ya geçmişi okudum bildirim yapamadım wc ye çıkamadım ama 500 gr gitmiş 70.7 önceden son 2 gün toplardım şimdi son 2 gün dağıttım azar azar gidecek işte birazdaha bekleyeyim diyiyorum yulafcım giremezsem halledermisin öptm hepinizi
ben geldiim güzelleriimmm
yine çok okuyamadım son sayfayı okudum ama hepinize tek tek cevap vericem artık çook yakındaaa
güzel anne cocstarcım, bhkcım ve çelik anneee
sizlere dün gazetede okuduğum bir şeyi aktarayım hemenn
lütfen ağır spor yapmayın, vücutta laktoz birikmesine sebebiyet veriyormuş ve bu da sütün kalitesini düşürüyormuuş,
sizler zaten tek emizrmede 500 kalri harcıyorsunuz ki ben bunu ancak 1 saat bisiklette bindiğimde harcıyorum :))))
sadece yediklerinize dikkat edin, hafif yürüyüş vb sporlar yeterlidirrrr
a.s
öpüyorum hepiniziii
kuğu gelinlerrr hedefe az kaldııııı hadi bakalıımmmmmhihoyyyt
ben bu hafta 100 gr verebilmişim, neyse bu da iyidir çok dikakt ettim halbu ki
bu hafta çok az da uyudm, bol enerji harcadım ama ahh ahhh
dün neler yedim:
not: sadece 2 saat öğleden sorna, 2 saat de akşam üzeri olmak üzere 4 saat uyumulşluğum var,
sabah hiç bir şey yiyemedimm
öğleden sonra 14:30 da 1 salatalık, 2 küçük kepekli grisini ve 1 ayran içtim
arada 2 kaşık salata, 2 soğan halkası(, 2 çatallık çok az ızgara tavuk, 2 küçük mantar ızgara
akşam 1 kıymalı kabak dolması, 5 tane de kıymalı yaprak sarma, 1 kaşık yğurt
yarım saat yürüyüş de yaptım
bu hafta dikkat etmemize rağmen neden böyle oldu hiç anlamadım kaptanım.Bak sen de dikkat edipte veremeyenlerdensin bu hafta.Umarım bunun acısı haftaya çıkar a.s
Ben bugün öğlen yemeğimi sade çorba ile geçiştirmek yerine birazda ana yemekten yiyeceğim.Akşamda salatayla geçiştirmek yerine yine evde pişen yemekten abartmamak şartı ile biraz yiyeceğim.Yarın tekrar aynı diyete devam edeceğim.Sadece ufak değişiklikler yapmayı düşünüyorum.
Sporuda dediğim gibi sabah 7-8 arası ve akşam 7-8 arası hızlı tempoda yürüyüş olmak üzere toplamda 100 veya 120 dakika yapacağım.
Haftayada kilo veremezsem alıp başımı gideceğim buralardan senağlama
ben geldiim güzelleriimmm
yine çok okuyamadım son sayfayı okudum ama hepinize tek tek cevap vericem artık çook yakındaaa
güzel anne cocstarcım, bhkcım ve çelik anneee
sizlere dün gazetede okuduğum bir şeyi aktarayım hemenn
lütfen ağır spor yapmayın, vücutta laktoz birikmesine sebebiyet veriyormuş ve bu da sütün kalitesini düşürüyormuuş,
sizler zaten tek emizrmede 500 kalri harcıyorsunuz ki ben bunu ancak 1 saat bisiklette bindiğimde harcıyorum :))))
şşşşşş nereye gidiyorsunbir daha duymayim klava:
Gitmeyeyim dimi..Takım olmadan hayatta zayıflıyamam.
Kilo veremedikce hem sinirleniyor hemde hırslanıyorum aslında.
Haftayada bi kilo veremeyeyimde göreyim o zamanklava:
canim en azindan almamissin ama. alabilirdin de. 100 gram vermemissin ama 100 gram alsan bile moralin daha cok bozulmaz miydi? hep kilo vermeyecek degilsin.
Takımın moral kaynağısın canım...:1hug:
Pes etmek yok :1closedeyes:
aah ah,
spor yapmıcak mıyız yani şimdi:uhm:
bittim ben o zaman,
unutayım kilo vermeyi falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?