Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhabaa
tabiki takıma yeni üye kabul ediyoruzz
denem sürecin başlasınnnnna.s

aa süper pek sevindim

Canım senin bızdık doğdu mu? Ay zaman nasıl hızlı geçiyor?
Kaptan kurallar gayet uygun bence de. Daha ne duruyoruz bu hafta biz birinciyiz inşallah kızlar. Defteri olanlar parmak kaldırsın :lepi:

evet canımcım.
2.ayını doldurdu.
cidden zaman su gibi akıp geçiyor.ben de bu hafta burdayım,kabul ederseniz daha sonra da..

hadi hayırlısı bakalım

o halde ben bu persembe gunu kilomu not alayim ve onumuzdeki hafta A olarak onu kullanayim. kaydirigubbakcemile5 tesekkurler nrymn cim.

bu arada ben de sevincimi paylaşayım..
bu hafta da cok şükür 1 kilo vermişim..
ben 2 ay önce doğum yaptım.
emzirdiğim için ağır diyet yapmıyorum.
her hafta en fazla bir kilo vermek gibi bir hedefim var.
2 haftadır 2 kilom gitti cok şükür.
bugün itibariyle 73 kiloyum :lepi:

Günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
bugün geçen 2 gün için çok pişmanım. sizlere kötü örnek olmak için hiç birini yazmıyorum.kötükedihüso
Ve 4. lük için hepimizi kutluyorum. hadi kızlar 1. olmalıyız. bizim onlardan bir eksiğimiz yok. :içelim:
ben nevaleleri aldım çekmecem dolu;
şekersiz çay içemediğimden tatlandırıcı aldım evde vardı ama iş yerinede aldım. kızacaksınız buna biliyorum ama yavaş yavaş alışıcam. bunuda bırakıcam size söz.
bu sunta bisküvi dediğiniz büskivilerden aldım.
bide limon lifli olandan aldım onuda seviyorum.
grissini de var.
bide tatlı krizi olur falan die 2 tane diyet çikolatam var. bitanedeeee mandalinaaaahihoyyyt

çekmecei gören güler valla bunları yersen kilo alırsın dieee ama zaten ben bunları 3 hafta belki 4 haftada bitiremem. bide uno kepek ekmeği aldım ama o evde zaten sabah kahvaltı evde öğlen ekmek yemiyorum. akşamda 1 dilim. o iyi oluyor. başkaaa bişi yok galibaaa
defter konusuna gelince kaptanım canım benim kızacak ama henüz bir defterim yok. Ama ben zaten yazıyorum buraya ne yersem kötüde yesem kızıyorum iyide yesem kimseden gizlim yok. zaten olsada perşembe anlarsınız delikafadulden
hafta sonlarını bir türlü düzene sokamıyorum yaakafamçokkarıştı
anneannem bi taraftan kardeşim bi taraftan hamur işleri, unlu tatlılar,, unlu yemekler, bol kalorili şeyler yapmaya bayılıyorla çünkü herkes işte oluyor hafta içi hafta sonuna saklıyor herkes kendini klava: ne kadar dikkat etsemde kaçıyo arada hatta hafta sonunu hep dışarıda geçirmeye çalışıyorum bu yüzden yürümekten tabanlarım ağrıyo :mymeka:

oyyy çenem düştüü tam 3 günlük yazdım yarın bugün neler yaptığımı yazıcam :1hug: öptüm kızlar a.s.

tatlım sen defterini al yine de
bize diyemediklerin olursa yerimseniben
defter fikrini sakın aksatmayın kızlar defter gelsin kilolar gitsin slogan bu
bhk cım bebişine Allah sağlık ve güzel günler nasip etsin
tabiki ağır bi diyet yapma sen, biz zaten burda diyet yapmıyoruz kii
sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruuuzzzzza.s

Tamam alıcam bi defter her sayfaya yediklerim + zayıf manken resimleri koyup kendimi motive edicem kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende defter edinecem hemen..hafta sonu yoktum daha dogrusu şehir dışındaydım o yüzden çok fazla dikkat etmedim ablamın nişanı vardı düzenli yemek yemedim ama abrtmadım da eee nişan bu tatlısı yendi aynı zmanda eee bende tatlı yedim haliyle yalanmı söyleyeyim ablamın tatlısı idi..neyse bu ara felaket şişim hava degişikligide ödem yaptı sanırsam tuhat oldum iyice gögüs altımdan kasıklarıma kadar sürekli bir rahatsızlık hissi var kasıgım agrıyor bişe batıyor sürekli karnım hamile karnı gibi şiş herkese gebe misin diye soruyor spor falanda yapmıyorum zaten..yemeklerime gelyim bu sabah büsküvü yedim çayla arada 3 kayısı
ögle yemegi yayla çorbası fırında türlü daha dogrusu kagıtta. akşamda fazla yemem iyice azaltmaya başladım akşam yemeklerini..belki ödem için lapa yaparım akşam bakayım unutmazsam...

ben varım ben hep burdayım sürekli bakıyom. nasıl gidiyor zayıflamalar bakım kendinizi nasıl hissediyorsunuz kilo verdiğinizi görünceeekaydirigubbakcemile2

walla ben de hep burdayım,sürekli bakıp bakıp çıkıyorum.
ama gelen giden pek yok bugün..

walla ben bugün süper motive durumdayım.
diyetimin 2. haftası bitti,2 kiloyla beraber.
tam istediğim gibi haftada 1 kilo gidiyor cok şükür..

sende durumlar nasıl?

ya bende biraz daha yavaş işliyo durumlar galiba bende haftada 1 kilo istiyodum ama bir ay oldu diyete başlayalı 3 kilo verebildim.
ufukta düğün varda ona hazırlık benimki :asigim:

ya bende biraz daha yavaş işliyo durumlar galiba bende haftada 1 kilo istiyodum ama bir ay oldu diyete başlayalı 3 kilo verebildim.
ufukta düğün varda ona hazırlık benimki :asigim:

olsun 3 kilo da fena değil..
bu olay hem bünyeye göre değişiyor hem de hareketli olma durumuna göre..
çalışıyorsun galiba..
hep oturduğun bir işse,o da etkilidir.
ben her gün spor yapmaya calışıyorum evde eliptik bisikletle..

spor yapıyor musun sen de?

evet hep oturuyorum muhasebeciyim ben sabah bir oturuyorum akşam eve giderken kalkıyorum yerimden. spor da yok aslında sadece çok yediğim günler kendime ceza veriyorum. spor olarak iyi oluyor hem yediğim eriyor hemde diyet devam ediyor.
bazen nişanlımla geziyorum dışarda özellikle hızlı yürüyoruz oda iyi geliyor.a.s.

selam kislar,

bana da diyetisyen yediklerimi yazmami onerdi. ne yediysem yaziyorum gun sonunda.
kizisim da kalemi aliyo eline, benim yazdiklarima bakip, aynilarini baska bir yere yaziyo. yani iki kopyasi var anlayacaginiz. kaydirigubbakcemile5

evet yazma fikri, ne cok sey yedigimizi farketme anlaminda etkili bi sey.

zaten biz kagida yazmasak da, o yediklerimiz var ya, vucudumuza yagli kalemle yaziliyo..senağlama

ben kendimi tutabilirsem carsambaya kadar tartilmiycam.

ben anlamadım bu işi:uhm:
bu takımın elemanları nerede yahu?
dün neredeyse hiç kimse girmedi..
ben de baktım baktım cıktım resmen..
walla benim bol paylaşıma,bol motiveye ihtiyacım var..
hadi bakiim çıkın ortaya..
hep böyle olmuyor bu takım inş...

Günaydın nasılsınız bakalım bugün
dün yediklerimi söylüyorum;

sabah çay,zeytin
ara öğün grissini
öğle; çorba,misket köfte
ara öğün grissini
akşam; tavuk sote
fınsh; elma

bu kadar

ya bu aralar canım inanımaz tatlı istiyo varmı önerisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…