• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

.....
nasıl ama benim için büyük başarı değil mi kaptan :roflol:
......
tabikiiiiikaydirigubbakcemile5

.....

Not:gel kaptanım nrmynim öpücem,
tarçınlı sütlü yulaf muhteşem oldu cokacimcoook
afiyet bal şeker süt olsunn
sana yaramasın kızınaa yarasıınn

bu arada bhk cım ben bugün yulaflı, tarçınlı sütümü kaşıklarken bişi dikkatimi çekti, herşeyin üzerini okumak gibi bir saplantım oluncasıı
ya bu yulafta etinin kullnaıyorum ben, yağ varmış yaa
üstelik trans yağ :dilcikar:
napcazz şimdiii:1shok:

slm kızlar bu hafta bende pilatese tekrar başlıycam en az 1 kilo vermek istiyorum kaptancım banada hedef belirlermisin şöyle en gaddarından
çelikannee,
bence 23 nisana 69,9 olalım ne dersinkaydirigubbakcemile5

....

akşam birşey yiyemedim karnım açıkmadı. ama yoğurt içine dereotu doğradım onu yiyorum şimdi.
....
ohh akşam için idealllkaydirigubbakcemile5

selam kizlar, biz donduk evimize..
.....
slm herbalim kelbeğimm
götürmüşsün afiyet olsunn,
yaramasın inşaallaahh:roflol:
hsdi bakalım görücez bu haftaa seniiisengözlerimebaksanab

.....

herkese güzel bir hafta diliyorum....
çok teşekkürler bhkcımm
benim için pek güel bir hafta olamadı ama :SS
tez hocam çok çok merhametsiz ya :((
Alalh tüm tez yazanlara kolaylık versin :(
içi sıra bana daa:Saruboceq:
.......
haa bir de dün 10-15 adet fıstık yedim. benim için hakikaten büyük irade .....

gerçekten sağlam iradekaydirigubbakcemile5
maşllaah :)

Kızlar haftasonumu sıfır kaçamak ile geçirdim :lepi:
Bugün itibari ile kilom 58,5 hihoyyyt.Tam 500gr gitmiş.İnanılmaz motive oldum diyebilirim.Ama şunuda söyleyeyim.Yürüyüşümü iki katına çıkardım.Normalde akşamları 50-60 dakika yürürken,haftasonu sabah 50 dk ve akşam 50dk yürüdüm.Yediklerimede dikkat edince 500gr gitmiş.:lepi:
bravo turuncucumm
bu arada sınıfta kalma neenin, benimkisi gibi tembellikten değil :)
senin ara vermenle alakalı, paylaşım alanında püsküüt bunnla ilgili bir açıklama yapmış, dilersen yenidenn değerlendirmesini isteyebilriiz
bize tam tarihleri söylersenyerimseniben

ay teşekkürler :asigim: umarım iyi kilo veririm. bak şimdi midem kazındı da bişey yememek için hemen elmaya saldırdım :1closedeyes:yoksa yine peynirli çubuk krakerin dibini gösterirdim ben :roflol:...
bak seenn
demek çubuk kraker hıdelikafadulden
demek dibini görürdün hııııkaydirigubbakcemile

.......
Umarim sizlere yardimci olabilmisimdir.
Bol saglikli, bol kilo vermeli gunler diliyorum.
çoookk teşekkür ederiz yulafcım süpersiinnnkaydirigubbakcemile5
tebrik ederim bu aradakaydirigubbakcemile5

...
hem yorgun yorgun da emzirmemiş olurum diye planım var.
süper değil mi ? kaydirigubbakcemile3
hmm güzel plan güzel anneesositososito
.......

zaten bi görseniz haftasonu 20 ytllik salata alışverişi yaptım:utangac:
:roflol::roflol:
tebriler salata çok süper bu aradakaydirigubbakcemile5
.....

şimdi kızlar bir şey danışmak istiyorum size...
ben taaa86 lardan geldim yaa bu kiloya(yani 58.7 ye) şimdiii ben artık vermek istemiyorum. 58 de sabitlemek istiyorum.... ne dersiniz..... boyumda 160.... görüntü olarak daha az gösteriyorum....

hayatcım
mezun olmak istiyorsun sanırım bu durumdakaydirigubbakcemile5
bildireyim mi püsküütee, karneni hazırlasın:teytey:
:hooray:

olmaz sanırım :)
kilo almadıktan sonra
ancak zayıflamak isteyen ve sırada bekleyen bir arkadşaımızı takımdan mahrum etmişi olabilriiz..
bu arada kiloyu sabitlemek için de bir takım kuruldu yanlış hatırlamıyorsam canımcıma.s

afiyet bal şeker süt olsunn
sana yaramasın kızınaa yarasıınn

bu arada bhk cım ben bugün yulaflı, tarçınlı sütümü kaşıklarken bişi dikkatimi çekti, herşeyin üzerini okumak gibi bir saplantım oluncasıı
ya bu yulafta etinin kullnaıyorum ben, yağ varmış yaa
üstelik trans yağ :dilcikar:
napcazz şimdiii:1shok:

ben aktar aktar gezdğim için oralarda da değişik markaların yulaf ezmeleri olduğunu gördüm.
hatta kocacım ana gecen aktarda görüp almış,metal kutuda kçücük bişey.fiyatı 8 ytl:1shok:
bunu diğerliyle kıyaslamayın vs demiş,
cidden tadı farklı ve hafif acıydı.
ben de gecen etiniki gibi kutuda olan gördüm yine aktarda.
yani uzun lafın kısasıkaydirigubbakcemile3
aktarlardan alternatiflerine ulaşabiliriz canımcım :1hug:

yediklerimi yazayım:

kahvaltı: domates,biber,salatalık,peynir, yarım kase tarcınlı sütlü yulaf ezmesi,1 dilim kepekli ekmek

ara: yarım paket altınbaşak bisküvi

öğle: 1 bardak tarhana corbası

ara:yarım paket altınbaşak bisküvi

akşam: çorba,nohut salatası, havuçlu yoğurt

1.5 lt su
20 dk eliptik bisiklet

günayddııınnnnnnşakkıdı

sabah erkenden yazacaktım size ama 8:15 de acil toplantı yapmamız gerekti yeni geldim ben de:1shok:

umarım herkes iyidir kaptanım da gelmiş yazmış sağolsun. tez hocana Allah vicdan versin kaptanım umarım bir an önce verir de kurtulursun şu tezi.. çok kızıyorum hocana :oklava:

sabah 2 çiğ börek yedim ama neden sorun bana:asigim: eşimle kardeşim karşımda yerken ben de hakikaten irade sergiledim ve 2 tane yedim sadece. normalde en az 5-6 olurdusırnaşık şey şükür diyorum buna da.:teytey:

şimdi de nescafe içeyim toplantı sonrası kendime geleyim hararetli bir toplantı oldu çünkü kafamçokkarıştı:roflol:

BHK canım tebrik ediyorum 100 gr da olsa çok güzel. düşünsene hafta sonuna kadar en az yarım kilo gitmiş olur:1hug: salataya devam cokacimcoooköpüyorum seni a.s.

bu arada KAPTAN yulafla ilgili yazdıklarını okudum. BHK nın dediği gibi aktarlara bakarım ben de kısmetse:CüvCüv:delikafadulden

bravo turuncucumm
bu arada sınıfta kalma neenin, benimkisi gibi tembellikten değil :)
senin ara vermenle alakalı, paylaşım alanında püsküüt bunnla ilgili bir açıklama yapmış, dilersen yenidenn değerlendirmesini isteyebilriiz
bize tam tarihleri söylersenyerimseniben

Gerek yok kaptancım,nasıl olsa ne kadar kilo verdiğimi biliyorum.Analizi beynimde yapıyorum ben kaydirigubbakcemile3

yaaa aslında tam mezun olmak ta değil....
yaniii diyorum ki haberiniz ola ben kilo vermekten ziyade sabitlemek için burdayım... bir sakıncası olur mu takım için bunun.....

canım ben de kaptanıma katılıyorum.Aslında takımda kalman kilo almadıktan sonra sorun olmaz ama sadece takıma girmek için sırada bekleyenleri takıma girmekten mahrum etmiş oluruz a.s

ben aktar aktar gezdğim için oralarda da değişik markaların yulaf ezmeleri olduğunu gördüm.
hatta kocacım ana gecen aktarda görüp almış,metal kutuda kçücük bişey.fiyatı 8 ytl:1shok:
bunu diğerliyle kıyaslamayın vs demiş,
cidden tadı farklı ve hafif acıydı.
ben de gecen etiniki gibi kutuda olan gördüm yine aktarda.
yani uzun lafın kısasıkaydirigubbakcemile3
aktarlardan alternatiflerine ulaşabiliriz canımcım :1hug:

Ben eti nin müslisini yiyorum.Onun içindede yulaf var.Demek ki ondada yağ var :kızgın:

bugün wcye gidince dayanamayıp tartıldım.
70.0..

sadece 100gr yani..

69.9 u görene kadar iyi işkence oldu yanlız bu durum bana kaydirigubbakcemile3
yılmak yok,devam...

Cuma gününe kesin 60lı kiloları göreceksin kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarr

ayy işkence gibi geliyo artık zayıflamak bana ama tam gaz devam ediyorum

hiç birşey yemiyorum sadece süt yoğurt peynir ve çorbayla besleniyorum gündede 3 lt su içiyorumm

1 haftada 2,5 kilo verdimm bunada şükür :))))))))))))))))))))

Canım çok az yiyorsun ama yaaa.Bu şekilde kilo versen bile ilerde normal yemek yemeye başladığında hızlı bi şekilde kilo alabilirsin.Bünyeni bu kadar az yemeye alıştırma derim ben yerimseniben

evet sağlıklı bi şekilde ilerlemiyorum ama geçici süreli bişey bu biraz zayıflayınca düzene giricem canımcımmm hihoyyyt

canım geçici olduğunu düşünüyorsun ama düzene girmeye başladığında kilo aldığını görünce bünyeme çok eziyet etmişim diyeceksin.Çünkü bünyeni az yemeye alıştırıyorsun.Normal yeme düzeninde bünyeye normalden daha fazla vereceksin.Bu da kilo almana sebeb olacak.Dikkat et derim a.s

Dün yediklerim :

aç karnına : cevizli su

08,30 : 1 dilim kepekli ekmek,1 kk beyaz peynir,yeşilçay

10,30 : 5 adet kepekli bisküvi

12,00 : 1 tas çorba,1 kase cacık,2 kaşık kavrulmuş et

15,00 : 1 elma

18,00 : 3 kaşık yoğurtlu havuç salatası,5 adet sarma,yağsız salata

20,00 : 1 avuç kuru kayısı

spor : 50 dakika yürüyüş

su :2 lt

not : bhk cim yoğurtlu havuç salatası süperdi dün.Tşk ederim :)

ay canı mbenim hadi bakalım bu hafta birinci olmamız kuvvetle muhtemel desene. ama dikkat et kendine.öpüyorum seni kocamannnsengözlerimebaksanab

sağol canım yaaaaa inşallah birinci oluruzz ben şuan iyiyim ama hepimize bağlı tabi ama bu takım çok hırslı bencee kaydirigubbakcemile3

Gerek yok kaptancım,nasıl olsa ne kadar kilo verdiğimi biliyorum.Analizi beynimde yapıyorum ben kaydirigubbakcemile3

Canım çok az yiyorsun ama yaaa.Bu şekilde kilo versen bile ilerde normal yemek yemeye başladığında hızlı bi şekilde kilo alabilirsin.Bünyeni bu kadar az yemeye alıştırma derim ben yerimseniben

canım geçici olduğunu düşünüyorsun ama düzene girmeye başladığında kilo aldığını görünce bünyeme çok eziyet etmişim diyeceksin.Çünkü bünyeni az yemeye alıştırıyorsun.Normal yeme düzeninde bünyeye normalden daha fazla vereceksin.Bu da kilo almana sebeb olacak.Dikkat et derim a.s

haklısın canım ama acıkmıyorumda alıştım baya dur bakalım zamanla neler olacak hep beraber görcess Şeniz

Back