kahvaltın süper olmuş herbalcimmm
spor konusunda ne düşünüyorsun bkalaım???
bu arada kızlar yeni hedefim: 31 mart: ve 59 kiloooo nasılll
puskutun mesajini okudum. cok etkilendim. bu kadar profesyonel bi yer oldugunu bilmiyodum kadinlar kulubunun, iyi ki gelmisim.:1hug: ne guzel boyle herkesin birbirine destek olmasi. kaydirigubbakcemile5
tesekkurler a.s.puskut.
Teşekkürler herbalcım..
Haklısın, herkesin birbirine destek olması çok önemli..
Destek dediğin aslında biraz bumeranga benzeyen bir şey..
Şöyle.. Diyelim ki; sen takımdaki arkadaşlarının gördüğün hatalarını eleştirmeye başlıyorsun. Yanlışlarını gösteriyor ve önerilerde bulunuyorsun. Bir şeyler araştırıp, kopyala/yapıştırdan ziyade işin özünü onlarla paylaşıyorsun (böylesi çok daha faydalı çünkü)
yani atıyorsun bumerangı..
Sonra bi'de bakıyorsun ki böyle böyle derken sen de hata yapmamaya başlamışsın..
İçinden gelse de, "Yahu ben şimdi herkesi uyarıyorum, bu atıştırmayı yapmayayım daha iyi" diyorsun..
Yani bumerang geri dönüyor..
a.s.
1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmanaanasıl yardımcı olabiliriz?
4 - Kardeş takımınız olan 9. takımdan ya da kendi takımının en başarılısı kişisi olan hayat70 den koçluk yapmalarını ister misin?
iyi de bu mektubu nereye gönderecez yani nereye vereyim cvbını..
Günaydın kızlar bunlarda benim dünkü öğünlerim;
08,00 ; kepek ekmekği
10,30; grissini
12;00; çorba, mercimek yemeği, cacık
15,30; türk kahvesi
19;00; 4 tane yağsız tavada pişmiş köfte, bol salata, (ekmek yok)
20,30; pikolata
Evet bende kendimi eleştireyim bakalım. Sabah sadece kepek ekmeği olmamış galiba ama canım bişi istemedi sırf atlamayayım öğün diye yedim.
öğle yemeği gayet iyiydi bencee
Allahımm türk kahvesini yaratana gurban
köfte biraz fazla kaçmıl gibi ama ekmek yemediğimden kendimi affediyorum. bol salata süper bir tercihti benceee
piko ya gelince meyva yiyecektim ama nişanlım piko getirmiş. bende kırmamak için yedim yani yalan yok. zaten içinde kayısı parçaları vardı o kadar sertleşmişki dişimden olacaktım nerdeyse.. mirmirmirmir sonrada yattım iştee bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?