• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1. TAKIM ** 99. ETAP **

nrymn ( 59,2 / / / % )
neşemeşe (76,4 / 76,4 / 0 / 0% )
hayat70 ( 58,7 / / / %)
KHENA ( 64,8 / 64,7 / 0,1 / 0,16%)
yasmine8383 ( 58,8 / / / %)
herbal (88,4 / / / %)
bhk (70,1 / 70.1 / 0 / 0 % )
çelik198408 ( 71,2 / / / %)
yulaf ( 69,8 / / / % )
TuRuNCu ( 59 / 59 / 0 / 0 %)
flawless ( 64,5 / 64 / 0,5 / 0,77 %)
cocostar (65,3 /65 /0.3 /0.4 %)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 806,2 / / / %)

Turuncum bu demektir ki haftaya patlama yapacaksın ve bu tempoa devam edersen değil 58, 56-55 bile görebilirsin. Sakın pes etme...

inşaallah nesemesem inşaallah....Bu hafta çok umutluydum inan ki.Çünkü çok dikkat ettim.O yüzden bu sabah tartıya çıkınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
Bu hafta itibari ile 50dk sabah 50dk akşam olmak üzere yürüyüşlerime devam edeceğim artık.Biraz vucudu şaşırtmak istiyorum

inan benim de..
ben zaten reglden dolayı öle çok bişey de beklemiyordum ama,
en azında 100-200 gr gider diye düşünmüştüm..:çok üzgünüm:

hadi sen yine regl oldun diyelim...Peki ya ben senağlama
acaba haftasonu şok diyet mi yapsam ki CADIARZU
yada bugün biraz fazla yiyip ertesigün sıkı diyet yapıp vucudu şaşırtsam -tatlicadiarzu-

kızlar bozmayın moralinizi. hayırlısıyla vercez bu kiloları. KHENAnın dediği gibi ileriye yatırım... eminim haftaya çok iyi sonuçlar alcaz sizden. TURUNCU sana da katılıyorum canım her zaman şaşırtmak lazım vücudu. liseyi ve egzersizleri sürekli değiştirmek gerekiyor.

Sıkmayın kızlar kendinizi..
bakın ben sabah yürüyüşe çıkmadan tartıldım. 64,6 çıktım.
yürüdüm spor yaptım geldim. 64,7 çıktım :)))) :roflol::roflol::roflol:
yani ters etki yaratıyo bu bizde galiba...
Kızlar ben eminim yaa böyle gidelim bakın önümüzdeki hafta toplıcaz ekinlerii..
bu hafta ekiyoruz önümüzdeki hafta biçicezzzz
Hadi bakalım moral bozmak falan yokkk
kilo almadığımıza dua edelimmm.
ya kilo alsaydıkkk
:CüvCüv:
şimdi uslu uslu diyet ve spora devam tamammıııı önümüzdeki hafta herkes 1 kilo verecekkk :oklava:

Sıkmayın kızlar kendinizi..
bakın ben sabah yürüyüşe çıkmadan tartıldım. 64,6 çıktım.
yürüdüm spor yaptım geldim. 64,7 çıktım :)))) :roflol::roflol::roflol:
yani ters etki yaratıyo bu bizde galiba...
Kızlar ben eminim yaa böyle gidelim bakın önümüzdeki hafta toplıcaz ekinlerii..
bu hafta ekiyoruz önümüzdeki hafta biçicezzzz
Hadi bakalım moral bozmak falan yokkk
kilo almadığımıza dua edelimmm.
ya kilo alsaydıkkk
:CüvCüv:
şimdi uslu uslu diyet ve spora devam tamammıııı önümüzdeki hafta herkes 1 kilo verecekkk :oklava:

fıstıkım ben spordan sonra hayatta tartılmıyorum.Çünkü dikkat edersen spordan sonra özellikle el parmakları şişiyor gibi.Vucut daha sıcakken tartıldığımız zaman ise kilo almış olarak görünüyoruz.Defalarca tarafımdan test edilmiştir spor sonrası tartılmak a.s

KHENA zaten kaptana söz verdim benim 30 nisana 62 olmam lazım da gr gr nasıl yetişcem o hedefe anlamadımCADIARZU
kaptan gel beni dürt yaa spora başlamam lazıımmkaydirigubbakcemile2

bu gidişle ben de 2 hafta sonraki koyulan hedefime ulaşamaycağım benneyaptımki
bak yine sinirlendim kötükedihüso

fıstıkım ben spordan sonra hayatta tartılmıyorum.Çünkü dikkat edersen spordan sonra özellikle el parmakları şişiyor gibi.Vucut daha sıcakken tartıldığımız zaman ise kilo almış olarak görünüyoruz.Defalarca tarafımdan test edilmiştir spor sonrası tartılmak a.s

Hadi yaa ben bilmiyodum bak bunu öğrendiğim iyi olduuu

KHENA zaten kaptana söz verdim benim 30 nisana 62 olmam lazım da gr gr nasıl yetişcem o hedefe anlamadımCADIARZU
kaptan gel beni dürt yaa spora başlamam lazıımmkaydirigubbakcemile2

ya aynı dert bendede var ama şöle düşün her gün 100 gr versek 30 günde 3 kilo demek delikafadulden 100 gr vermek o kadarda zor olmasa gerek gimi kızlar

ender saraç da selülit için bir yağ karışımı öneriyor bazıları memnun kalmış istersen dene canım

barbara bort selülit kreminde 2 tüp alana 1 tüp bedavaya geliyor.Burda 3 arkadaş toplandık siparişini verdik.Hem ucuza geldi,hemde denemek için tek tüp ideal a.s
Kullanmaya başladıktan sonra yorumları paylaşırım burda kaydirigubbakcemile2

Back