :enbuyukkk:

bu sorun herkeste var :((( çok sinir bozucuu bende yeni keşfettim ama kayısı kompostosuyla çıkabiliyorm bide içinde sinemaki olan bi çay var onunla bıktım valla :((((((((((

dün bitki çayından resmen bir bardağa iki paket koyarak içtim garanti olsun diye..

hala durum aynı ya,sinir oldummirmirmirmir

dün bitki çayından resmen bir bardağa iki paket koyarak içtim garanti olsun diye..

hala durum aynı ya,sinir oldummirmirmirmir

:((( bence neslin hastalığı bu herkeste aynı dert umarım en yakın zamanda düzelir canımcım yaa çok iyi anlıyorum seni. ayrıca çıkamadığımız için kilo verimide çok az oluyo bence :((((

merhaba hanımlar...
dün ki listem....
sabah klasik kahvaltım....
öğlen boşşş.....
akşam 6 gibi elma......
akşam 7 gibi salata, iki kaşık kadaryeşil fasulye, bir tane biber dolma( bir haftadır dolma yiyorum) ama bugün biter sanrım....yoğurt
saat 9 gibi dondurma.....
aralarda da yeşil çay ve normal çay......

KHENA canım üzülme yaa bence vücudun su toplamıştır veya buna benze bişey olmuştur eminim. yoksa çook iyi kilo verdiğine eminim. hiiiç bozma moralini.

bu arada şu kabızlık meselesi...:uhm: benim de düzenim bozuldu :çok üzgünüm:2-3 günde bir gidiyorum :uhm: doğum sonrası ne kadar iyi düzene girmiştim oysa :1shok:

kuru kayısıyı böyle durumlarda hemen suyla iki taşım kaynatıp blendırda çekiyorum. çook koyu kıvamda bardaktan çiyorum. biraz kalorili ama yapacak da bişey yok. bugün gidince içecem kısmetsesenağlama

bhk ve cocostar kızlar siz nasıl besleniyorsunuz ve neer yapıyorsunuz..egzersiz spor vs..bana biraz tüyo verirmisiniz..ne yapmalıyım hem sütüm azalmasın hem kilovereyim diye..

canım ben ilk doğum yaptığım sıralar hiç rejim yapmadım. emzirdikçe kilolarım gitti zaten. 4 - 4,5 aydan sonra başladım. ona da tam başladım denemez ama dikkat ediyorum gr gram veriyorum. ben yoğunluktan spor yapamıyorum spor yaparsan daha hızlı verebilirsin ama bence şu an senin için çook erken gibi. en azından ilk 3 ayı geride bırakmalısın.

bhk ve cocostar kızlar siz nasıl besleniyorsunuz ve neer yapıyorsunuz..egzersiz spor vs..bana biraz tüyo verirmisiniz..ne yapmalıyım hem sütüm azalmasın hem kilovereyim diye..

canımcım bence de daha cook erken.
cok minik kuzun.
daha senin şişlerin bile tam inmemiştir.

sen eminim spor da yapıyorsundur.
zaten normal doğum da yaptın.
bu şimdilik sana yeter de artar bile..
bak nasıl da gidecek kendiliğinden kilolarının bir kısmı daha..
3. ayı doldurana kadar bekle derim ben...a.s.

tık tık tık-tatlicadiarzu-

kimse yok muuuuşakkıdı

yahu nerelrde herkes yaz geldi gezmeye mi çıktı herkes..

gezin gezin...bz burda müfettişlerle uğraşalım siz gezin hadi bakalım :icecream:

1 saatim kaldı mesaim bitiyoooo... ben de gezcem işteeee:dilcikar:

haa az önce bir kuşburnu çayı içtim.:kahve:

walla canım burası dün rüzgarlı ve yağmurluydu. bugün de yağmur yok ama çook serin ve hava yağacak gibi. nisan yağmurları... aman Rabb'im bol yağmur versin de barajlar dolsun. ama bebişi çıkaramıyoruz tabi bu havalarda. ancak arabayla.. ondan da ben zevk almıyorum. yürümek istiyorum beennnn....

istanbulda hava süperrrrrrrrrrrrr
ben gine işten çıkınca 40 dk yürücem
bideeee 4 gün boyunca hava süperrr
c.tesi bi kına gecesine gitcem. Ben tecrübesiz gelin olarak zavallı gelin adayına orda ne yapıyolar görmem lazım. başıma gelmeden engellemem lazım beğenmediğim şeyleri hihoyyythihoyyyt
hafta sonu kına tecrübesi kazanıcam
bu arada mercimek çorbası yapmayı öğrendimmm :lepi:

Back