Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Slm kızlar nasılsınız bugün..bhk bende sürekli online oluyorum ama pek ugrayan yok buraya ben zaten günlük yazıyorum onun dışındada kendi başıma yazamıyorum haliyle kimsenin cvp veremeyecegini bilerek sürekli arka arakaya yazmanın alemi ne diye daha önce bende diyordum kimse yazmıyor diye...her gün günlük yazan yok malesef...çok cansız grubuz maalesef...akşam ben lapada yapamadım zaten dün çok yorgundum yemek bile aklıma gelmemiştide eşim hamburger yapınca acıktıgımı farkettim bir tane yedim ama iç ekmegini çıkartım yoksa ekmegi kalın oluyor diye..yol beni bayagı yordu farkında degilmişim meger dün evime tekrar girince farkettim evi toparla banyo yap derken zaten oturdugumda 22 00 geçiyordu saat...bi kendime geleyim ya akşam lapa yapacaktım şişligimi atsın diye mutfaga bile giremedim.

ama bu şekilde motivasyon sağlamak cok zor.
yani sadece perşembe bildirim yapmaya gşrmek için bşaraya gelinmemeli bence.
diğer takımlar vızır vızır..

kaptanımız el atsın bi şu konuya:)

işte bunu bende dedim zaten diger takımlar sürekli ilerliyor sayfaları ama biz sürekli yerimizde sayıyoruz hergün kesinlikle paylaşım yaoan buraya az hatta sadece 3 kişiyiz...

evet bugün resmen 2. sayfadan en alttan cıkardım ben başlığı..
wallaben kalabalık olsun,motivem artsın diye takıma girmek istemiştim de bakalım hayırlısı..

çogu zman ben yapıyordum onu 2. sayfalardan alıp güncellemeye..kalabalık degil burası kişi sayısımı az bilmiyorum diger takımlar sanki daha kalabalık gibi..hadi kızlar canlanın bakalım..

çogu zman ben yapıyordum onu 2. sayfalardan alıp güncellemeye..kalabalık degil burası kişi sayısımı az bilmiyorum diger takımlar sanki daha kalabalık gibi..hadi kızlar canlanın bakalım..

bence kişi sayısı az değil, galiba öyle bir denk gelmişizki gün içi online olanlar az diye düşünüyorum ben .mirmirmirmir

olabilir kişi saysıda az olabilir diye düşündüm. demekki paylaşım fazla yapan olmadıgı için..neyse sen nasılsın khenacım hazırlıklar nasıl gidiyor alınacaklar listesini falan yaptınmı..

İyi işte ne olsun hazırlıklar son hız devam daha nikah taarihi almadık ama düğün salonunda kıydırmak istiyorum fiyatlar biraz canımı sıktı -tatlicadiarzu- ne zor işmiş bu yaa:1rolleyes:

Teşekkür ederiz analizin için bu bazı arkadaşlara uyarı sanırım.yerimseniben

"uyarı" demeyelim Khenacım..
Durumu gözden geçirme diyelim..
Neticede amacımız sağlıklı bir şekilde kilo vermek olmalı..
Bunca zaman geçmesine karşın, başarının keyfine varamadıysak bir yerde yanlış var demektir..
Bunu hep birlikte ele almak istedim sadece..

Kişi uyarıyı sadece kendine yapar, o zaman işe yarar benim görüşüme göre..

....
zaten biz kagida yazmasak da, o yediklerimiz var ya, vucudumuza yagli kalemle yaziliyo..senağlama

ben kendimi tutabilirsem carsambaya kadar tartilmiycam.

:roflol:çok güldüm yağ ile yazıor lafınaaa
evet çok haklısınnn
cnaım evet hergün tartılmak yok lüğtfen, sadece perşembe sabahı

kzılaaarrr aslıdna burdayızz
yani motvasyonu artırmak için takım kaptanı olarak ne yapabilirz bilmiyorum
aklıma gelen şu:
her hafta ya da her gün bir tartışma konusu bulacağım fikirlerini beyan etmeyenlri diskalifiye edelimmkafamçokkarıştı nasıl fikiirrr
G.....

ya bu aralar canım inanımaz tatlı istiyo varmı önerisi olan
canım tatlı için 1 çay kaşıı bal önerebilrimmm
canım hamburger yemek yookkk
onun yerine yoğurt salatalık yeşilliklerrr lütfen lütfen yaa

khena da sürekli burdayım diyor aslında..
ben dün bekledim bi Allahın kulu yediklerini en azından yazsın da ben de yazyım diye..
ama kimse olmayınca ben de yazmadım:bbo:

ama bu şekilde motivasyon sağlamak cok zor.
yani sadece perşembe bildirim yapmaya gşrmek için bşaraya gelinmemeli bence.
diğer takımlar vızır vızır..

kaptanımız el atsın bi şu konuya:)
kaptan olarak elimden geleni yapmaya çalışuyorum motivenizi artıracak
sizler de öneri de bulunun ya da memnun değilseniz kaptanı devirelimmkaydirigubbakcemile5 yenisini seçelimdelikafadulden

püsküütüm emeğine sağlık bu öneri içina.s.

evet haklısın yani inşallah güzel kilolar vermeye devam ederiz. kaptanım sağolsun bizle baya ilgileniyor önerilerde bulunuyor ama bizde ne eksik anlamadım :uhm:

canım tatlı istiyorsun yaa bi bak şu linkeee
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...138-once-huplet-sonra-guplet.html#post5161677
ve bu arada lütfen ara öğünlerinde süt ve meyveyi bir arada almayı unutmayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…