Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dimi herbalcimm
zira ben bu takıma 61 ile girdim bak şimdi kaç kiloyum ühüüüüü
üstelik daha takıma girmeden aizmle okumayı takip ederek 64 den 61 e inm,işitm
şimdiyse sonuca bak
neyse kızlar rmotivasyon teyzeyi geri getirecezzzzz
kimler mayıs ayındaaa pır pır etekleri ile kelebekler gibi dolanmak istiyor bakalım hııı???

kizlar duymussunuzdur, ama ben yine de yazayim hatirlatmak babinda.

-meyveleri kabuklarini soymadan yemek,
-posali yiyecekler yemek,
-yeteri miktarda sivi tuketmek
-kepekli urunler
-ve yuruyus (ya da baska sporlar) sindirim sistemimizin daha iyi calismasina sebep oluyor.

sindirim sistemi iyi calismayanlar kilo vermekte zorluk cekiyor. benim yasadigim gibi.

benim uyguladigim ve faydasini gordugum sey ise , gece kabularini soymadan bir adet elma yemek. ve gunluk diyetimde beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yemek.

sabahlari artik pek bi rahatim cok sukur.. :lepi:

herbalcim çok faydalı bilgiler vermişisnn
hepimiz bunbalrı hatırladıktann sonr abakın ne diyeceğimmm her hafta bir kişi böyle faydalı blgiler vermek üzere biraz araştırma yapsın ve bilgileirni biizle paylaşsın nasıl?

puskutun mesajini okudum. cok etkilendim. bu kadar profesyonel bi yer oldugunu bilmiyodum kadinlar kulubunun, iyi ki gelmisim.:1hug: ne guzel boyle herkesin birbirine destek olmasi. kaydirigubbakcemile5

tesekkurler a.s.puskut.

Teşekkürler herbalcım..
Haklısın, herkesin birbirine destek olması çok önemli..
Destek dediğin aslında biraz bumeranga benzeyen bir şey..
Şöyle.. Diyelim ki; sen takımdaki arkadaşlarının gördüğün hatalarını eleştirmeye başlıyorsun. Yanlışlarını gösteriyor ve önerilerde bulunuyorsun. Bir şeyler araştırıp, kopyala/yapıştırdan ziyade işin özünü onlarla paylaşıyorsun (böylesi çok daha faydalı çünkü)
yani atıyorsun bumerangı..

Sonra bi'de bakıyorsun ki böyle böyle derken sen de hata yapmamaya başlamışsın..

İçinden gelse de, "Yahu ben şimdi herkesi uyarıyorum, bu atıştırmayı yapmayayım daha iyi" diyorsun..

Yani bumerang geri dönüyor..

a.s.

herseyin basi saglik.
gecen persembe gunu kizisimi kaymaya gotururken dustum sirt ustu. simdilik belim felan iyi cok sukur. ama zorlamamak icin bu hafta ne yuruyus ne de baska bi sey yapamadim.

iki gun sonra, yani persembe gunu bir hafta olacak. -genelde onemli bi sey yoksa 1 hafta bekleyip devam etmek daha uygun olur diye dusundum- , hem yuruyus hem de yuzmeye basliycam.

bi de ablam nivea body cd'sini yolliycak bana. o cok guzel bi cd'diydi. bbg ali vardi. belki bilenleriniz vardir. benim gibi himbilcik herbalcigi bile sportif eylemisti zamaninda.

cok haklisin puskut. hayatin her alanina uygulanabilir soylediklerin.
sevgiler puskutcum.

1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmanaanasıl yardımcı olabiliriz?
4 - Kardeş takımınız olan 9. takımdan ya da kendi takımının en başarılısı kişisi olan hayat70 den koçluk yapmalarını ister misin?

iyi de bu mektubu nereye gönderecez yani nereye vereyim cvbını..

mavi denizcim.. biz yarışmaya ait konuları paylaşım alanında konuşuyoruz..
bütün üyelerin her gün en azından bir kere alana göz atması gerekiyor..

Şimdi linki yanımda getirmedim ama diyet grupları forumunda "Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı" isimli yere yazacaksın.. Diğer arkadaşlarımız da oraya yazıyor zaten..

Süper kararlar alınıyor bence bu hafta 4. olduk bence herkes dikkat etmeye devam ederse 1. de oluruz. bence süper bi enerjimiz var herkes kendinden bişiler vermeli sadece kaptandan beklenmemelii diye düşünüyorum ben, hepimiz aynı yoldayız. herkes kendine dikkat etsin çok zayıflıyacağız diye sağlığınızdan olmayın sağlıklı zayıflayın. çok zayıflamak değil sağlıklı zayıflamak için uğraşmalıyız bencehihoyyyt

evet ogle yemegimi yedim.

su sekilde kislar.

- 1 adet lahmacun delikafadulden
- 3/4 bardak ayran
- 1 tabak marul(1 tatli kasigi zeytin yagi, limon ve karabiber dokulerekten hazirlanmis)

dusuncemizi yazicaktik bi de yediklerimiz hakkinda,
efendim simdi lahmacun , var ya bu lahmacun , ah bu lahmacun ve kebaplar yuzunden..:roflol:

yok yok bence cok guzel, saglikli bi ogle yemegi oldu.

hem protein hem de karbonhidrat ihtiyacimi karsiladim lahmacun ile.
marul: yesil sebze iyi oldu.
ayran da super tabi (her ogunde yogurt tuketenlerin daha kolay zayiflandigi saptanmis, bi de bayanlar icin ileriye donuk kalsiyum deposu)

Günaydın kızlar bunlarda benim dünkü öğünlerim;
08,00 ; kepek ekmekği
10,30; grissini
12;00; çorba, mercimek yemeği, cacık
15,30; türk kahvesi
19;00; 4 tane yağsız tavada pişmiş köfte, bol salata, (ekmek yok)
20,30; pikolata

Evet bende kendimi eleştireyim bakalım. Sabah sadece kepek ekmeği olmamış galiba ama canım bişi istemedi sırf atlamayayım öğün diye yedim.
öğle yemeği gayet iyiydi bencee
Allahımm türk kahvesini yaratana gurban
köfte biraz fazla kaçmıl gibi ama ekmek yemediğimden kendimi affediyorum. bol salata süper bir tercihti benceee
piko ya gelince meyva yiyecektim ama nişanlım piko getirmiş. bende kırmamak için yedim yani yalan yok. zaten içinde kayısı parçaları vardı o kadar sertleşmişki dişimden olacaktım nerdeyse.. mirmirmirmir sonrada yattım iştee bu kadar

Ders çalışıyorum ve canımı Türk kahvesi istettin kızım yawww. Ben de cuma zayıflama yarışması paylaşım alanına savunmamı verdim geldim kızlar. Bugünden itibaren diyetisyenimin verdiği liste yeniden ortaya çıkarılıp uygulanıyor inşallah. Ayrıca pembe kaplı yediklerim defreim de masamın üstünde herşey kaydediliyor. Bu sabah klasik kahvaltı, eşim kepekli ekmek almadığı için beyaz ekmeğin kulağından çok az yedim. Adetmiyim neyim anlamadığım bir durumum var 1 haftadır lekelenmeler şeklinde , canım bal istedi bal yedim az. Şimdi de Türk kahvesiyle bir ara inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…