Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Khenacım Turuncuyu sonradan ekledim sen de ekler misin, sanırım benden aldın çünkü biz Tuuncuyla aynı anda girdik onunki eksik sende...
Turuncum bu demektir ki haftaya patlama yapacaksın ve bu tempoa devam edersen değil 58, 56-55 bile görebilirsin. Sakın pes etme...
cidden ben de anlamıyorum..
hiç kaçamak yapmıyorum.
hareket de var.
100gr dahi gitmez mi?
şimdi böle durumlarda koca haftayı çöpe atmış mı oluyoruz?
çok moralim bozuldu çooook senağlama
inan benim de..
ben zaten reglden dolayı öle çok bişey de beklemiyordum ama,
en azında 100-200 gr gider diye düşünmüştüm..:çok üzgünüm:
Sıkmayın kızlar kendinizi..
bakın ben sabah yürüyüşe çıkmadan tartıldım. 64,6 çıktım.
yürüdüm spor yaptım geldim. 64,7 çıktım :)))) :roflol::roflol::roflol:
yani ters etki yaratıyo bu bizde galiba...
Kızlar ben eminim yaa böyle gidelim bakın önümüzdeki hafta toplıcaz ekinlerii..
bu hafta ekiyoruz önümüzdeki hafta biçicezzzz
Hadi bakalım moral bozmak falan yokkk
kilo almadığımıza dua edelimmm.
ya kilo alsaydıkkk
:CüvCüv:
şimdi uslu uslu diyet ve spora devam tamammıııı önümüzdeki hafta herkes 1 kilo verecekkk klava:
KHENA zaten kaptana söz verdim benim 30 nisana 62 olmam lazım da gr gr nasıl yetişcem o hedefe anlamadımCADIARZU
kaptan gel beni dürt yaa spora başlamam lazıımmkaydirigubbakcemile2
Kızlar barbara bort diye bi selülit kremi var.Forumda okudumda baya kişi memnun kalmış.Ben de almayı düşünüyorum.Ne dersiniz ?
fıstıkım ben spordan sonra hayatta tartılmıyorum.Çünkü dikkat edersen spordan sonra özellikle el parmakları şişiyor gibi.Vucut daha sıcakken tartıldığımız zaman ise kilo almış olarak görünüyoruz.Defalarca tarafımdan test edilmiştir spor sonrası tartılmak a.s
KHENA zaten kaptana söz verdim benim 30 nisana 62 olmam lazım da gr gr nasıl yetişcem o hedefe anlamadımCADIARZU
kaptan gel beni dürt yaa spora başlamam lazıımmkaydirigubbakcemile2
Hadi yaa ben bilmiyodum bak bunu öğrendiğim iyi olduuu
ender saraç da selülit için bir yağ karışımı öneriyor bazıları memnun kalmış istersen dene canım